Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Kevan Chandler ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! (44 καταπληκτικές φωτογραφίες)

Γράφει ο Πάνος Γεωργιάδης
Αν και ο Kevan Chandler βιώνει μια βαρβάτη αναπηρία σίγουρα τον θεωρούμε ως έναν πολύ "πλούσιο" αλλά και "τυχερό" άνθρωπο ! Πλούσιος και τυχερός δεν είναι αυτός που έχει γεμάτη τσέπη και του πηγαίνουν όλα όπως θέλει στη ζωή χωρίς στραβοπατήματα.

Δύο στα δύο νίκη ο Αετός Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Το παιδικό τμήμα στην 7η αγωνιστική για τον Γ’ όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, νίκησε άνευ αγώνα την ομάδα του ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 η οποία δεν προσήλθε.

Επιστροφή στην πολιτική της ορθής λογικής

Γράφει ο Γιώργος Δ. Αναστασιάδης
Μέλος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών Νομού Κιλκίς
Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Σε λίγες ημέρες κλείνουν δύο χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού είχε εναποθέσει τις ελπίδες του για ανάκαμψη της χώρας στον σημερινό Πρωθυπουργό, αρχηγό τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος είχε οδηγήσει την χώρα στις κάλπες λόγω της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, σε αντίθεση με το πνεύμα του Συντάγματος που επιτάσσει ευρεία κοινοβουλευτική συνεργασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κιλκίς-Παιονία: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μετά από απόφαση του Δήμαρχου Κιλκίς, δεν θα διεξαχθούν αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των βλαβών που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης:

Εξαπατούσαν πολίτες με “νιγηριανές απάτες” προσποιούμενοι υπαλλήλους της Eurobank

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, μέσω διαδικτύου. Σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για τα παραπάνω αδικήματα σε βάρος (2) αλλοδαπών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή (1) ακόμη αλλοδαπού.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος 67χρονου στην Κατερίνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα (15-01-2017) τα ξημερώματα, σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη Πιερίας.

Σέρρες: Λήστεψε 6 καταστήματα και μάζεψε 70 ευρώ!

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 6 περιπτώσεων διαρρήξεων καταστημάτων που έγιναν το ίδιο βράδυ στις Σέρρες.

Αστυνομικοί του Πολυκάστρου τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 37χρονο για χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 37χρονου ημεδαπού, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κιλκισιώτες υπομονή, οι κακές μνήμες θα σβήσουν σύντομα. Όπως το λιωμένο χιόνι... (Φωτογραφίες)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Μαύρος
Και ξαφνικά όλοι έπεσαν από τα σύννεφα με το χιόνι και την παγωνιά! Στο Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη αλλά κι τις άλλες πόλεις. "Μα τι κατάσταση είναι αυτή! Που είναι τα εκχιονιστικά, οι αλατιέρες, ο Δήμος, η Περιφέρεια, ο Στρατός, η αστυνομία, οι αδελφές νοσοκόμες, το ΠΙΚΠΑ; Γιατί δεν έχει νερό η ΔΕΥΑΚ; Που είναι ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης;"

Aναίμακτη ή αξονική στεφανιογραφία


Του Βασίλη Καρασαββίδη*
Η αναίμακτη ή αξονική στεφανιογραφία (δηλαδή, με τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας στεφανιαία αγγειογραφία), είναι μια απεικονιστική εξέταση που εξετάζει τις αρτηρίες που τροφοδοτούν την καρδιά σας με αίμα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές στεφανιογραφίες, οι αξονικές ή αναίμακτες στεφανιογραφίες δεν χρησιμοποιούν καθετήρα που προωθείται μέσω των αιμοφόρων αγγείων σας στην καρδιά σας.

Βουβωνοκήλη: Συμπτώματα και Λαπαροσκοπική Αντιμετώπιση


Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός

Bουβωνοκήλη είναι η πρόπτωση μέρους ενός ενδοκοιλιακού σπλάχνου (συνήθως λεπτού εντέρου), η οποία εμφανίζεται ανάμεσα στο μηρό και το υπογάστριο και ακριβέστερα στην περιοχή του δεξιού ή του αριστερού βουβωνικού πόρου.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, 09.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Νίκη 3-0 των Κορασίδων του Αίαντα Κιλκίς στο Λιτόχωρο, σε συνθήκες κατάψυξης

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς 
Σε συνθήκες απόλυτου ψύχους εξαιτίας βλάβης του συστήματος θέρμανσης, διεξήχθη ο αγώνας Βόλεϊ Κορασίδων μεταξύ των ομάδων του Α.Σ. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ και του Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στο ΔΑΚ Λιτοχώρου , το Σάββατο 14/1/2017.