Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Συλλυπητήρια Σάββα Τσιτουρίδη, για το θάνατο του Γιάννη Πολυχρονίδη

Υπογράφει ο 
Σάββας Τσιτουρίδης

Πληροφορηθείς το θάνατο του πρώην δημάρχου Αξιούπολης, Γιάννη Πολυχρονίδη, ο πρώην υπουργός, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ήταν άξιος. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η Γ. Παράσχου, o Αν. Σπυρόπουλος και o Στ. Παραστατίδης, μιλάνε ''TO THE POINT'' με τον Μπάμπη Καραγεωργίου στον OK Radio



Η Χ. Παπαδοπούλου, η Σ. Ζαχαράκη η Μ. Μιχαηλίδου και ο Δ. Σκιαδάς, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θ. Μαρκόπουλο στον OkRadio



Τα νέα του ΑΣΕΠ (7/12/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 3Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ
2. 7Ε/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
3. 8Κ/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ
4. Αναμορφωμένοι πίνακες μετά από ενστάσεις επιπέδου ΓΔ Υπουργείων
5. Αποτελέσματα ενστάσεων υποψηφίων επιπέδου ΓΔ Υπουργείων
6. Αναμορφωμένοι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων Γ.Δ. Υπουργείων Ομάδα Β
7. 1Κ/2019: Αποτελέσματα Πρακτικής Δοκιμασίας ΤΕ16 Στενογράφων
8. Αποτελέσματα Ενστάσεων Υποψηφίων Γ.Δ. Υπουργείων Β Ομάδα
9. Επιλεγείσα Γ.Δ. Επιλογής Προσωπικού της Γραμματείας ΑΣΕΠ
10. 5Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδικός Θέσης 10001)
11. 10Κ/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
12. 7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση για Υποβολή Δικαιολογητικών ΔΕ
13. 2Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΠΕ
14. 9Κ/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
15. Επιλεγείσα Γ.Δ. Διοίκησης&Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γραμματείας του ΑΣΕΠ
16. 6Κ/2018: Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ψυχοτεχνική Δοκιμασία

Βολικοί αντίπαλοι για την κυβέρνηση οι "Αντιεμβολιαστές";


Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η πολιτική της κυβέρνησης που αρνείται να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας μπροστά στην Πανδημία του «Κορονοιού», κινείται στην λογική κόστους – οφέλους, βάζοντας στο ζύγι την ζωή του λαού με ότι αυτό συνεπάγεται μέχρι τώρα (ξεπεράσαμε τις 17.000 νεκρούς από «Κορονοιό»).

1% vs 99% και η παγκόσμια πρόκληση του πλούτου!


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
π. Αν, Υπουργού Οικονομικών, και Υφ/γού Οικονομικών

Το 2020, οι πολύ πλούσιοι ενήλικοι με περιουσία άνω του 1 εκ. δολαρίων ανέρχονταν σε 56 εκ. άτομα, αντιπροσωπεύοντας το 1,1% των ενηλίκων του πλανήτη. Το 2019 τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 47 εκ. και 0,9%, το 2018, 42 εκ. και 0,8% και λίγο παλαιότερα το 2015, 34 εκ. με 0,7%. Από το 2015 και μετά βλέπουμε μια αύξηση των υπερπλουσίων κατά 22 εκ. άτομα.

Γυναικόκαστρο Κιλκίς, ένα χωριό που στολίζει το νομό Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Γυναικόκαστρο Κιλκίς, ένα χωριό που στολίζει τον Νομό και τον προβάλει με τις ομορφιές και τις πλούσιες πολιτιστικές του δραστηριότητες. 
Με αφορμή την καθιερωμένη πλέον κυριακάτικη βόλτα επιλέχθηκε επόμενος προορισμός.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 7/12/2021, 6:47 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 15ηΑυγούστου 2021 το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της ηλικιωμένη ημεδαπή, αξίας 800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Χριστουγεννιάτικο ωράριο καταστημάτων Κιλκίς


Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ιωάννη Πολυχρονίδη

Ανακοίνωση
Κοινότητας
Αξιούπολης
Αποχαιρετούμε τον Ιωάννη Πολυχρονίδη ο οποίος κίνησε για το μεγάλο ταξίδι.
Θα τον συνοδεύσουν ο σεβασμός, η εκτίμηση ,η αγάπη και η αναγνώριση των συμπολιτών του για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως δήμαρχος και όχι μόνο στην Αξιούπολη.

Κορωνοϊός (7/12/2021): 7.009 νέα κρούσματα (62 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 99 θάνατοι και 697 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.009, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 978.402 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 99 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.604 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το σημείο του Σταυρού


Του Κώστα Μπούζα
Επάνω σε έναν ξύλινο σταυρό άφησε την τελευταία του πνοή ο Υιός του Θεού. Κι έγινε εκείνος ο απλός σταυρός πηγή ζωής και αφθαρσίας, χάριτος και ευλογίας. «Τίμιο Ξύλο» και «Φύλαξ πάσης της Οικουμένης» κατά τον υμνωδό. «Των αγγέλων η δόξα και των δαιμόνων το τραύμα» και «όπλο αήττητο κατά ορατών και αοράτων εχθρών».

