Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για αντιχαλαζικά

Αλεξανδρής Πέτρος
Με την προσθήκη της αντιβρόχινης μεμβράνης στις κερασιές και των αντιχαλαζικών διχτυών σε ροδιές εμπλουτίζεται το πρόγραμμα ενεργητικής προστασίας του ΕΛΓΑ για το 2013. Μετά από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, που συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιουλίου, ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων η 15η Σεπτεμβρίου 2012.

Γερμανικός Τύπος: "Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα"

Πηγή: Deutsche WelleΗ έγκριση της βοήθειας για την ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών κυριαρχεί στα σχόλια του γερμανικού τύπου. Ένα δημοσίευμα των FTD για την ελληνική ναυτιλία συμπληρώνει την επισκόπηση. Η Tageszeitung του Βερολίνου εκτιμά ότι «η δυσαρέσκεια εξαπλώνεται πάνω από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. Δυσαρέσκεια για την ευρωκρίση, η οποία επιδεινώνεται συνεχώς». Η εφημερίδα θεωρεί αυτήν την εξέλιξη δικαιολογημένη και επιτίθεται στους πολιτικούς σημειώνοντας:

Αποτελέσματα εκλογών Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 23
2) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 22
3) ΚΑΛΕΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 21
4) ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 20
5)ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 20
6)ΛΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 17
7)ΝΤΕΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 17
8) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΟΣ 5
Εκλέγονται οι πρώτοι 7

Μήλος: «σκοτώστε» τους κατοίκους, κάνουν κακό στα λατομεία

Του Μιχάλη Μπούργου
Ελλάδα 2012!

Η χώρα ζει πλέον στον απόλυτο παραλογισμό! Σε ένα «παράλληλο» σύμπαν, όπου αυτό που φαινόταν «λογικό» και «αυτονόητο» πριν λίγα χρόνια τελεί «υπό-διωγμό»!  Όπου η εξουσία –σε όλες τις μορφές και τους τύπους της- λειτουργεί συντονισμένα, με ένα και μοναδικό σκοπό: την εξόντωση του αυτόχθονος πληθυσμού!
Όπου ο κινηματογράφος συναντά την πραγματικότητα, ζώντας στην καθημερινότητά μας τις σκηνές που κάποτε παρακολουθούσαμε σε ταινίες και ντοκιμαντέρ για τα απολυταρχικά καθεστώτα της Αφρικής!

Πιάστηκαν οι κλέφτες καλωδίων στην Ημαθία

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού για κλοπή. Αρχικά, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος του 39χρονου βρέθηκαν δύο κόφτες μετάλλων, κιάλια, ένα γάντι, μια σκάλα και ένας λοστός. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω από 15-6-2012 έως 05-7-2012, προέβη σε κλοπές καλωδιώσεων από κολώνες ηλεκτροδότησης, σε αγροτικές περιοχές της Βεργίνας και των Παλατιτσίων. Σε αστυνομικό έλεγχο της οικίας του 39χρονου βρέθηκαν πενήντα (50) κιλά χάλκινων καλωδίων. Κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο όχημα καθώς και τα καλώδια τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον αρμόδιο υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δϋο Έλληνες μία Ελληνίδα και μία Αγγλίδα καλλιεργούσαν 24 δενδρύλλια χασισιού

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, συνελήφθησαν χθες (20.07.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, τρεις ημεδαποί, δύο άντρες 22 και 44 ετών και μίας γυναίκας 43 ετών και μία υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου 63 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας των εκπαιδευτικών – Νέες μειώσεις αποδοχών για τους υπαλλήλους στις ΔΕΚΟ

- Δραστικός περιορισμός προσλήψεων, κόβονται επιδόματα και πρόσθετες αμοιβές
- Μείωση δαπανών σε υγεία, ΔΕΚΟ, υπουργεία Μεταφορών και Εσωτερικών
- Τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο για την τρύπα των 3,5 δισ.

Αγώνας δρόμου για το οικονομικό επιτελείο ώστε να έχει ολοκληρώσει το έργο της κοστολόγησης των μέτρων στις αρχές της εβδομάδας και σίγουρα πριν από το ραντεβού με την τρόικα την ερχόμενη Πέμπτη.

Εντολή Σαμαρά: «Προστατέψτε τους δανειολήπτες…»

Την υλοποίηση του προγράμματος της Ν.Δ. έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα ο Αντώνης Σαμαράς, τουλάχιστον όσον αφορά εκείνες τις δεσμεύσεις που σε πρώτη φάση δεν σκοντάφτουν στις επιταγές της Τρόικας. Σύμφωνα, μάλιστα, με ασφαλείς πληροφορίες της «Α+», ο πρωθυπουργός έχει ήδη δώσει εντολή στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να επιλυθεί άμεσα ένα από τα πιο καυτά ζητήματα: εκείνο των δανειοληπτών!