Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Λύση συνεργασίας ΚουΠα Κιλκίς με τον προπονητή Θωμά Τσάτση

Δελτίο τύπου 
ΚουΠα Κιλκίς 

Άλλη μία δύσκολη απόφαση, άλλος ένας δύσκολος αποχωρισμός…
Το Δ.Σ. της ΚουΠα Κιλκίς βρίσκεται στην δύσκολη θέση να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Θωμά Τσάτση.

Mobbing, μια σύγχρονη μορφή καταπίεσης



Του Όμηρου Σαββίδη*
Οι συνθήκες εργασίας έχουν μεταβληθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να έχουν βελτιωθεί και αυστηροποιηθεί οι προδιαγραφές ασφαλείας που αφορούν τη σωματική υγεία αλλά τι γίνεται με τη συναισθηματική και την ψυχολογική ισορροπία μας;

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 20/2/2022, 7:55 μ.μ.


Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Νίκησαν οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Αίαντα Κιλκίς

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα, το Σάββατο απέναντι στον ΓΑΣ Μελίκης με 3-0 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (25-14, 25-17, 25-14)

Κορωνοϊός (20/2/2022): 9.596 νέα κρούσματα (55 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 67 θάνατοι και 471 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.596, εκ των οποίων 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.298.926 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 49.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 283 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.105 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κιλκίς κόβει τη βασιλόπιτα 2022

 
Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κιλκίς κόβει τη βασιλόπιτα 2022, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Τη βασιλόπιτα 2022 έκοψε η Θρακική Εστία Κιλκίς

Σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα οι χορεύτριες, οι χορευτές, το ΔΣ, η χοροδιδάσκαλος Αθηνά Βαλαβάνη και ο πρόεδρος Θανάσης Βουλγαράκης,
 έκοψαν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, την παραδοσιακή εορταστική πίτα 2022 της Θρακικής Εστίας Κιλκίς. Το φλουρί κέρδισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς.

Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου στο Κιλκίς


Ρεπορτάζ: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Σάββατο μεσημέρι 19/02/2022 και έπειτα από Πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων έγινε Επίσκεψη Εργασίας του κύριου Άγγελου Συρίγου, Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρμόδιος για θέματα Ανωτάτης Εκπαίδευσης) και Βουλευτού Εκλογικής Περιφέρειας Α' Αθηνών στο Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), που εδρεύει στην πόλη μας.