Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Πολυκαστρινής Φαρμακοποιού Μαρίας Μπρόβα

Ανακοίνωση 
Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο τραγικό θάνατο της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Μπρόβα.

Ποδηλατοδρομία και δρώμενα στις Καστανιές Κιλκίς

Ποδηλατοδρομία και δρώμενα στις Καστανιές Κιλκίς, στις 6 Ιουνίου 2024

Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων

Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων και στην 15η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδά - Κολχικού - Βόλβης - Ρεντίνας) θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 26 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόγραμμα 3ημερης κατάρτισης Μελισσοκομίας

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ότι το Κέντρο "Δήμητρα" Κιλκίς έχει προγραμματίσει στις εγκαταστάσεις του μία 3ήμερη κατάρτιση μελισσοκομίας σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.

2ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης»

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 το 2ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης». Το τουρνουά διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κιλκίς και διοργανωτές ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.), υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς. 

Στράτος Ξηρουδάκης: Η ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι η μόνη επιλογή

Υπογράφει ο Στράτος Ξηρουδάκης
- Πρόεδρος Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν.Κιλκίς
- Α΄Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ)

Είμαι ένας απλός πολίτης 75 ετών και συμμετέχω ενεργά στη ζωή του τόπου φροντίζοντας κάθε φορά να λαμβάνω θέση, προσερχόμενος στις κάλπες ανελλιπώς.

(VIDEO) Παρουσίαση Παραδοσιακών Εθίμων από το Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου

Παρουσίαση Παραδοσιακών Εθίμων από το Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου. Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου, Σάββατο 22 Ιουνίου 2024.

Καλοκαιρινή εκδήλωση με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ, στη Γρίβα Παιονίας

Ο Γ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ" ΓΡΙΒΑΣ & ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ σας προσκαλούν στην Καλοκαιρινή Εκδήλωση με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 μ.μ. στο προαύλιο του Γηπέδου της Γρίβας .