Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Η ανεξάρτητη βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη ΓΝΩΜΗ


Η ανεξάρτητη βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Ιστορικός-Φιλόλογος, Ιδιοκτήτρια Φιλολογικού Φροντιστηρίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος εκ του Παν. Μακεδονίας-Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, κυρία Κωνσταντίνα Αδάμου, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη ΓΝΩΜΗ

Ποιοι είναι οι λόγοι -ή αν θέλετε ποτέ φάνηκαν τα πρώτα γκρίζα σύννεφα- που οδήγησαν προς την πολιτικά αποδεκτή και κοινοβουλευτικά ορθή απόφαση σας για την ανεξαρτητοποίηση;

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" (2/8/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Κολύμβηση στα καλύτερά της
Τα πολύχρωμα σκουφάκια δίνουν άλλον αέρα στο νερό, και οι κολυμβητές μας δείχνουν όλα όσα έχουν μάθει αυτούς τους μήνες. Από τα μικρότερα «Παπάκια» και «Δελφίνια» ως το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, η Κολύμβηση παίρνει τον βαθμό που της αξίζει στο Alexandros Sports Center.

Δωρεάν εγγραφές στα ΚΔΑΠ 𝗞𝗶𝗻𝗲𝘀𝗶𝘀 μέσω ΕΣΠΑ


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ 𝗞𝗶𝗻𝗲𝘀𝗶𝘀
Έχεις παιδί από 5 έως 12 ετών;
Μπορείς να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ παροχές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για το παιδί σου, καθώς και μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή στο γυμναστήριο Kinesis, για εσένα.

Γιορτή λήξης της φετινής χρονιάς από τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος 

Την Δευτέρα 26/7 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της φετινής χρονιάς από τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sports Center. Διοργανώθηκε ένα μοναδικό πάρτι με πολλές δράσεις, δωράκια, εκπλήξεις και ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδάκια της πόλης μας, με την ανταπόκριση όλων να είναι συγκινητική.

Ακυρώνεται η συναυλία Ρόκκου-Ασλανίδου και στο Κιλκίς


Χωρίς να ανακοινώσει τους λόγους, η διοργανώτρια εταιρεία παραγωγής της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου και της Μελίνας Ασλανίδου ακύρωσε σήμερα την εκδήλωση της Τετάρτης 4 Αυγούστου στην πόλη του Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου. 

Θερμοπληξία και ηλίαση: Συμβουλές πρόληψης και αντιμετώπισης


Επιμέλεια: Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Ενημερωθείτε για τη Θερμοπληξία και την Ηλίαση. Συμβουλές πρόληψης και αντιμετώπισης από το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών της ΕΛ.ΑΣ.
ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ
Φυσιολογικά o άνθρωπος έχει την δυνατότητα να διατηρεί σταθερή την εσωτερική του θερμοκρασία (36,8 ± 0,4 C), με τη βοήθεια θερμορυθμιστικών μηχανισμών που έχει. Αυτό του επιτρέπει να ζει σε περιβάλλοντα με μεγάλες διακυμάνσεις της εξωτερικής θερμοκρασίας (π.χ. στους πόλους, αλλά και στον ισημερινό). Ο έλεγχος αυτών των μηχανισμών έχει έδρα τον εγκέφαλο.

Η Ελλάδα αναβαθμίζει τη συνεργασία της με την Amazon Web Services


Κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Νέες προοπτικές στους τομείς της πολιτικής διαστήματος, των τηλεπικοινωνιών, των διαστημικών τεχνολογιών, της διαστημικής βιομηχανίας και της εκπαίδευσης ανοίγονται για την Ελλάδα με τη συμφωνία που υπέγραψαν η Ελληνική Κυβέρνηση και η Amazon Web Services.

Λα.Συ. Παιονίας: “Προσπαθούν να κρατήσουν το λαό της περιοχής υποταγμένο στα κυρίαρχα οικονομικά συμφέροντα”


Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παιονίας
Τις αρνητικές επιπτώσεις για τους εργαζομένους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα που έχει προκαλέσει η πολιτική της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας, την οποία όλα τα αστικά κόμματα και πρώτα απ' όλα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν, ήρθε να “διασκεδάσει” η διοίκηση και η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Παιονίας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας υπέρ του εμβολιασμού: «Εμβολιαζόμαστε, προστατευόμαστε»


Σε αφίσα κυκλοφορεί από σήμερα το μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας υπέρ των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού: «Εμβολιαζόμαστε - Προστατευόμαστε».

Κορωνοϊός (2/8/2021): 2.156 νέα κρούσματα (7 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 8 θάνατοι και 188 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.156, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 497.061 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 155 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.687 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 2/8/2021, 4:01 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν (11) ένοπλες ληστείες που έλαβαν χώρα σε καταστήματα ψιλικών και (1) ληστεία σε οικία

Η ανάλυση του γεωγραφικού προφίλ, η αξιολόγηση – αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, καθώς και η μελέτη του τρόπου δράσης εγκληματικών ομάδων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες, οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην εξιχνίαση δώδεκα (12) περιπτώσεων ληστειών και στην ταυτοποίηση των δραστών τους.

3η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης «Παραγωγικές επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια»


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

SOS για το νομό Κιλκίς: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τη Τρίτη 3 Αυγούστου 2021


Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Τρίτη 03-08-2021, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς)

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, το έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Επειδή όλες και όλοι γνωρίσαμε, θυμόμαστε και πήραμε το μάθημα μας από την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα γράφοντας ευφυολογήματα, τους απαντούμε:

Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου


Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου έδωσε εντολή για:

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (2/8/2021)


Ζητείται δασκάλα ενόργανης γυμναστικής ή μπαλέτου για μερική απασ χόληση στο Πολύκαστρο.

Τηλ. Επικοινωνίας 6943121777 

Σε ετοιμότητα και επιφυλακή η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή τέθηκαν - με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη – οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που εμπλέκονται στο σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών, λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (2/8/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς Θ. Βαφειάδης, μιλά για τα επείγοντα εποχικά θέματα του Δήμου Κιλκίς


Υπογράφει ο 
Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Επισημαίνω το αυτονόητο ότι ακραία εποχικά φαινόμενα, είτε καλοκαίρι, είτε χειμώνα, δείχνουν την οργάνωση ή τη γύμνια μιας Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά στην πρόληψη προβλημάτων που θα προέκυπταν λόγω αυτών των φαινομένων. Τα θέτω εν ολίγοις: