Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Δείτε Video από την επίσκεψη 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη


Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς για δεύτερο (2ο) συνεχές σχολικό έτος πραγματοποίησε από τις 2 έως τις 7 Μαΐου 2019 εκπαιδευτικές δραστηριότητες στη Ελβετία - Γαλλία, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού προγράμματος «CERN». Στην εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχαν σαράντα ένας (41) μαθητές από τη Β΄ και τη Γ΄ τάξη του Γυμνασίου και τέσσερις (4) συνοδοί καθηγητές.

Κιλκίς: Ξεκαρφώθηκε ο κώνος και ανυψώθηκε το καπάκι του φρεατίου μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας

Ξεκαρφώθηκε τελικά από τους υπευθύνους ο κώνος και ανυψώθηκε το καπάκι του φρεατίου, μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Έτσι λοιπόν μπορούν πλέον να περνούν τα αυτοκίνητα από το συγκεκριμένο σημείο χωρίς επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών σε Φεστιβάλ στα παράλια της Μικρά Ασίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς εκπροσώπησε για άλλη μια χρονιά επάξια την Ελλάδα και τη Μακεδονία σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του εξωτερικού. Φέτος το χορευτικό του Συλλόγου ταξίδεψε στα παραλία της Μικρά Ασίας και συγκεκριμένα στο Τσανάκαλε. 

Η μαγεία του Ασιατικού πολιτισμού στο ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Άλλη μια καλοκαιρινή εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors, με τον ασιατικό πολιτισμό να κυριαρχεί στις δραστηριότητές μας και να μας μαγεύει.

Ο λόγος και πάλι για το άσυλο...

Γράφει η Άννα Ριζάκη 
Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό. Δυστυχώς η παλινόρθωση των πολιτικών δυνάμεων που χρεοκόπησαν τη χώρα είναι γεγονός. Από την πρώτη μέρα, άρχισαν να ξηλώνουν μέτρα που είχαν θετικό χαρακτήρα και ευνοούσαν τον κόσμο της εργασίας. Ακύρωση προσλήψεων, υπαγωγή της μεταναστευτικής και σωφρονιστικής πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη, διάλυση ΣΔΟΕ και ΣΕΠΕ και έπεται συνέχεια... 

Θέλετε να γίνετε εγκληματίες; Τότε γιατί δεν βάφετε τις διαβάσεις;

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Τελικά είναι άχρηστοι; Ανίκανοι; Ή παντελώς αδιάφοροι; Σίγουρα είναι δυνητικοί "εγκληματίες" για παραμέληση καθήκοντος, κι όποιος θίχτηκε από τον χαρακτηρισμό να πάει να αγοράσει ξύδι από το σούπερ μάρκετ.  Ακόμη και στα πιο απλά αλλά τόσο σημαντικά απαξιώνουν να ασχοληθούν με την ασφάλεια των Κιλκισιωτών. 

Κιλκίς: Ημερίδα για την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών

Δελτίο τύπου Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
«Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Δείτε Video από τα "Λαοδίκεια 2019", στο Λαοδικηνό Κιλκίς


"Λαοδίκεια 2019" στο Λαοδικηνό Κιλκίς. Ετήσιος χορός Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Λαοδικηνού "Λαοδίκη", το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019.