Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

(Video) Κινδύνεψε από πυρκαγιά ο Λόφος του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Κινδύνεψε από πυρκαγιά ο Λόφος του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ.

Από 3 Ιουλίου ισχύει η απαγόρευση χρήσης 10 πλαστικών προϊόντων στη χώρα


Ανακοίνωση Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Σύμφωνα με μελέτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο το 80-85% των θαλάσσιων απορριμμάτων που συναντώνται στις παραλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλαστικά. Από το σύνολο των πλαστικών, 50% αντιστοιχεί σε πλαστικά αντικείμενα μιας χρήσης και 27% σε είδη αλιείας. 

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 23 και στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Η Coca Cola έχασε τα ηνία και στην παραγωγή διαφήμισης

Kείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Ποιος πίστευε πριν δέκα χρόνια ότι τα αναψυκτικά “Κλιάφα” από τα Τρίκαλα θα διαφήμιζαν το προϊόντα τους σε υψηλής θεαματικότητας ζώνες εμπορικών τηλεοπτικών σταθμών; Και, μάλιστα, με διαφημιστικά μηνύματα υψηλών “αισθητικών” προδιαγραφών; Και όμως η παραδοσιακή εταιρία από τα Τρίκαλα διαφημίζεται επί ίσοις όροις με την πολυεθνική Coca Cola: ίδιος τηλεοπτικός σταθμός ίδια διαφημιστική ζώνη, ίδιος αριθμός διαφημιστικών μηνυμάτων σε συγκεκριμένους χρόνους.

Δήμος Κιλκίς: Συστάσεις στους καταστηματάρχες για την ανακύκλωση


Ο Δήμος Κιλκίς και η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης εφιστούν την προσοχή των καταστηματαρχών της πόλης στον σωστό τρόπο ανακύκλωσης των αντικειμένων που απορρίπτουν στους κάδους της ανακύκλωσης.

Έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο νομό Κιλκίς, προϋπολογισμού 1.610.000,00 ευρώ


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Στη διαρκή βελτίωση της οδικής ασφάλειας στοχεύει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος έργων και παρεμβάσεων που σκοπό έχουν την αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της ΠΚΜ (Συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027)», Υποέργο: «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε.Κιλκίς για τα έτη 2020, 2021, 2022».

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Επίσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου «Πράξεις για την Μακεδονία»
Επίσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου, στο νομό Κιλκίς, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου.

Κορωνοϊός (5/7/2021): 801 νέα κρούσματα (κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 6 θάνατοι και 173 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 801, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 426.963 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 109 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.238 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Νέα Σάντα, Παντελεήμονα, Καμπάνη, Πεδινό


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται αυτή την εβδομάδα σε τέσσερις οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού.
Υγειονομικό συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

"Τα γενέθλια του Καραγκιόζη" απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς απόψε στις 21:00 θα κάνει τα γενέθλιά του ο Καραγκιόζης. Την παράσταση ανεβάζουν οι Θεατρικές Παραγωγές "Τεχνόκοσμος" σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 5/7/2021, 3:40 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπές
Συνελήφθησαν χθες (4 Ιουλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί, καθώς κατελήφθησαν να έχουν παραβιάσει 6 ηλεκτρικά μηχανήματα με κερματοδέκτη. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία.

Σκοτώθηκε 33χρονος σε τροχαίο στα Γιαννιτσά


Σήμερα (5 Ιουλίου 2021) και ώρα 01.20 περίπου, επί της οδού Μαραθώνος στα Γιαννιτσά Πέλλας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Εκπληκτική εμφάνιση της χορωδίας «The Portland State Chamber Choir», σήμερα στο Κιλκίς


Το δικό της ξεχωριστό καλλιτεχνικό αποτύπωμα στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς αναμένεται να αφήσει η εμφάνιση της χορωδίας «The Portland State Chamber Choir», σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου, στις 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Κήπος Κιλκίς. 

Παρουσίαση της δημοτικής τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου Παιονίας


Στο πλαίσιο των δράσεων του στρατηγικού σχεδιασμού για την Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη του Δήμου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας η παρουσίαση της νέας δημοτικής τουριστικής ιστοσελίδας.

Εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική


Μετά από άμεση κινητοποίηση και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων, για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική.

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025

Δήλωση του πολιτευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αναστασιάδη για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025
"Με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 που ψηφίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Βουλή από την κυβερνητική πλειοψηφία, γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη επιθυμεί τη συνέχιση της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία οδηγούν σε σκληρή λιτότητα και οικονομική αφαίμαξη της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων νοικοκυριών.

Διακρίσεις του Κιλκισιώτη Δημήτρη Παυλίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20

Δελτίο τύπου
"Αίαντα" Κιλκίς
Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον εκκολαπτόμενο αστέρα-αθλητή του "Αίαντα" Κιλκίς, Δημήτρη Παυλίδη, λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που ακολουθεί στο Ταλίν της Εσθονίας αλλά και στο Παγκόσμιο στην Κένυα τον Αύγουστο.