Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2005

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2005.


"Οι λαοί δεν είναι κρέας για τα κανόνια και τις βόμβες των αυτόκλητων «σωτήρων»!"

Υπογράφει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)
Το χθεσινοβραδινό μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα, με περισσότερους από 120 νεκρούς (που ολοένα και αυξάνονται) και δεκάδες τραυματίες, αποτελεί μια δραματική και επικίνδυνη εξέλιξη στο εύφλεκτο σκηνικό που διαμορφώνει τα τελευταία χρόνια η παρόξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και της ενεργοποίησης των πιο αντιδραστικών και σκοτεινών μεθόδων και μηχανισμών για την εξυπηρέτηση των ανταγωνισμών αυτών.

Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα για την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία




Βασίλειος Κουτσίκος του Λάμπρου και της Μαρίας: ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 29-10-2015 σε περιοχή του Πειραιά, ένας 33χρονος ημεδαπός, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:
ΚΟΥΤΣΙΚΟ Βασίλειο του Λάμπρου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1982 στον Πειραιά.

Χατζησάββας: ΟΧΙ στο κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων Μαυρονερίου και Αξιούπολης Κιλκίς

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς σχετικά με την απόφαση να κλείσουν δύο αστυνομικά τμήματα, μείζονος σημασίας στον Νομό μας.

Το κείμενο της ερώτησης
Στις αρχές του 2015 εκδόθηκε η απόφαση της παύσης λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων του Μαυρονερίου και της Αξιούπολης στο νομό Κιλκίς. Η απόφαση δε, προήλθε από πρόταση του τέως Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Πέθανε ο Γιάννης Κακουλίδης

Ο Γιάννης Κακουλίδης, διαφημιστής, επικοινωνιολόγος, ποιητής, συγγραφέας και σύμβουλος της ΔΗΜΑΡ, πέθανε το πρωί του Σαββάτου, 14 Νοεμβρίου 2015, μετά από δεκαήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Χρυσός & "Ενημέρωση": Πρόσκληση σε εκδήλωση

- Ποιος είναι ο ρόλος των ΜΜΕ; η ενημερωτική κάλυψη ή η​ συγκάλυψη του εγκλήματος στις Σκουριές;
​ ​ - Υπάρχουν όρια στη δημοκρατία της Ελντοράντο; Μέχρι πού​ φτάνει η εξουσία της; Μπορεί μια εταιρία να καθορίζει ποιοι θα δουλεύουν στα ιδιωτικά και δημόσια μέσα ενημέρωσης και τι θα  προβάλλεται;
- Τι έχει διασωθεί από το πνεύμα του διετούς εγχειρήματος αυτοδιαχείρισης της ΕΡΤ3;

Πέλλα: Ευρηματικός απατεώνας, αλλά δεν του 'κατσε

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απατών σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 22 και 53 ετών σε περιοχή της Πέλλας.

Σε τέλη κυκλοφορίας τριών ταχυτήτων προσανατολίζεται το Υπουργείο Οικονομικών

Τέλη κυκλοφορίας τριών ταχυτήτων προετοιμάζεται να καθιερώσει με νομοθετική ρύθμιση εντός της επόμενης εβδομάδας το υπουργείο Οικονομικών. Σε επίπεδο εσόδων, οι αλλαγές δεν πρόκειται να αυξήσουν τα δημόσια έσοδα παραπάνω από 5-7 εκατ. ευρώ.

Το ΠΑΜΕ Κιλκίς, τιμά την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Κιλκίς
42 χρόνια από το Νοέμβρη του 73 το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα τιμούν την εξέγερση του πολυτεχνείου δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την Αντιλαϊκή πολιτική, κόντρα στις λυκοσυμμαχίες του θανάτου, για να μπορούν οι λαοί να ζουν στον τόπο τους, και να καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν.

Πιερία: Έκρυβε στο σπίτι του, πάνω από 60 κιλά χασίσι

Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οδήγησαν στη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Επίσκεψη Πατούλη, Κυρίζογλου και Γκουντενούδη στην Ειδομένη

Τον μεθοριακό σταθμό Ειδομένης του Δήμου Παιονίας επισκέφθηκε, χθες 13/11/2015, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης όπου είχαν μία εικόνα και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για την υποδοχή των προσφύγων μέσω των δομών που υπάρχουν για την προώθηση τους προς τα Σκόπια.

ΠΑΜΕ Κιλκίς: "Να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των ανέργων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, των συνταξιούχων, των νεολαίων, των μαθητών και των σπουδαστών, στη σημερινή απεργία, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε με μαζικότητα στο Κιλκίς, όπως και σε δεκάδες πόλεις της χώρας, παραμερίζοντας την τρομοκρατία και τις απειλές της μεγαλοεργοδοσίας, ξεπερνώντας το κλίμα της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού με τα ψίχουλα που καλλιεργείται από την κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Νύχτα τρόμου στο Παρίσι: 153 νεκροί και 200 τραυματίες σε σειρά επιθέσεων

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Στο αίμα βάφτηκε το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής μετά από έξι πολύνεκρες και συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις που άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 153 νεκρούς και 200 τραυματίες.