Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ηλεκτρονική "πύλη" καταγγελιών για τους πολίτες άνοιξε το ΥπΑΑΤ


Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ιδιαίτερα των αγροτών μας, από 1/1/2022 υπάρχει η δυνατότητα υποβολής καταγγελιών για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του.

Παρακολουθήστε την Εισήγηση "Μην υπόσχεσαι όταν είσαι ευτυχισμένος. Μην απαντάς όταν είσαι θυμωμένος..."


Ανακοίνωση Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας "Αριστοτέλης"
9-1-2022 και ώρες 18:00-20:30
ΕΙΣΗΓΗΣΗ: «Μην υπόσχεσαι όταν είσαι ευτυχισμένος. Μην απαντάς όταν είσαι θυμωμένος και Μην αποφασίζεις όταν είσαι λυπημένος»
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Σταύρος Τζαμτζής, Ψυχολόγος – Συγγραφέας, Κλινική Ύπνωση – Ύπνο-ανάλυση, Απόφοιτος Α.Π.Θ, Μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου, Μέλος του General Hypnotherapy Standards Council.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ενθουσίασε η εκδήλωση «Με επίσημο ένδυμα» με τον Πάνο Μουζουράκη (Φωτογραφίες)

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021, στις 29 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν στο Μέγαρο Μουσική Θεσσαλονίκης, μια ατμοσφαιρική βραδιά, ένα εορταστικό Show, με τον Πάνο Μουζουράκη να συμπράττει, με Επίσημο Ένδυμα, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Αντώνης Σαουλίδης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Νεάπολης - Συκεών, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Χαράλαμπο Καραγεωργίου


Μαζί μας ο Αντώνης Σαουλίδης,, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, MA-IR, MA-EYP, Υποψήφιος Διδάκτωρ, ειδικευμένος σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, ενεργό και μάχιμο Μέλος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ

Η συνέντευξη δόθηκε στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Χαράλαμπο (Μπάμπη) Καραγεωργίου
Στις πρόσφατες προεδρικές εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στηρίξατε ανοιχτά τον κο. Νίκο Ανδρουλάκη. Τι διαφορετικό είδατε στον Ν. Ανδρουλάκη σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους.

Κορωνοϊός (3/1/2022): 36.246 νέα κρούσματα (155 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 78 θάνατοι και 615 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 36.246, εκ των οποίων 38 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.294.741 (ημερήσια μεταβολή +2.9%), εκ των οποίων 50.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 217 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.000 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ευχές για το νέο έτος από τον Κιλκισιακό