Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

(VIDEO) Αγιασμός Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας για το σχολικό έτος 2024-2025

 Αγιασμός  Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας για το σχολικό έτος 2024-2025. Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024.

Τιμήθηκε και φέτος στο Κιλκίς η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα

Με τη δέουσα λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος με οργανωτική μέριμνα της Περιφερειακής Ενότητας, η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα, στην πόλη του Κιλκίς.
Το πρωί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ηρωικά Πεσόντων κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, χοροσταντούντος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίου. Ακολούθως, εκφωνήθηκε ομιλία από την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς κα. Μαρία Βαβουλίδου.

Παρουσίαση του βιβλίου "Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια" στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς


Στο παρόν βιβλίο ο συγγραφέας επιχειρεί να αναδείξει την επαφή και γνωριμία με το φυσικό περιβάλλον, μέσα από το υπαίθριο παιδικό παιχνίδι, τις βιωματικές δραστηριότητες και την αξία τους στην υγιή ανάπτυξη του παιδιού.
Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο: https://www.apostaktirio-books.gr/product/υπαίθριες-δραστηριότητες-και-περιβα/

Με αισιοδοξία έγινε ο αγιασμός στο Σύλλογο των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Με τις ευχές της Εκκλησίας μας, αισιοδοξία και ανταλλαγή ευχών ξεκινήσαν τη νέα πολιτιστική περιόδο, σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, το απόγευμα στις 6. Οι Παίονες Γουμένισσας δεν είναι ένας Σύλλογος απλά, είναι Πολιτιστικός φορέας, εκπρόσωπος όχι μόνο της Γουμένισσας αλλά και των απανταχού Παιόνων.

“Ούτε 20 € ανά κάτοικο το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Παιονίας”

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2025 απέδειξε για άλλη μια φορά ποιες είναι οι προτεραιότητες αυτού του κράτους. Τόσες κυβερνήσεις και Τοπικές Διοικήσεις πέρασαν, νέα έργα καθυστερούν να υλοποιηθούν ταλαιπωρώντας τους δημότες και ο Δήμος Παιονίας συνεχίζει να λαμβάνει μόλις 500.000 € το χρόνο για να καλύψει τις ανάγκες του σε έργα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 14 /10/2024, 10:19 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου 2024 το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς διοργανώνει το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2024 που θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, από 10:30 π.μ έως 15:00 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 15η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικές ενατενίσεις» στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων της, με τίτλο «Εικαστικές ενατενίσεις» τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7 το βράδυ στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» στην Τέχνη.

Συναντήσεις εργασίας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024, στα πλαίσια της ανάδειξης και της επίλυσης μείζονων θεμάτων του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), πραγματοποίησε σειρά θεσμικών συναντήσεων στη Βουλή των Ελλήνων, με την συμμετοχή αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡΤ).

Ο Μίλτος Πασχαλίδης «Με επίσημο ένδυμα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει τον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη με «Επίσημο Ένδυμα», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 27 & 28 Νοεμβρίου, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μιλάμε για όλα με την κυρία Νατάσα Παπαδάκη, Ηθοποιό, Σκηνοθέτιδα και Μητέρα

Επιμέλεια: Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος
Πρώτο και πιο σημαντικό από ολα... Πες μα τα πάντα για την νέα σου καλλιτεχνική- σκηνοθετική - θεατρική - εργασιακή - επαγγελματική σου δραστηριότητα.
Φέτος έχω τη χαρά, να βρίσκομαι στη θέση του σκηνοθέτη και να καταπιάνομαι μ’ ένα έργο αρκετά δύσκολο. Ενα ψυχολογικό θρίλερ του πολυγραφότατου Γιώργου Αγγελίδη που ονομάζεται ‘Αυτόματη Εστίαση’. Πρόκειται για την ιδιόμορφη σχέση δύο αντρών που αναπτύσσεται χρόνια μετά τον βιασμό του ενός από τον άλλο. Ένα έργο σκληρό, που πραγματεύεται θέματα εκδίκησης, εξάρτησης, συγχώρεσης κάνοντας τα όρια μεταξύ θύτη – θύματος πραγματικά δυσδιάκριτα. Παράλληλα κάνω τις μεταγλωττίσεις μου σε διάφορα παιδικά κυρίως, όπως το Star Wars: Oι περιπέτειες των νεαρών Jedi, κάνω μαθήματα υποκριτικής και φτιάχνω μια πλατφόρμα για online courses και acting tips.

(VIDEO) Φωτογραφική έκθεση της κοινωνικής ζωής του Πόντου, από την Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Φωτογραφική έκθεση της κοινωνικής ζωής του Πόντου, από την Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ. Κιλκίς, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.