Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Δήλωση Σ. Παραστατίδη, για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου: ΠΑΣΟΚ, περήφανα ξανά

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πέτυχε όλους τους στόχους κι αυτή είναι μια πρώτη από τις πολλές νίκες που έχουμε βάλει σκοπό να πετύχουμε ως κόμμα. Το επόμενο βήμα είναι οι εκλογές στις 25 Ιουνίου, με τους πολίτες να θέλουμε να γίνουν κοινωνοί αυτής της μεγάλης επιστροφής του ΠΑΣΟΚ.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/5/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στον τελικό του Super Cup η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Μια πολύ σπουδαία χρονιά ολοκληρώθηκε για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς! Έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας, η ομάδα των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη αγωνίστηκε και στον τελικό του Super Cup της κατηγορίας, με αντίπαλο την ΠΑΕ Βέροια. Η τελευταία έφτασε εν τέλει στη νίκη με 2-1 και αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια.

Την Άνοιξη την βρίσκεις... στο Παλατιανό...

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, ώρα 10.00,
Αρχαιολογικός Χώρος Παλατιανού

Ανακοίνωση 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας προσκαλεί στην Γιορτή της Άνοιξης στο Παλατιανό, όπου θα περιηγηθούμε στον κόσμο των φυτών και των βοτάνων στην ρωμαϊκή πόλη.

(Video) Στέφανος Παραστατίδη: Τώρα ξεκινάμε...

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.

Eγκαίνια της αίθουσας κούκλας «Θεοδοσίας Μπάντζου Σβολάκη»

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς σας προσκαλεί στα εγκαίνια της αίθουσας κούκλας «Θεοδοσίας Μπάντζου Σβολάκη». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

Τουρισμός, τοπική ανάπτυξη και διασυνοριακή συνεργασία στο επίκεντρο ημερίδας της Αναπτυξιακής Κιλκίς

Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Με την διοργάνωση ημερίδας παρουσίασης του διασυνοριακού έργου «Netoural», ξεκινά η Αναπτυξιακή Κιλκίς τις δράσεις δημοσιότητάς του με στόχο την ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού αλλά και την ενεργοποίηση των φορέων και επιχειρήσεων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παιονίας, στο Πολύκαστρο.

Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ αφαίρεσαν από οικία κοσμήματα και χρήματα

Άμεσα συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο ημεδαποί άνδρες για το αδίκημα της απάτης.

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη τίμησε τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Δελτίο τύπου Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη
Η ιστορική φράση του Λεωνίδα Ιασωνίδη «Ξηρανθήτω ημίν ο λάρυγξ εάν επιλαθώμεθά σου ω Πάτριος Ποντία γη» και το αίτημα η 19η Μαΐου να αναγνωρισθεί διεθνώς ως ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου κυριάρχησαν στις εκδηλώσεις Μνήμης, που διοργάνωσε με αφορμή τα 104 χρόνια από τη μαύρη επέτειο ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 22/5/2023, 12:39 μ.μ.

Από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, για αποθήκευση, κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Το ALTER TRIP προωθεί τον προσβάσιμο τουρισμό στη Διασυνοριακή περιοχή

Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση «Infoday» στο πλαίσιο του έργου “Alternative Touristic Experience” με ακρωνύμιο ALTER TRIP. Το Infoday θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαΐου 2023, στις 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Ιερά Παράκληση υπέρ των διαγωνιζομένων μαθητών στον Ιερό Ναό των Πολιούχων Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου εν όψει της ενάρξεως των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 7:00 μ. μ. . θα τελεσθή Ιερά Παράκληση υπέρ των διαγωνιζομένων μαθητών στον Ιερό Ναό των Πολιούχων Κιλκίς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πολυκαστρινών 2023

Κάντε κλικ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα

Μετεκλογικό μήνυμα Γιώργου Γεωργαντά

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισες, αγαπημένοι μου συντοπίτες,
Η συγκίνησή μου είναι πραγματικά μεγάλη καθώς για ακόμα μια φορά με τιμήσατε με την ψήφο σας και με στέλνετε και πάλι στην ελληνική Βουλή για να δώσω αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.