Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γιορτή του Προστάτη της Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Γιορτάζεται την 20η Οκτωβρίου μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Ξεκίνησαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν τη νέα τους περίοδο τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου.

Γεωργαντάς: "Προσβάλλει τη νοημοσύνη μας η κ. Παπανάτσιου"


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντά για το τέλος επιτηδεύματος στα μικρά χωριά. Οι απαντήσεις της Υπουργού δεν στερούνταν απλά σοβαρότητας αλλά προσέβαλαν τον αγώνα και ταυτόχρονα την αγωνία των επαγγελματιών στα χωριά κάτω των 500 κατοίκων όπου η επιβολή του τέλους επιτηδεύματος για δεύτερη συνεχή χρονιά τους οδηγεί στην οικονομική εξόντωση. 

Άνετη νίκη του ΑΟΚ Γουμένισσας επί του Άθλου Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου ΑΟΚ Γουμένισσας
Τον Άθλο Αλεξάνδρειας υποδέχθηκε ο ΑΟΚ Γουμένισσας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β ΕΚΑΣΚΕΜ. Η Γουμένισσα δεν αντιμετώπισε δυσκολία σε καμία στιγμή του παιχνιδιού και έφτασε άνετα στη νίκη με 92-65 απέναντι στην Αλεξάνδρεια.

Άνοιξε ο κύκλος των Ενημερωτικών Εσπερίδων-Συναντήσεων στον Δήμο Παιονίας

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, «άνοιξαν» τον κύκλο των Ενημερωτικών Εσπερίδων-Συναντήσεων στον Δήμο Παιονίας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 18.00 – 21.00.

Το Ράντσο Live, συμμάχησε με την καλοπέραση


Δείτε τα εγκαίνια του νέου Σούπερ Μάρκετ "Συμεωνίδης" στο Κιλκίς


Εγκαίνια του νέου Σούπερ Μάρκετ "Συμεωνίδης" στο Κιλκίς, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς: Γιόρτασαν την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα

Υπογράφει η Ελένη Τεχλικίδου
Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ο εορτασμός της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα. Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου αφηγήθηκαν το χρονικό της εποχής, απήγγειλαν ποιήματα και ερμήνευσαν επετειακά τραγούδια. 

Αυστηρότεροι οι έλεγχοι διαβατηρίων στους Ευζώνους και στη Δοϊράνη

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης σας ενημερώνει ότι από αρχές Οκτωβρίου οι έλεγχοι στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων γίνονται πιο αυστηροί για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που ταξιδεύουν από και προς χώρες εκτός Schengen.

"Αγαπητέ Σάκη Τζούρτζο, σε ευχαριστούμε από καρδιάς..."

"Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας ευχαριστεί τον κ. Τζούρτζο Αθανάσιο, Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Παιονίας, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του ΔΣ για την επιδιόρθωση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε χώρο του Νοσοκομείου.

Εκπαιδευτική Εκδήλωση «Πνοές Ανέμων» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς και στον Αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση πανελλαδικής εμβέλειας του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Μουσείων του ΥΠΠΟΑ με τίτλο για το 2017 «Περιβάλλον και Πολιτισμός, Πνοές Ανέμων», με την υλοποίηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς και στον Αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού Δήμου Κιλκίς δύο εκπαιδευτικών διαδραστικών εκδηλώσεων.

Εύζωνοι: 48χρονος Ισπανός μετέφερε παράνομα 24χρονο Πακιστανό

Συνελήφθησαν χθες (15-10-2017) το πρωί στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, ένας 48χρονος υπήκοος Ισπανίας και ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 48χρονος μετέφερε τον 24χρονο με όχημα που οδηγούσε, με σκοπό την διευκόλυνση εξόδου του από τη χώρα, ενώ κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ο 24χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ισπανικών Αρχών, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Σέρρες: Ανυψωτικό μηχάνημα σκότωσε 53χρονο

Χθες (15-10-2017) το βράδυ σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης σε περιοχή των Σερρών, εργαζόμενος που οδηγούσε μηχάνημα ανύψωσης (κλαρκ), παρέσυρε 53χρονο ημεδαπό, που εργαζόταν επίσης στην επιχείρηση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου.

"Ευχαριστούμε ξεχωριστά και προσωπικά τον καθένα..."

"Στον μεγάλο αγώνα διοργάνωσης της εκδήλωσης «ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» η οποία έγινε με αμέριστη εθελοντική εργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, συνέβαλαν και κάποιοι Άνθρωποι που όταν τους ζητήθηκε βοήθεια ήταν παρόντες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επιστολή Κ. Βιολιτζή προς όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κάθε τόπος έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του, κάθε επιχείρηση έχει αδύνατα και δυνατά σημεία και σε κάθε εποχή υπάρχουν δυσκολίες μα και πολλές ευκαιρίες. Η επιχειρηματικότητα είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την κοινωνική ευημερία.

Επιμορφωτική Συνάντηση με θέμα: «Ψέματα κι αλήθεια, του λαού τα παραμύθια»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Μικρός Βορράς» διοργάνωσαν Επιμορφωτική Συνάντηση, με θέμα: «Ψέματα κι αλήθεια, του λαού τα παραμύθια».

15 Οκτωβρίου - Διεθνής Ημέρα Αγρότισσας

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων
Η καθιέρωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Αγρότισσας στις 15 Οκτωβρίου από τον ΟΗΕ το 2007, είναι πολύ σημαντική γιατί υπενθυμίζει τη συμβολή της γυναίκας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, παροτρύνει και άλλες γυναίκες να εμπλακούν δυναμικά σε αυτόν, αλλά ο σημαντικότερος στόχος του εορτασμού είναι η ενεργοποίηση της πολιτείας, ώστε να δημιουργεί συνεχείς και ουσιαστικές δράσεις στήριξης του πολύπλοκου ρόλου της γυναίκας αγρότισσας.