Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δ. Αγαθόπουλος: Η αδράνεια των τοπικών φορέων οδήγησε τον Βαλκανικό Κήπο σε μαρασμό

Υπογράφει για το συνδυασμό "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" ο υποψ. Δήμαρχος Δημήτριος Αγαθόπουλος
Πολυμελές κλιμάκιο του συνδυασμού με τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Αναστασιάδου Λένα, Γαβριηλίδη Παναγιώτη, Ζωηρό Μελά, Βαφειάδη Αναστάσιο, Αγγελίδου Βαλεντίνα Ειρήνη, Κιζιρίδη Δημήτριο, Καρολίδη Ηλία, Μελίδη Χρήστο και τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης υποψ. Δήμαρχο Αγαθόπουλο Δημήτριο, επισκέφθηκαν τον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων και συναντήθηκαν με την υπεύθυνη του κήπου κ. Μαλούπα Ελένη και τους εργαζόμενους.

Μια πιο ανθρωποκεντρική Ευρώπη


Με κεντρικό σύνθημα τα λόγια και το όραμα του Εθνάρχη Καραμανλή που λησμονήθηκαν και για μια ανθρωποκεντρική Ευρώπη, η οποία θα πρέπει να οργανώσει την οικονομία γύρω από τον άνθρωπο και όχι τον άνθρωπο γύρω από την οικονομία, περιοδεύει στη Κρήτη η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Αθηνά Αντωνιάδου – Φανταουτσάκη.

Δωρεάν μαστογραφίες και ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο Δροσάτο και στην Αξιούπολη

Ανακοίνωση "Θεαγενείου" Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 
H προσπάθεια του A.N.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» στην ευαισθητοποίηση ολοένα και περισσότερων γυναικών για την αναγκαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού συνεχίζεται. 

Outdoor Training στο γυμναστήριο Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου γυμναστηρίου Kinesis Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis, πρωτοπόρο πάντα στις ιδέες και την εφαρμογή προγραμμάτων όσον αφορά το fitness στην πόλη μας, διοργάνωσε ένα διαφορετικό event για τους πελάτες του γυμναστηρίου. 

Οι πρώτοι υποψήφιοι των Ελλήνων Ριζοσπαστών για τις Ευρωεκλογές

Δελτίο τύπου Ελλήνων Ριζοσπαστών
Οι Έλληνες Ριζοσπάστες ανακοινώνουν την πρώτη δωδεκάδα υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Οι υποψήφιοι προέρχονται από τον «πραγματικό κόσμο» και είναι νέοι και έμπειροι άνθρωποι που θεωρούν την πολιτική πεδίο ευθύνης και προσφοράς.

Κιλκίς: Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Χθες (12 Απριλίου 2019) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκε όχημα σε περιοχή του Κιλκίς, ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. 

Πασχαλινό Bazaar 2019 του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Υποστηρικτών του ΚΚΣ σας προσκαλούν για ακόμα μία χρονιά στο πασχαλινό μας bazaar.

ΑΣΕΠ: Εξήντα δύο (62) προσλήψεις στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/8.4.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – “Enterprise Greece” (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης).

Γιάννης Συμεωνίδης, Γιώργος Γεωργίτσαρος: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Υπογράφει ο Γιάννης Συμεωνίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Οι δημότες της Παιονίας αξίζουν μια καλύτερη διοίκηση. Ο Κώστας Σιωνίδης και η «Παιονία της Προόδου» και ξέρουν και μπορούν αυτό να το κάνουν πράξη. Το χρειάζονται οι αγρότες μας, το ζητούν οι γειτονιές μας. Ενωμένοι και με λόγια σταράτα θα βαδίσουμε στις εκλογές. Οι δημότες είδαν και κατάλαβαν και στις 26 Μαΐου θα απαντήσουν.

