Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

«Θα σας σφάξω στο σπίτι σας»

Πηγή: Deutsche Welle
Σύμφωνα με βίντεο του Ισλαμικού Κράτους ο ανήλικος Αφγανός δράστης ήθελε να πάρει εκδίκηση από τους «άπιστους» ως «στρατιώτης του Χαλιφάτου». Παρόλα αυτά οι γερμανικές αρχές αμφισβητούν διασυνδέσεις με το ΙΚ.

"Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποχωρούμε"

Ανακοίνωση Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.» (πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ)
"Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καταγγέλλει την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.» (πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ), που κατά την συνήθη πρακτική της, συνεχίζει να μας έχει απλήρωτους. Από το 2015 έχουν ξεκινήσει οι καθυστερήσεις των πληρωμών μας, εξακολουθεί να μας οφείλει 5-6 μισθούς, συνεχίζει να μας ζητάει να κάνουμε υπομονή, να βάλουμε πλάτη και να μην εκτελέσουμε τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων, να μην διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας 

Θέση εργασίας: Ζητείται πωλήτρια από περίπτερο στο Κιλκίς - 19/7/2016

Ζητείται γυναίκα έως 29 ετών για εργασία ως πωλήτρια σε περίπτερο στο Κιλκίς. Τηλ. 6984 914993, από 18.00 έως 24.00.

Που και πως θα γίνει η φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Η άρτια διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς την περσινή χρονιά ελαχιστοποίησε τις όποιες βελτιωτικές ρυθμίσεις για τη φετινή λειτουργία της στη σχετική κανονιστική απόφαση. 

Οδηγίες για την αντιπυρική περίοδο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας

Υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης
Επιπυραγός
Διανύοντας ήδη ένα σημαντικό τμήμα του Καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας σας υπενθυμίζει και σας συμβουλεύει:

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς - 19/7/2016

Ζητούνται από το Yoga Pilates House Kilkis γυμναστές -γυμνάστριες και δάσκαλοι - δασκάλες Zumba για τη νέα σεζόν. Πληροφορίες στο 2341771719 και yogapilateshouse@hotmail.com

Λειτουργεί ο παιδότοπος στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center Kilkis

Στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center θα βρείτε παιδότοπο για τους μικρούς του φίλους. Ο μεγάλης έκτασης παιδότοπος 1000 τ.μ. αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, να κάνουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν ακόμα και να διοργανώσουν τα παιδικά τους πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί και ως café για τους γονείς.

Kinesis Fight Club: Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu με τoν παγκόσμιο πρωταθλητή Kristof Szucs

Η αγωνιστική ομάδα Brazilian Jiu Jitsu του Kinesis Fight Club συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της IBJJF και 4 φόρες πρωταθλητή Ευρώπης Kristof Szucs από την Ουγγαρία.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές και αγωνίστριες του Μεταλλικού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Στρατού Ελλάδας – Παραρτήματος Κιλκίς
Την Κυριακή 17 Ιούνη 2016 πραγματοποιήθηκε από το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κιλκίς εκδήλωση τιμής και μνήμης για όλους τους αγωνιστές και αγωνίστριες του χωριού Μεταλλικού του Κιλκίς, που έδωσαν τη ζωή τους στους λαϊκούς και κοινωνικούς αγώνες του 20ου αιώνα, στο αλβανικό μέτωπο κατά τον ιταλοελληνικό πόλεμο, στην Εθνική Αντίσταση με το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ κατά την κατοχή και με το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας την περίοδο 1946-1949.

Προχωρά η κατασκευή του δρόμου Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Επίσκεψη σε σημεία του εργοταξίου κατασκευής του οδικού άξονα Νέας Σάντας-Ασσήρου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπια ενημέρωση του κ.Βεργίδη για την πρόοδο των εργασιών καθώς και τα προβλήματα στην πραγματοποίησή τους.

Το καινοτόμο εθνικό πρόγραμμα etwinning στο 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 
«Μια φορά κι έναν καιρό...»
Ένα καινοτόμο εθνικό πρόγραμμα etwinning το οποίο πραγματοποιήθηκε στο 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς το σχολικό έτος 2015 – 16 υπό την καθοδήγηση της νηπιαγωγού Κλειδαρά Μαρίας.