Νοσοκομείο Κιλκίς: Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου για το έργο IpA Shield II


Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου IpA Shield II το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg “Ελλάδα-Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” 2014-2020.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81231593978?pwd=c3VTKzV1ZUpoS3hUTTNXMEIxY1VrQT09

Meeting ID: 812 3159 3978
Passcode: 216188

"Παπα-Νικόλα Ευθυμιάδη, δεν σε ξεχνάμε και σε μνημονεύουμε πάντα"


Της Γεωργίας Κολεσιώτου
Παπα-Νικόλα Ευθυμιάδη,
συνδεδεμένη η φωνή σου με το Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς. Ο ήχος, η χροιά, το χρώμα της «μύριζαν» Μητρόπολη.
Ντόμπρος και ευθύς υπηρέτησες το αξίωμα της ιεροσύνης.

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ πραγματοποιούν κι εφέτος τα Χριστούγεννα χιλιάδες παιδικές ευχές


Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Χιλιάδες παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη θα δουν, για όγδοη χρονιά, τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ. Παραμένοντας ενεργά δίπλα στην ελληνική κοινωνία και στη νέα γενιά, ο ΟΠΑΠ μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε κι εφέτος τα Χριστούγεννα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές χιλιάδων παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (7/12/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Εννιάσφαιρο» τράβηξε η Κ13 «Μάντσεστερ»
Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς το μεσημέρι του Σαββάτου με 9-1 επί του Κιλκισιακού.

Επίσκεψη «ΒηματίΖΩ» στο Μητροπολίτη Κιλκίς

Δελτίο τύπου «ΒηματίΖΩ»
Την Παρασκευή 03.12.2021 και ώρα 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κιλκίς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίος, μας υποδέχθηκε, με ιδιαίτερη θέρμη, ωφελούμενους, εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «ΒηματίΖΩ», για να γιορτάσουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα της Αναπηρίας και να τον καλωσορίσουμε στον τόπο μας.

Τα νέα του Κιλκισιακού (7/12/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
9ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 04 & 05/12/2021
Στο 9ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας. Η Ανδρική ομάδα σημείωσε μία ακόμη νίκη και σε αυτή την αγωνιστική, ενάντια στην Δόξα Γερακαριού, στο γήπεδο του Γερακαριού με σκορ 0-3. 

Νίκη του Άτλαντα Κιλκίς επί του Μ. |Αλεξάνδρου Γιαννιτσών


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Με νίκη συνέχισε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στις 4.12.2021 για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, όπου αντιμετώπισε τον ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, ο ΑΤΛΑΣ κατόρθωσε εύκολα να αναχαιτίσει τις προσπάθειες του Μ. Αλεξάνδρου αφού με όπλο το σωστό σερβίς και την αλάνθαστη υποδοχή βρέθηκε γρήγορα μπροστά στο σκορ, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα με σκορ 2-0 (25-22, 25-16). 

Τροποποίηση νόμου για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών


Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε ο Ν. 4859/2021 (ΦΕΚ 228/Α) «Μέτρα διευκόλυνσης και εκσυγχρονισμού της ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, διατάξεις για τη διενέργεια ελέγχων και την επιβολή κυρώσεων και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις» με τον οποίο τροποποιούνται, αντικαθίστανται ή καταργούνται κάποιοι από τους όρους του Ν. 4056/2012.

Ε. Λιακούλη: «Ηχηρό το μήνυμα της κοινωνίας για ανανέωση»


H Ευαγγελία Λιακούλη, Ποινικολόγος, Τομεάρχης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Μπάμπη

Oι εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται στην τελική ευθεία θεωρείται ότι μπορεί να θέσουν, θέμα εσωστρέφειας;
Απ.:Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πάντα πολιτικά παρόν, με συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα κρίσιμα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία. Ήταν και είναι πάντα κοινοβουλευτικά παρόν, ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση για όλες τις παραλείψεις, τις ελλείψεις και τις ‘κακές’, έως και ‘ύποπτες’, νομοθετήσεις της, που αδικούν κατάφωρα μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού. 

Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο

Μεγάλα κέρδη μοίρασε τον Νοέμβριο το Λαϊκό Λαχείο. Σε πέντε κληρώσεις διένειμε συνολικά 7.003.960 ευρώ.
Στην 45η κλήρωση του παιχνιδιού, ο Μεγάλος Λαχνός, που πωλήθηκε στην Αθήνα, μοίρασε κέρδη 1.150.900 ευρώ, ενώ ο Β και Γ Λαχνός του Τριδύμου, οι οποίοι πωλήθηκαν σε Χαλάνδρι Αττικής και Άργος, διένειμαν από 86.000 ευρώ ο καθένας.

(Video) Κιλκίς: Μουσικό - Ιστορικό αφιέρωμα με τίτλο "Ερχίνεσεν ο Πόλεμον για την Ελευθερίαν"

Ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" Παλατιανού νομού Κιλκίς σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου" παρουσίασαν το Μουσικό-Ιστορικό αφιέρωμα του μουσικού εργαστηρίου, με τίτλο: "Ερχίνεσεν ο Πόλεμον για την Ελευθερίαν", τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.