Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ο Θ. Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ στον OkRadio με τους, Θ. Κοσμίδη, Κ. Κατσιάνο, Α. Βουλγαράκη και Χ. Καραγεωργίου

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/10/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικό διπλό στο Μαυρονέρι
Την φιλική νίκη με 4-1 στην έδρα του Απόλλωνα Μαυρονερίου πήρε η ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στις 11.00 π.μ.

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό οδικό δίκτυο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας


Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό οδικό δίκτυο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς


Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού κατά τόπους ρεμάτων στην χωρική αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς εκτελέστηκαν και εξελίσσονται, στο πλαίσιο υλοποίησης έργου που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2020 και θα διαρκέσει, συνολικά δεκαοκτώ μήνες.

Νίκος Τοπαλίδης: Είμαι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κιλκίς


Νίκος Τοπαλίδης
Γραμματέας ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της ΝΔ
Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να εκφράσω την πρόθεση μου να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κιλκίς.

Αγαθοπούλου: «Εμείς οραματιζόμαστε μια δημοκρατική κοινωνία»


Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» παραχώρησε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, αναφορικά με το κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος αλλά και την διολίσθηση της Κυβέρνησης στους τομείς τον ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου.

Καταθέσατε τροπολογία για τη μείωση των συντελεστών των ΕΦΚ σε συγκεκριμένα καύσιμα, ώστε να αναχαιτιστεί το μεγάλο κύμα ανατιμήσεων. Που στοχεύετε;
Το κύμα ακρίβειας που πλήττει το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούμε να το παρακολουθούμε με σταυρωμένα χέρια, όπως δυστυχώς κάνει η Κυβέρνηση. Ήδη από την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, είχε εξαγγείλει την μείωση των ΕΦΚ καυσίμων στα κατώτατα όρια της Ε.Ε., στη βενζίνη, στο πετρέλαιο κίνησης και στο φυσικό αέριο.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δ. Θεσσαλονίκης, κα. Μαρία Καραγιάννη μιλά στη Γνώμη και τους Χρυσή Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κου. Κωνσταντίνου Ζέρβα και Πρόεδρος της ''ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'', κα. Μαρία Καραγιάννη μιλά στους: Χρυσή Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

2,5 χρόνια δικής σου παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης με την Δημοτική Παράταξη του κου. Δημάρχου Κωνστ. Ζέρβα. Δυναμική, Εργατική, Αποτελεσματική... όλα αυτά τα παραδέχονται φίλοι και εχθροί. Μίλησε μας για τα 2-3 πιο σημαντικά σου έργα, πρωτοβουλίες, κινήσεις, ή και τι να περιμένουμε από εσένα το άμεσο επόμενο διάστημα.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζήσαμε την εξέλιξη μίας πανδημίας που επηρέασε τις ζωές μας αλλά και επέβαλλε ανάσχεση σχεδόν του συνόλου του στρατηγικού σχεδιασμού στον πολιτισμό και τουρισμό. H δύσκολη αυτή κατάσταση, ήταν ταυτόχρονα και μια πρόκληση για όλους εμάς στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ειδικά στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού που δέχθηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα. 

Εκπαιδευτική δράση Δήμου – Φιλοζωϊκού Συλλόγου σε σχολεία για την παγκόσμια ημέρα των ζώων


Το μήνυμα της αγάπης και του ενεργού ενδιαφέροντος για τα ζώα εξέπεμψαν ο Δήμος Κιλκίς και ο Φιλοζωικός Σύλλογος με κοινή δράση που ανέπτυξαν σήμερα, παγκόσμια ημέρα των ζώων, σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς δημότες σε μια πιο θετική και υπεύθυνη στάση ζωής για τα ζώα συντροφιάς.

Έργα βελτίωσης προσβασιμότητας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα Αξιούπολης – Φανού


Εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα που συνδέει την Αξιούπολη με το Φανό, βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Κιλκίς: Απελευθερώθηκε η μαγεία στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας

Με ξεκαρδιστικά χαμόγελα και παιδικά επιφωνήματα θαυμασμού κύλησε η πρώτη ημέρα του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς.

Κορωνοϊός (4/10/2021): 2.125 νέα κρούσματα (43 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 36 θάνατοι και 342 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.125, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 663.433 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 90 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.897 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 4/10/2021, 4:37 μ.μ.


Έλεγχοι σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς πραγματοποιήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, με τη συμμετοχή συναρμόδιων φορέων

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της προστασίας των ζώων, δίνει βαρύτητα στην εφαρμογή τήρησης της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

4 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων


Παρεμβαίνουν οι αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η 4η Οκτωβρίου είναι μία Διεθνής ημέρα δράσης και υπενθύμισης των δικαιωμάτων και των τρόπων καλής διαβίωσης και προστασίας των ζώων.

Ο προοδευτικός πόλος σε αναζήτηση εκφραστή

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Ο δεύτερος μεγάλος πολιτικός πόλος,αυτός που παραδοσιακά εξέφραζε τον Κέντρο και την Αριστερά βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι.Βλέποντας τις εξελίξεις στην Ευρώπη με χαρακτηριστική την νίκη μετά από πολλά χρόνια του SPD στην Γερμανία τα προοδευτικά κόμματα έχουν μια ιστορική ευκαιρία.

(Video) "Μικροί συντηρητές σε δράση", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

"Μικροί συντηρητές σε δράση", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.

Δήλωση υποψηφίου Προέδρου ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλου

Δήλωση υποψηφίου Προέδρου ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλου
Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ανοίγουν ένα νέο πολιτικό κεφάλαιο στη ζωή της κομματικής μας οργάνωσης, άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένο με αγώνες και ακατάβλητες προσπάθειες που την έφεραν σε μια ιδανική πολιτική λειτουργία.

Για να ξέρουμε τι λέμε…


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Η συμπεριφορά του ανθρώπου εκτός από την ευφυΐα του καθορίζεται κι από την αλαζονεία του. Όπου κυριαρχεί ο αυταρχισμός, υποχωρεί ο λογικός νους. Όπου δύο ή περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το λόγο μεταξύ τους, ως μέσο για επικοινωνία, μιλάμε τότε για διά-λογο, στοιχείο αναγκαίο για τη δημοκρατία. Κατ’ αναλογία όταν η φθορά χαρακτηρίζει μια Πολιτεία μιλάμε για δια-φθορά κι όταν υπάρχει πλοκή μεταξύ φιλικών, συγγενικών ή άλλων δεσμών και εσμών μιλάμε τότε για δια-πλοκή (Λεξικό των Liddell & Scott, έτος έκδοσης 1903).

"Καλό παράδεισο Αναστασία..."

Ανακοίνωση
Ατρόμητων Καμπάνη
Ολόκληρη η οικογένεια των Ατρόμητων Καμπάνη είναι συγκλονισμένη, από τον τραγικό και άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας μόλις 20 ετών. Η Αναστασία Αμπαρκιολα έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Υπήρξε αθλήτρια του ομίλου για αρκετά χρόνια συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα κορασίδων και μίνι. Τα μέλη του Δ.Σ. και όλος ο Καλαθοσφαιριστικός όμιλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις στιγμές. Καλό παράδεισο Αναστασία.