Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η πίτα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν οι δύο ομάδες- εκπρόσωποι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (13/2/2018)

Η εταιρεία ZINCOMETAL S.A., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των Ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και Οδικής ασφάλειας με έδρα το Κιλκίς, ζητά να προσλάβει:

"Κύριε Χαράλαμπε Αμοιρίδη σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία φίλο κ. Χαράλαμπο Αμοιρίδη, για την δωρεάν παραχώρηση καταστήματος του επί της Αριστοτέλους με σκοπό χρήσης την συλλογή πλαστικών καπακιών για αγορά αμαξιδίου για άτομα με Ειδικά Χαρίσματα.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο 2018

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Άτυχη η ομάδα των Ελπίδων παρά το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα των Ελπίδων είχε καλή επιθετική λειτουργία και σωρεία χαμένων ευκαιριών είχαμε την εφαρμογή του άγραφου κανόνα του ποδοσφαίρου με την μπάλα να τιμωρεί την δυστοκία των νεαρών ποδοσφαιριστών. 

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 47χρονο με 77 γραμμάρια χασισιού

Συνελήφθη χθες (12-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε αλλά και σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 77 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Πέλλα: Εγκληματική ομάδα διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές επιχειρήσεων και οχημάτων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας εξακριβώθηκε μετά από μεθοδική έρευνα, η δράση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές επιχειρήσεων και οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας.

ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Εντυπωσιακοί οι αγώνες Golden Kick Boxing Championship


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την  Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία "Golden Kick Boxing Championship" με αγώνες kick boxing αλλά και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

Σε ρυθμούς μασκέ πάρτυ η Ακαδημία και ο Παιδόκοσμος του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δελτίο τύπου Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος & τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο πάρτυ μας.
Την Κυριακή 18/02/2018 και ώρα 17.00 μμ στο Κτήμα των Ευχών.
Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές βγάζουν την στολή αγώνα, ντύνονται αποκριάτικα και μαζί με τους μαθητές των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος διασκεδάζουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα ξέφρενο πάρτυ.
Πολλά happenings περιμένουν τους μικρούς μας μασκαράδες, Zumba, Dj, χορευτική παράσταση μουσικοκινητικής, θέατρο και ο Μάγος Constantin.

Κιλκίς: Προσυνεδριακός διάλογος του Κινήματος Αλλαγής

Ανακοίνωση Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Η συντονιστική νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 να επισκεφθεί στα πλαίσια επικοινωνίας με επαγγελματίες της πραγματικής οικονομίας στο δήμο Παιονίας:

ΠΕΔ-ΚΜ: «Ζητά επείγουσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς για τη σχολική στέγη»

Συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς Παιδείας και Υποδομών και Μεταφορών κ.κ Κωσταντίνο Γαβρόγλου και Χρήστο Σπίρτζη (έχει την αρμοδιότητα στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) αποφάσισε να ζητήσει το Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) για το μείζον ζήτημα της σχολικής στέγης σε όλους τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο ετήσιος χορός των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός των Παιόνων στο ξενοδοχείο ''παρυφές'' στην Γρίβα.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τae Kwon Do ITF στην Περαία

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε το Φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ I.T.F. και το 4ο Κύπελλο Παύλος Μαζούκας Ανδρών, Γυναικών στην Περαία Θεσσαλονίκης από τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΣΑΝΑΘ Μαχητής. 

Τσικνοπέμπτη στην Γουμένισσα με τους Παίονες

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Με παραδοσιακό χαλβά γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''. Η παρασκευή του χαλβά άρχισε νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας, μέσα σε παραδοσιακό καζάνι.

Επιτυχιών συνέχεια για τον "Καραγιάννη" Ευρωπού

Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού 
Ο Σύλλογος "Καραγιάννης" Ευρωπού συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων που έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια με πέντε αθλητές και μια αθλήτρια.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω πραγματοποίησης άσκησης ευρείας κλίμακας που περιλαμβάνει τροχαίο ατύχημα με εκδήλωση πυρκαγιάς, στη σήραγγα Πλαταμώνα.

Κιλκίς: Ορκωμοσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών - Διασωστών

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Στην πλημμυρισμένη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ορκωμοσία της 3ης σειράς των νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών - Διασωστών, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Ο αποκριάτικος παιδικός χορός των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Σε μια χαρούμενη αποκριάτικη ατμόσφαιρα οι μικροί μας φίλοι και χορευτές των παιδικών τμημάτων των Παιόνων, βρέθηκαν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική συναυλία της Ευμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος

ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά εργαστήρια με θέμα: "Πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς"

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ"
Το Κέντρο Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ" σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για 4η συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί πρόγραμμα για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς- βασισμένο στη φιλοσοφία των ομότιμων. Η παρέμβαση απευθύνεται σε μαθητές της Ε΄ τάξης, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. 

Καθαρά Δευτέρα στη Γουμένισσα με Σαρακοστιανά και Χάλκινα

Πρόσκληση Δήμου Παιονίας
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας, με σαρακοστιανά εδέσματα, φασολάδα, χαλβά, κρασί & τα Χάλκινα της Γουμένισσας.

Θεσσαλονίκη: Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο club του Μύλου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο club του Μύλου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.
Εκτός από τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία έχουν αδικηθεί, όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 6/2018) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018:

Δείτε την εγκύκλιο για τη ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης

Αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" η εγκύκλιος που εξειδικεύει επιπλέον σημεία για τη ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.
Συγκεκριμένα:

Γ. Γεωργαντάς: Φωτογραφικές προκηρύξεις στον ορισμό των επιτελικών στελεχών

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι φωτογραφικές προκηρύξεις για τον ορισμό των επιτελικών στελεχών επιβεβαιώνουν ότι μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η διαφημιζόμενη από την Κυβέρνηση “αποκομματικοποίηση” της Δημόσιας Διοίκησης»

Σκέψεις στον απόηχο του συλλαλητηρίου


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Πέρασε ήδη μια βδομάδα από τότε που είδαμε για πρώτη φορά τους Έλληνες να φωνάζουν ενωμένοι γύρω από ένα κοινό σύνθημα. Πέρασε ήδη μια βδομάδα από τότε που η διεκδίκηση της Ελληνικότητας του ονόματος της Μακεδονίας κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και να βάλει στην άκρη τον κοινωνικό αυτοματισμό που τόσον καιρό τώρα μας κάνει και κυνηγιόμαστε μεταξύ μας δίνοντας περιθώριο στους Αριστερούς της Νέας Τάξης να μας χειρίζονται.