Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Περί προσφυγικού: Η ΕΕ, η Τουρκία και στο βάθος εμείς

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφυπουργού Εξωτερικών
Η Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) γράφει τα ακόλουθα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα στο
Άρθρο 78, παράγραφος 2γ: «… το Συμβούλιο αποφασίζει… κοινό σύστημα για την προσωρινή προστασία των εκτοπισμένων προσώπων σε περιπτώσεις μαζικής εκροής».

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς, χαίρεται και συγχαίρει...

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ νομού Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 οι εκλογές των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Τα αποτελέσματα των εκλογικών διαδικασιών αποτέλεσαν ένα ακόμη ισχυρό μήνυμα ότι η χώρα βαδίζει πλέον στην οδό της κανονικότητας.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη και άλλων για τον κοροναϊό

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Eρώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (Α Π : 4708/5-3-2020), σχετικά με την πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο τουριστικός κόσμος και η οικονομία που σχετίζεται άμεσα με την τουριστική κίνηση, μετά την εμφάνιση και την εξάπλωση του κορωνοϊού, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης και Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

(Video) Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου για τους Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας 2020


Η συνέντευξη τύπου για τους Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας που θα διεξαχθούν στο Κιλκίς στις 7 - 8 Μαρτίου 2020, δόθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Kinesis-Gym Kilkis: Spring Special Offers


Βάλε την γυμναστική στην ζωή σου 
Για την υγεία σου
Για το σώμα σου
Για σένα!
Kinesis-Gym 
Το κίνητρο υπάρχει, σου δίνουμε την αφορμή… 
Τετράμηνη συνδρομή γυμναστηρίου 79€
believe in more 
*πληροφορίες – εγγραφές στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή 
στο 23410 20450

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων αγροτών για το θέμα των δασικών χαρτών

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων αγροτών οι οποίοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα ιδιοκτησίας εξαιτίας των δασικών χαρτών βάζουν οι Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

"Νύχτες Tango" με την Γεωργία Βεληβασάκη στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζουν τις Νύχτες Tango με την Γεωργία Βεληβασάκη.

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Διπλοί Χαιρετισμοί στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της μεγάλης τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς, θα τελούνται δυο ακολουθίες των χαιρετισμών της Παναγίας. Η πρώτη ακολουθία αρχίζει στις 7:00 μ.μ. και η δεύτερη στις 9:00 μ.μ.

Κιλκίς: Αναβάλλεται η εκδήλωση με θέμα "Όψεις της τουρκικής επιθετικότητας"

Ανακοίνωση Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης - Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Έπειτα από επικοινωνία με κρατικούς φορείς που σχετίζονται με ζητήματα υγείας και πρόληψης πήραμε την, πολύ δύσκολη για εμάς, απόφαση να αναβάλουμε την ερχόμενη εκδήλωση μας το Σάββατο 07/03/2020. 

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 9 Μαρτίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Στο Κιλκίς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής -Ελευθέρας Πάλης Εφήβων & Νεανίδων


Ο Δήμος Κιλκίς, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.)και ο Γυμναστικός Σύλλογος Κιλκίς (ΓΑΣΚ) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αθλητική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης Εφήβων και Νεανίδων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Θεσσαλονίκη: Αναβάλλονται για προληπτικούς λόγους οι εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Αναλυτικά αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 η Θεατρική Παράσταση «Χριστούγεννα στη Προσφυγιά, Χριστούγεννα στον αγώνα» από την Θεατρική Ομάδα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κυπριακή Εστία Β. Ελλάδος.

Μπροστά στην 8η Μάρτη – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παρέμβαση της Βίκης Φαχουρίδου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, μπροστά στην 8η Μάρτη – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
110 χρόνια από τότε που η Διεθνής Συνδιάσκεψη σοσιαλιστριών γυναικών καθιέρωσε την 8η Μάρτη ως Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, η επέτειος δεν έχει μόνο ιστορική σημασία. Οι αγώνες των εργατριών που σήκωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην εργοδοσία και το κράτος της, διεκδικώντας εργασία με δικαιώματα τον προηγούμενο αιώνα, φωτίζουν και σήμερα την ανάγκη της οργάνωσης και πάλης των εργαζόμενων και άνεργων γυναικών.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθησαν 2 άτομα, για κατοχή 3.800 αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (4 Μαρτίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 75χρονος ημεδαπός και 78χρονη ημεδαπή, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Αιμοδοσία του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες"


Κιλκίς: Τελετή αποφοίτησης νεοσυλλέκτων οπλιτών στο στρατόπεδο "Αντωνίου Καμπάνη"

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Οπλιτών («Απονομή Μπερέ») στο Στρατόπεδο «ΣΧΟΥ (ΠΖ) ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» στο Κιλκίς.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας από 1 έως 29 Φεβρουαρίου 2020


Διπλοί Χαιρετισμοί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Παναγίας. Η πρώτη ακολουθία θα αρχίζει στις 7:00 μμ και η δεύτερη στις 9:00 μμ ούτως ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι.

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"


Δείτε το σποτ των Πανελληνίων Αγώνων Πάλης 2020 στο Κιλκίς