Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Δευτέρα 9/9/2024 τελέστηκε ο Αγιασμός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα, του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, ωφελούμενων, γονέων / κηδεμόνων κι εργαζόμενων του φορέα.

(VIDEO) Τελετή υποδοχής της Φλόγας Αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Τελετή υποδοχής της Φλόγας Αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Κιλκίς, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για ενδεχόμενα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω βλάβης σε τέσσερα (4) σημεία στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης που τροφοδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Κιλκίς από το Σταυροχώρι, η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΙΛΚΙΣ θα διακόψει την υδροδότηση από τον εν λόγω αγωγό το βράδυ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024. 

Κιλκίς…

Γράφει ο Χριστόφορος Μουρατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Μία μικρή πόλη με πολλές όμορφες αναμνήσεις για τους περισσότερους από εμάς.
Μία πόλη όπου όποια πέτρα και να σηκώσεις, θα ανακαλύψεις όμορφες ιστορίες ζωής από τα προηγούμενα χρόνια, ιστορίες ανθρώπινων «θρύλων» που έζησαν και δημιούργησαν ο καθένας με την δική του παρουσία, την εικόνα του παζλ για όλους εμάς και όπως ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε και όλοι εμείς χαράζοντας ή βάζοντας το δικό μας λιθαράκι σε αυτήν την πόλη.

Στη χώρα με τη μνήμη χρυσόψαρου

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Ένα χρόνο μετά. Στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης, ένας 36χρονος άνδρας προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο για το Ηράκλειο, ενώ είχε λύσει κάβους, αλλά ο καταπέλτης ήταν ακόμα στην προβλήτα. Μετά απο σύντομο διαπληκτισμό με δύο μέλη του πληρώματος, σπρώχνεται βίαια προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα ενώ οι προπέλεs του πλοίου είναι ήδη σε κίνηση. 

Πατριωτική Οικονομία

Υπογράφει ο Παύλος Γερουλάνος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ

Σε έναν κόσμο, γεμάτο αβεβαιότητα, διαπρέπει όποιος κινείται. Γι’ αυτό, σε αντίθεση με τη χαλαρότητα της κουρασμένης σημερινής Κυβέρνησης, το σχέδιό μου για την Οικονομία κινείται επιθετικά, προοδευτικά, μεταρρυθμιστικά. Στόχος; Μία «Πατριωτική Οικονομία».

Ο Δήμαρχος Παιονίας στον αγιασμό - εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού σχολείου Ποντοηράκλειας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο αγιασμός ετελέσθη παρουσία του Αντιπροέδρου της βουλής κ. Γιώργου Γεωργαντά και της διευθύντριας του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κας Ελένης Σώκου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών με 230.000 ευρώ το 2022. Το κτίριο είχε κριθεί επικίνδυνο και ο τότε υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς εξασφάλισε την χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τη νέα σχολική χρονιά

Ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια μοίρασαν αστυνομικοί στους μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, χθες (11 Σεπτεμβρίου 2024) το πρωί αστυνομικοί μοίρασαν σε μαθητές των σχολείων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, φυλλάδια και σελιδοδείκτες με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς με το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας θα προχωρήσουν το Επιμελητήριο Κιλκίς με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων τη Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος «ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ», με στόχο την στενότερη συνεργασία τους σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Υποδοχή Τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει τα εξής:
Πριν από την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι έμπροσθεν του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, η πόλη του Κιλκίς και η Ιερά μας Μητρόπολη θα έχει την μεγίστη ευλογία να υποδεχτεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Αγίας Αικατερίνης Κιλκίς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς σε τελετές αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Την τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο & 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς παρακολούθησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

2ο Αντάμωμα στα Πλάγια Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων Παιονίας
Ο πολιτιστικός σύλλογος Πλαγίων «Αγία Παρασκευή» με μεγάλη του χαρά σας προσκαλεί στο «2° αντάμωμα» το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα προσέλευσης 20:30 στο παλιό δημοτικό σχολείο Πλαγίων.

(VIDEO) Εγκαίνια και Αγιασμός 2024-2025 του Δημοτικού Σχολείου Ποντοηράκλειας Κιλκίς

Εγκαίνια και Αγιασμός 2024-2025 του Δημοτικού Σχολείου Ποντοηράκλειας Κιλκίς. Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024.