Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με 3-1 σκορ επιβλήθηκε του Ήλιου Ηλιόλουστου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα έφτασε εύκολα στην νίκη με ένα τέρμα στο πρώτο και δυο στο δεύτερο ημίχρονο. 

Στο Σπήλαιο των Πετραλώνων και στην Άφυτο Χαλκιδικής με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ημερήσια εκδρομή σε Πετράλωνα και Άφυτο Χαλκιδικής πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. Εν μέσω φθινοπωρινής περιόδου, αλλά με σύμμαχό τους τον ηλιόλουστο καιρό, οι 50 περίπου εκδρομείς επισκέφθηκαν ένα από τα σημαντικότερα Σπήλαια της Ελλάδας, αυτό των Πετραλώνων και περιηγήθηκαν στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό της Αφύτου.

Κυψέλες διαχείμασης και δικαιούχοι ενίσχυσης της Δράσης 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς , κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου να προσέλθουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς ή στα κατά τόπους γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Πολυκάστρου και Γουμένισσας για να δηλώσουν τον αριθμό κυψελών οι οποίες είναι έτοιμες για διαχείμαση.

Αγωγός TAP στο Κιλκίς: Φυσικό αέριο από το 2020

Τον υπεύθυνο Ενημέρωσης Τοπικών Κοινωνιών για τον αγωγό Φυσικού Αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP) κ. Απόστολο Λεμονίδη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου και είχε ως σκοπό την ενημέρωση του κ. Βεργίδη για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του αγωγού και ιδιαίτερα κατά το τμήμα διέλευσης από τον Νομό Κιλκίς.

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη Θεσσαλονίκη


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. σε συνεργασία με το THESS FEST και τα AZA cinema – club παρουσιάζουν το «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) 17/10/16 – 22/10/16 στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Κιλκίς: Τον τσάκωσαν για μικροποσότητα χασισιού

Συνελήφθη χθες (11-10-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες τον Νοέμβριο 2016 στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σκοπεύει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων με θέμα «Η αναζήτηση του εαυτού...αξία ζωής».

Στάση εργασίας στους Ο.Τ.Α. νομού Θεσσαλονίκης την Παρασκευή

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ένα σχέδιο εκποίησης της Δημόσιας περιουσίας, μεταξύ των οποίων και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο επιχειρεί να υλοποιήσει η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. σε αγαστή συνεργασία με τα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα που προεκλογικά κατήγγειλε , καθ' υπόδειξη των δανειστών, προδίδουν οι συνεχείς διώξεις σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η Διεθνής Αμνηστία (Παγκόσμιο Τμήμα) θεσπίζει το Ανθρώπινο Δικαίωμα του Προαγωγού και του Πελάτη – Αγοραστή Σεξουαλικών Πράξεων

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, την πρόταση της Διεθνούς Επιτροπής της Διεθνούς Αμνηστίας, που είχε κυκλοφορήσει για την πορνεία, και την αποκαλούσε «εργασία», καλώντας τις κυβερνήσεις να αποποινικοποιήσουν τους προαγωγούς, τους ιδιοκτήτες μπουρδέλων και τους αγοραστές-πελάτες. 

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας

Δυνατότητα για εγγραφές ακόμα και τώρα δίνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας που θα υλοποιηθούν την εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινά εφ’ όσον οι ενδιαφερόμενοι προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της εγγραφής τους σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω.

Κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το βιβλίο «Κοινότης Πλαγίων – Εν Παιονία Κιλκίς»

Από την ιστοσελίδα ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ http://plagia-paionias.blogspot.gr κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή για ελεύθερη ανάγνωση ή ανάκτηση το βιβλίο «Κοινότης Πλαγίων – Εν Παιονία Κιλκίς».

Ήττα παρά την καλή εμφάνισή τους οι μικροί της Β' Ομάδας του Αλέξανδρου οι ΕΛΠΙΔΕΣ Κιλκίς.

Δεν συνέχισαν με νίκη οι Ελπίδες του Αλέξανδρου και γνώρισαν την ήττα με 1-2 εντός έδρας, από την Δόξα Βαπτιστή, αγώνας που έγινε στον Ατέρμονα, την Κυριακή 10/10/2016. 

Φραγγίδης: "Περισσότερη διαφάνεια και δημοκρατία, μακριά από πολώσεις..."

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Στα πιο ταπεινά ένστικτα του ακροατηρίου τους απευθύνθηκαν ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. 

Ξεκίνησαν οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο γήπεδο μπήκαν τη Τρίτη 11 Οκτωβρίου οι παίκτριες της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού, πραγματοποιώντας τη πρώτη τους προπόνηση ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Βέροια: Σεμινάριο στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας

Σεμινάριο του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάρτιση των Υπαλλήλων Επιβολής του Νόμου - CEPOL με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Φάση 2η», ξεκίνησε χθες (11-10-2016), στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο Πανόραμα Βέροιας.