Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Με εντολή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη: Κλιματιζόμενοι χώροι στη διάθεση των πολιτών

Σε κλιματιζόμενους χώρους του δήμου Νεάπολης-Συκεών μπορούν να καταφεύγουν το Σαββατοκύριακο οι δημότες και κάτοικοι της περιοχής για την αντιμετώπιση των συνθηκών καύσωνα, καθώς αναμένεται να επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες.

Η θεατρική παράσταση "Ιωάννης Καποδίστριας - στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη", στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση ‘Ιωάννης Καποδίστριας - στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη’, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 28 Αυγούστου, ώρα 20:30.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 19/8/2022, 6:31 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.230 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή44.600 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

(Video) Επισκεπτόμαστε τον κήπο της Μαρίας Σωτηριάδου (Κοστέσα) στο Χέρσο Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε τον κήπο της Μαρίας Σωτηριάδου (Κοστέσα) στο Χέρσο Κιλκίς, την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022.

Παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης

Παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 συνολικά για όλη τη χώρα έχει υπογραφεί, ύστερα από συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ Γιώργο Γεωργαντά, από τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Στύλιο και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ευκαρπία Κιλκίς



«ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2022» , το 1ο πολιτιστικό αντάμωμα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το αντάμωμα θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2022», για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου.