Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

(Video) ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και για το δικό σας παιδί


ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και για το δικό σας παιδί. Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Τα νέα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (2/7/2020)

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Τετάρτη 1/7/20 ξεκίνησαν οι συνεδρίες θεραπευτικής ιππασίας για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την κοινωνική λειτουργό και εκπαιδεύτρια θεραπευτικής ιππασίας του Κέντρου κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία με πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιππασίας. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα στο Ράντζο Κιλκίς σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας που περιλαμβάνουν εκπαιδευμένα άλογα, κατάλληλο περιβάλλον, ατομικό εξοπλισμό ασφαλείας ωφελούμενων και τον απαιτούμενο αριθμό συνοδών.

Συγκροτείται το "ρόστερ" της Αναγέννησης Πλαγιάς

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Συνεχίζονται οι συζητήσεις των υπευθύνων της Αναγέννησης Πλαγιάς και οι βολιδοσκοπήσεις σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο πλάνο των υποψήφιων προς ένταξη τους στο δυναμικό της ομάδας στόχων.

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα του Kyodokyokushin Karate του Kinesis. Πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis athletics στο Κιλκίς στις 1 Ιουλίου 2020.

Τέταρτος στους 32 αξιολογήθηκε σε μεγάλη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research ο Γ. Γεωργαντάς

Στην αξιολόγηση των Υπουργείων που δημοσιεύθηκε σήμερα, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έρχεται 1ο. Σε επίπεδο αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς ήρθε 4ος από τους 32 σε θετικές γνώμες, με βάση την αποτελεσματικότητα του έργου τους και 1ος από όλους τους Υφυπουργούς που προέρχονται από την περιφέρεια.

Συνεχίζει ακάθεκτη τις δράσεις της η Εθελοντική Ομάδα Ευρωπού

Υπογράφει η Εθελοντική Ομάδα Ευρωπού
Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, η Εθελοντική Ομάδα Ευρωπού πραγματοποίησε δράση που περιελάμβανε το φύτεμα λουλουδιών μέσα στο χώρο του πάρκου της Κεντρικής Πλατείας Ευρωπού.

Πωλείται επιχείρηση εστίασης στο Κιλκίς

Πωλείται επιχείρηση εστίασης πλήρως εξοπλισμένη στο κέντρο του Κιλκίς.
Τηλ.: 6942 403373, 6930 605756 (Από 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.).

Τουρισμός: Πέρα από την λογική του μικρού και του μετρίου

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και π. Υφ/γού Εξωτερικών
Ο τουρισμός δεν είναι μόνο θάλασσα, ήλιος και αρχαία αξιοθέατα που περιμένουν τους ξένους επισκέπτες. Ο τουρισμός είναι δημιουργία, νέες ιδέες και σκληρός ανταγωνισμός. Έχουμε απέναντί μας χώρες που προσφέρουν εξίσου ωραία τοπία, ήλιο, θάλασσα, τον δικό τους πολιτισμό όπως και τον δικό μας που τον «πωλούν» με μεγάλη επιτυχία.

Σώστε την Αγιά Σοφιά!

Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*
Λίγες ώρες έμειναν και κλιμακώνεται η προσπάθεια της Ελλάδας για τη μη μετατροπή του status quo της Αγ. Σοφίας (σ.σ θα είναι μια εμπρηστική κίνηση σε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, η οποία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη Μεσόγειο), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικτυακή ελληνική πρωτοβουλία στο Avaaz για τη μη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO σε ισλαμικό τέμενος.

Μήνυμα Μητροπολίτη Γουμένισσας στη εκδήλωση διαμαρτυρίας του Πολυκάστρου

Υπογράφει †Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος
Απευθύνουμε Χαιρετισμό προς όσους από εθνική ευαισθησία αλλά και ανησυχία για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας συγκεντρώθηκαν σ᾽ αυτήν την διαμαρτυρία.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου στη Βουλή για το σ/ν του Υπουργείου Υγείας


Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στην ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης σ/ν του Υπουργείου Υγείας για την τροποποίηση της σύμβασης με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Η κ. Αγαθοπούλου, ως εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκίνησε την ομιλία της υπενθυμίζοντας το βασικό επιχείρημα που ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται, επί της αρχής, υπέρ της συνεργασίας με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ότι δηλαδή πρόκειται για μια κοινωφελή σύμπραξη, χωρίς ίχνος ιδιωτικού κέρδους, που ξεκίνησε επί δικής του διακυβέρνησης προκειμένου να στηριχθεί το κράτος πρόνοιας στον τομέα της υγείας. Ωστόσο με την παρούσα κυβέρνηση «κάθε τροποποίηση της σύμβασης μας επιφυλάσσει και μια έκπληξη, όπου από πίσω κρύβεται και κάποιος ιδιώτης που επωφελείται» επισήμανε.

"Χιλιάδες εργαζόμενοι στο νευραλγικό κλάδο του τουρισμού μένουν μετέωροι"

«Χιλιάδες εργαζόμενοι στο νευραλγικό κλάδο του τουρισμού μένουν μετέωροι και απροστάτευτοι από μια κυβέρνηση που αντί να προνοεί, κωλυσιεργεί»
Κοινή δήλωση Γ. Φραγγίδη και Γ. Νικητιάδη για τον Τουρισμό
Σε κοινή τους δήλωση ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής Γ. Φραγγίδης και ο Γραμματέας του τομέα τουρισμού Γ. Νικητιάδης αναφέρουν ότι:

Τι λέει το ΚΚΕ για την κατάσταση με το Προσφυγικό στο Πολύκαστρο και τα προβλήματα που έχουν προκύψει

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς
Το ΚΚΕ, από την πρώτη στιγμή όξυνσης του Προσφυγικού στη χώρα μας, πραγματοποίησε πολύμορφες παρεμβάσεις με σκοπό να αναδειχθούν οι πραγματικές αιτίες του προσφυγικού, να μην μετατραπούν τα θύματα σε θύτες, να εκφραστεί η γνήσια λαϊκή αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες και μετανάστες. Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια, το ΚΚΕ, συνεχίζει να παρεμβαίνει για το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και των λαϊκών οικογενειών του τόπους μας, με κριτήριο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (1/7/2020)

Επίσκεψη Δ.Ε.Π.ΑΝ στο Δήμαρχο Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης υποδέχθηκε στις 29 Ιουνίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, Πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ) και Δήμαρχο Δράμας, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή Βασίλειο Κουτσιώρη, τον προϊστάμενο προγραμματισμού Νεόφυτο Νικολαΐδη και τον εντεταλμένο σύμβουλο Ιωάννη Μέξη.