Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Αυτοί είναι οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες του νομού Κιλκίς 2013-2014


ΓΥΜΝΑΣΙΑ





ΛΥΚΕΙΑ



“Ερασιτέχνες” λάτρεις της πολιτικής vs επαγγελματιών πολιτικών!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομιών Επιστημών του ΑΠΘ
Ορισμένοι τους θεωρούν απολιτίκ, άλλοι φούσκα που θα ξεφουσκώσει και κάποιοι απλά μια ομάδα περίεργων αγανακτισμένων πολιτών! Αυτό είναι το Ποτάμι κατά πολλούς, που εντάσσονται στο σύνολο των πολιτικών του αντιπάλων.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανόλη Γκαράνη

Το Δ.Σ. της ΜΚΕ ΤΕΧΝΗ Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως με την αναγγελία του θανάτου του Μανόλη Γκαράνη, επί σειρά ετών αντιπροέδρου του φορέα και υπεύθυνου του Τμήματος Λόγου αυτού και αποφάσισε ομόφωνα:
1) Να εκφράσει δημόσια τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2) Να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία και
3) Να καταθέσει, αντί στεφάνου, ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.


"Όταν σχεδιάζεται το μέλλον για μας… χωρίς εμάς..."

Υπογράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Εδώ και καιρό μας βασάνιζαν κάποιες σκέψεις: Πώς να χαρούμε την παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, του πιο κοσμαγάπητου αθλήματος με τη λαϊκή καταγωγή και τους κοινωνικούς συμβολισμούς, την ώρα που βλέπαμε στις οθόνες μας τον λαό που περισσότερο απ’ όλους αγάπησε το ποδόσφαιρο, να διαμαρτύρεται μαζικά, να υφίσταται κρατική βία και καταστολή με αφορμή αυτή την ίδια τη διοργάνωση;

Προπονητική ημερίδα του "Άθλου" Κιλκίς στην πισίνα Skaras Village

Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια προπονητική ημερίδα στην πισίνα Skaras Village στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Μέτωπο για ΔΕΗ και δημοψήφισμα- Υπερβαίνουν κατά πολύ τους 120 οι βουλευτές·»Απελευθέρωση» ενέργειας – Κούνεβα: Να μην ζήσει η Ελλάδα ό,τι η Βουλγαρία·Ουκρανία- Ζητούν απαγόρευση του Κομμουνιστικού κόμματος!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κραυγή των λύκων -έκρυβε κι άλλες εκπλήξεις -το έγγραφο- σοκ των 105 σελίδων με την «εκλιπούσα Κυπριακή Δημοκρατία», το οποίο «νομιμοποίησε» ο ενδοτικός Βενιζέλος ·Από Οκτώβριο οι υπόλοιποι του μερίσματος-Ποιοι θα πάρουν, πόσα και πότε μετά τον επανέλεγχο και τα νέα εισοδηματικά κριτήρια·»Κάντε κάτι και σε μας»- Η δραματική επιστολή των ατόμων με αναπηρία στον υπ. Οικονομικών

Παράσταση κουκλοθεάτρου στο Β' Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κιλκίς