Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Tακτική Μικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021


Tακτική Μικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί Δια Ζώσης (στο Δημοτικό Κατάστημα Κιλκίς), και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], στις 11 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Αγία Παρασκευή, Άγιο Χαράλαμπο, Περιστέρι, Παντελεήμονα, Μαυρονέρι, Ν. Γυναικόκαστρο, Επτάλοφο και Αργυρούπολη


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.
Ειδικότερα, υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

Το ΚΔΑΠ Kinesis ανακυκλώνει


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε μιλώντας για την ανακύκλωση. Την ώρα της ζωγραφικής οι καλλιτέχνες μας σχεδίασαν το σήμα της ανακύκλωσης, όπου γέμισαν το κάθε βέλος με διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά και στη μέση τοποθέτησαν τη γη αφού την έκοψαν και τη χρωμάτισαν.

Κοινές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την επιστροφή του Ε.Φ.Κ. στους αγρότες


Κοινές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Σπήλιου Λιβανού, για την επιστροφή του Ε.Φ.Κ. στους αγρότες

Τοποθέτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού
Η στήριξη της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού κόσμου αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Σταθερή μας βούληση είναι η ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας και η τόνωση της παραγωγικότητας.

Στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς θα λειτουργήσει λέσχη ανάγνωσης


Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Τα βιβλία θα επιλέγονται σε συνεργασία με τους μαθητές και θα γίνονται προγραμματισμένες συναντήσεις στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Στόχος μας είναι η καλή συνεργασία μεταξύ των μαθητών, μεταξύ μαθητών και καθηγητών και ο διάλογος, η εκφορά λόγου, σκέψης, αισθημάτων.
Όποιοι μαθητές / μαθήτριες του σχολείου μας αγαπούν το διάβασμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα ας απευθυνθούν στις καθηγήτριες, Μπακιρτζή Αναστασία, Ζηρίδου Άννα και Μοσχοπούλου Κατερίνα.

(Video) Παρουσίαση της νέας ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς Νέας Δημοκρατίας και των νέων ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας

Παρουσίαση της νέας ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς Νέας Δημοκρατίας και των νέων ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Κορωνοϊός (5/11/2021): 6.909 νέα κρούσματα (90 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 48 θάνατοι και 450 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.909, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 774.265 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 150 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.588 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος αύριο σε Μεταξοχώρι, Τέρπυλλο, Κοκκινιά, Μελισσουργειό, Πλαγιοχώρι Παρόχθιο, Ποντοκερασιά, Άγιο Αντώνιο και Άγιο Μάρκο


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου προγραμματίζεται διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Μεταξοχώρι, Τέρπυλλο Κοκκινιά, Μελισσουργειό, Πλαγιοχώρι, Παρόχθιο, Ποντοκερασιά, Άγιο Αντώνιο και Άγιο Μάρκο από τις 8:00 έως τις 15:00 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 5/11/2021, 3:19 μ.μ


Σύλληψη για λαθραία καπνικά προϊόντα
Συνελήφθη χθες (4 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 651 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 13.020 τεμάχια τσιγάρων) και 104 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία (συνολικού βάρους 5 κιλών και 200 γραμμαρίων), για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.545 ευρώ.

Τον τσάκωσαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για κατοχή ηρωίνης


Συνελήφθη χθες (4 Νοεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και σε έρευνα που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του καλά κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης βάρους 21,2 γραμμαρίων.

Ρυθμιστική μελέτη για το Νοσοκομείο Κιλκίς, μετά από 30 χρόνια - Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την κτηριακή επέκταση και αναβάθμιση


Παρουσιάστηκε σήμερα στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς η Ρυθμιστική Μελέτη για την κτηριακή επέκταση και αναβάθμιση σε επίπεδο υποδομών και λειτουργιών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Κιλκίς: Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου



Δίπλωμα οδήγησης από τα 17 χρόνια


Θεσπίζεται κατώτατο όριο ηλικίας για τους νέους υποψήφιους οδηγούς, τα 17 έτη. Όσοι έχουν συμπληρώσει το ηλικιακό όριο, αποκτούν το δικαίωμα να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους, να δώσουν εξετάσεις και εφόσον επιτύχουν, να οδηγούν με την συνοδεία ενός έμπειρου οδηγού.

Με αρνητικό rapid ή PCR η είσοδος των ανεμβολίαστων στο Διοικητήριο νομού Κιλκίς


Υπηρεσιακή σύσκεψη, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη με τη συμμετοχή των προϊσταμένων των Διευθύνσεων, Υποδιευθύνσεων και τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της εναρμόνισης της λειτουργίας των υπηρεσιών με τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού που τίθενται σε ισχύ αύριο, Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021.

(Video) Σας ενοχλούν οι γείτονες με τις φωνασκίες τους κ.λπ. κατά τις ώρες κοινής ησυχίας;


Σας ενοχλούν οι γείτονες με τις φωνασκίες τους κ.λπ. κατά τις ώρες κοινής ησυχίας που εσείς επιθυμείτε να ξεκουραστείτε;
Δείτε εδώ πως μπορείτε να προστατευτείτε και να ησυχάσετε.

(Video) Αγροτικοί δρόμοι για ποδήλατα στο αγρόκτημα του Κιλκίς

"Κύριε Γεωργαντά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα ήθελαν να σας εκφράσουν τις από καρδίας και τις θερμές ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα, που σας απευθύναμε καθώς και για την αποτελεσµατικότητα σας στη χρηματοδότηση του φορέα µας.

Προτροπή και παρακίνηση για εμβολιασμό


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
… Για τους ανόητους, δάσκαλος δε γίνεται η λογική αλλά η συμφορά.
Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.

Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να γράψω για τους εμβολιασμούς. Υπάρχουν ειδήμονες που οφείλουν να το πράξουν. Όμως ο συμμαθητής μου ο Θανάσης πέθανε, ο Θωμάς επίσης, ο Θόδωρος κατέληξε χθες. Όσοι είμαστε Κιλκισιώτες αμέσως θα καταλάβουν σε ποια πρόσωπα αναφέρομαι. 

Ο OΠΑΠ και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασαν τη χορηγική συνεργασία τους

Πρωτοβουλίες στήριξης των σεισμόπληκτων του νομού Ηρακλείου – Ξεχωριστές δράσεις για τους φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας
Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασαν, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, τη χορηγική συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας, συνεργάτες του δικτύου των καταστημάτων του ΟΠΑΠ και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Μπράβο: Δεύτερος Μεσογειονίκης ο δικός μας παλαιστής Κωνσταντίνος Τσακνάκης


Ανακοίνωση Παλαιστικού Συλλόγου "Ο Καραγιάννης" Ευρωπού
Ο αθλητής του συλλόγου μας Τσακνάκης Κωνσταντίνος, την Κυριακή 31/10/21, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στα 92 κιλά παίδων στο στυλ της ελευθέρας πάλης, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση, αφού έφτασε κοντά στο χρυσό.

Αυλές συμπερίληψης (Το παράδειγμα του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς)


Υπογράφουν: Γ. Λιναρδάκης, Σ.Μαρκάκη, Θ. Αντωνίου
Η φιλοσοφία της συμπερίληψης διαπερνά πλέον όλα τα προγράμματα της U.N.E.S.C.O. και αποτελεί έμπνευση και βασική κατευθυντήρια γραμμή για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης για όλους. 
Δείτε την παρουσίαση στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Επ Αρωγή" ΕΔΩ