Πασχαλινό ωράριο 2019 καταστημάτων Κιλκίς


Γ. Ηλιάδης: Μαζί θα σηκώσουμε το ''βάρος'' της πρόκλησης για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Ηλιάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
«Ο χρόνος στην κλεψύδρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών λιγοστεύει, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την διενέργεια τους. Σε αυτές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν από μια πλειάδα υποψηφίων δημάρχων (πιθανότατα έξι) και ένα τεράστιο πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

ERASMUS: Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στη Γαλλία

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Στα πλαίσια συμμετοχής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο πρόγραμμα ERASMUS με τίτλο «Positive coexistence in the school society», (στο οποίο συμμετέχουν επίσης και σχολεία από Γαλλία-Λιμόζ, Φινλανδία-Λόβισα, Γερμανία-Στουτγκάρδη και Ισπανία-Αλμερία, Λας Νόριας), 2 καθηγήτριες και 4 μαθήτριες ταξίδεψαν στη Λιμόζ της Γαλλίας για να συμμετάσχουν στη διεθνή συνάντηση όλων των αντιπροσωπειών, από 31/3/2019 μέχρι 6/4/2019. Οι μαθήτριες φιλοξενήθηκαν από γαλλικές οικογένειες.

Το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βάσει του νέου Καταστατικού, πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 Γενική Συνέλευση, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την επικράτεια για την εκλογή Διοικητικών Συμβουλίων τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Συνεδρίαση για εκλογή νέου Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα γίνει στις 15 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, την εκλογή νέου Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ανακοίνωση για συνταξιούχους των ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Καλούνται οι συνάδελφοι συνταξιούχοι των ΟΤΑ να κάνουν αιτήσεις:
Α) Προς τον Ενιαίο φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) προκειμένου νε εκδώσει και να αποστείλει νέα ατομική πράξη συνταξιοδότησης σύμφωνα μα τον Ν. 4387/2016 και

Απονομή πτυχίων της Σχολής Ξένων Γλωσσών ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ


Δελτίο τύπου Σχολής Ξένων Γλωσσών ΑΠΟΣΤΟΛΊΔΟΥ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήσαμε τις προσπάθειες των μαθητών/τριών μας με την απονομή των πτυχίων τους. Επιλέξαμε όπως πάντα μια θεματική στην εκδήλωση μας. Φέτος η κυρίαρχη ιδέα ήταν Freedom means Happiness, εάν η ελευθερία στις επιλογές μας οδηγεί στην ευτυχία. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα για τον Αλέξανδρο
Χωρίς θετικό αποτέλεσμα ήταν η προτελευταία αγωνιστική, και τελευταία εκτός έδρας, για την A’ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Με ήττα μάλιστα 3-0 στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Αλέξανδρου δέχεται φέτος 3 γκολ σε ένα παιχνίδι και σε μια χρονιά που η άμυνα του κατέχει την 3η καλύτερη θέση πίσω από τους δυο πρωτοπόρους. 

Εκδρομή της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Αθήνα

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου 
Διευθύντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μία εξαιρετική τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξεως του Σχολείου μας στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 6,7,8 Απριλίου 2019. Τους μαθητές συνόδευσαν η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Παρθένα Δουλκερίδου, οι εκπαιδευτικοί Ελένη Παπαδοπούλου και Νίκος Ασλανίδης καθώς και οι γονείς των μαθητών.

Κιλκίς: Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος Olga's Jewelry

Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος | 17-18 Απριλίου 2019 | 10:00-22:00
Η σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων Όλγα Παπαδοπούλου σε συνεργασία με το Vabene Cafe & Dishes σας προσκαλεί στην έκθεση χειροποίητου κοσμήματος της Olga's Jewelry

(Video) Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου Σάββα Τσιτουρίδη για τις Ευρωεκλογές 2019


Ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες Ριζοσπάστες Σάββας Τσιτουρίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με θέμα «Ευρωεκλογές 2019 και η σημασία τους για την ελληνική περιφέρεια». Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 18.00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Αίθουσα εκδηλώσεων B. Σεργιαννίδης, Στενημάχου 2, Κιλκίς).