Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Νέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι από τη Φάρμα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το νέο Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των Κεφίρ, με έναν συνδυασμό συστατικών που αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής.

Θυμάστε τι έγινε τέτοιες ημέρες πριν τέσσερα χρόνια στον Έβρο; - Τι είναι το Τρίγωνο του Κάραγατς…;

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Τέτοιες ημέρες πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια…
Έπρεπε να προσπαθήσουν να εισβάλουν χιλιάδες παράνομοι, ώστε να πέσουν επιτέλους τα φώτα της δημοσιότητας στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου και περισσότερο στο συνοριακό σταθμό στο χωριό Καστανιές. Είναι σίγουρο πως μεγάλο μέρος των Ελλήνων δεν ξέρει που ακριβώς πέφτει αυτή η περιοχή, ούτε την έχει ποτέ επισκεφτεί, αλλά ούτε και γνωρίζει ιστορικά στοιχεία.

Η Τεχνόπολις Εκπαιδευτική ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων ΜΜΕ, σε συνεργασία με την Επιμορφωτική Κιλκίς

Η
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. σε συνεργασία με την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. στο πλαίσιο της Πράξης: «Επαγγελματική Κατάρτιση σε εργαζόμενους ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.2 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.), υλοποίησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Βασικές Αρχές Marketing Τροφίμων-Αγροτικών Προϊόντων, Σύγχρονο Marketing μέσω social media».

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς, την Παρασκευή 8/3/2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1 Η ανάγκη εκτέλεσης
συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΡΝΑ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 08/03/2024 Παρασκευή από ώρα 08:30 έως 14:30.

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 10:00 και θα κλείσουν στις 18:00.

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Βεατρίκης Χασεκίδου

Ανακοίνωση 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς και τα μέλη του κόμματος, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσης Χασεκίδου Βεατρίκης.

Στέφανος Παραστατίδης: «Σε franchise «παραρτήματα» που θα μοιάζουν με πανεπιστήμια και θα παροξύνουν μια Ελλάδα δύο ταχυτήτων δεν συναινούμε

Ο Στέφανος Παραστατίδης, Βουλευτής Κιλκίς και Ειδικός Αγορητής του ΠΑΣΟΚ στο Σχέδιο Νόμου για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια τοποθετήθηκε στην σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια αναφέροντας στην εισήγησή του μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Η Χ. Αλεξοπούλου πολιτικοΛΟΓΕΙ με το Θωμά Μαρκόπουλο στο OkRadio

 


Τσικνοπέμπτη 2024: στο σπίτι ή σε εστιατόριο. Τι είναι πιο οικονομικό

Έρχεται η Τσικνοπέμπτη σε λίγες ημέρες και οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι να κάνουν. Να βγούνε έξω, να παραγγείλουν ή να ψήσουν στο σπίτι για να τιμήσουν το έθιμο της ημέρας;

Διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας: Μια συζήτηση πού έχει έρθει η ώρα να ανοίξει

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος - Αρχισυντάκτης "Η Εβδομαδιαία"
Απογοήτευση προκάλεσε σε πολλούς από εμάς το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδας ξεκίνησε τους «αφορισμούς» των βουλευτών που έκαναν το «αμάρτημα» να υπερψηφίσουν το Νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο και να απαγορεύσει την παρουσία ακόμη και της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Μητρόπολη των Αθηνών κατά την θεία λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας, αλλάζοντας την τοποθεσία της τέλεσης. Λες και το κράτος και οι εκλεγμένοι από τους πολίτες εκπρόσωποι του είναι το παιδί που θα βάλουν «τιμωρία».

H κυρία Ρία Τσίγα, Social Media και Digital Marketing Specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά



H κυρία Γρηγορία (Ρία) Τσίγα, Social Media και Digital Marketing Specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά με αφορμή την Παγκόσμια - Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας 2024, Παρασκευή 08/03/24...
Mε καταγωγή και οικογενειακά ρίζες από την γραφική Άρτα και μοναδική Κρήτη (Άγιο Νικόλαο!). Με σπουδές και ενασχόληση πάνω στο μάρκετινγκ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την φωτογραφία και με μια ρεαλιστική ματιά για το παρόν και το μέλλον...

Ψήφισμα για το θάνατο του Κωνσταντίου Ξιφιλίνου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Ξιφιλίνου Κωνσταντίνου, σε συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, αποφάσισε ομόφωνα:

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μπασλάμ "Βρέχει φύλλα!"

Δελτίο τύπου 
Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν στα καλά καθούμενα ένα καταπράσινο φύλλο πέφτει απροκάλυπτα επάνω στο κεφάλι του μικρού Ταπί;

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, που με χορηγία του διευκόλυνε οικονομικά το σύλλογό μας στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει».

Επανενθρόνιση εικόνος Παναγίας Γουμένισσας

“Την ενθρονισθείσαν ενθάδε μορφήν σου, Θεοτόκε, κατά χρέος γεραίρομεν”
† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Ιδού και εφέτος, περιχαρείς και κατανενυγμένοι, καταλείψαντες επ’ ολίγον τους φρενήρεις ρυθμούς της αγχώδους βιοτής μας, συναχθήκαμε θεοκλήτως στο θεομητορικό αυτό σέμνωμα της Ιεράς Μονής της Παναγίας Γουμενίσσης.