Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Γνωριμία με την Κιλκισιώτισσα συγγραφέα Ελένη Ελευθεριάδου

Γνωριμία με την Κιλκισιώτισσα συγγραφέα Ελένη Ελευθεριάδου, Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του βιβλιοπωλείου Ψάλτου στο Κιλκίς.

(Video) Προφιτερόλ κέρασαν στους επισκέπτες, οι σεφ του ΔΙΕΚ Κιλκίς

Προφιτερόλ κέρασαν στους επισκέπτες, οι σεφ του ΔΙΕΚ Κιλκίς. Πάρκο Κήπος Κιλκίς, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

(Video) Εντυπωσιακή είσοδος των κρουστών ΑιΝτος σε εκδήλωση στο Πάρκο Κήπος Κιλκίς

Εντυπωσιακή είσοδος των κρουστών ΑιΝτος σε εκδήλωση στο Πάρκο Κήπος Κιλκίς, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

Προσφορά στον σύλλογο "ΒηματίΖΩ" στη μνήμη του π. Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Γιώργου Χριστοφορίδη

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς Κώστας Λαχάς
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992 και εορτάζεται σε όλον τον Πλανήτη στις 3 Δεκεμβρίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς προετοίμασε μια σειρά από δράσεις που εφαρμόστηκαν την εβδομάδα 5/12 με 9/12 εντός του Σχολείου και είχαν στόχο την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από ενημερωτικές συζητήσεις που διοργάνωσε με βιωματικό τρόπο η εκπαιδευτικός του Τμήματος Ένταξης κα Μακρίδου Αναστασία.

Μεγάλη συγκέντρωση Γκουντενούδη στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου «Νέα Ισχυρή Παιονία»

Χρήστος Γκουντενούδης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, σε μια περίοδο κατά την οποία δεν έχουμε εισέλθει ακόμη σε έντονο προεκλογικό κλίμα καθώς οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2023, ο Χρήστος Γκουντενούδης, πρώην Δήμαρχος Παιονίας και τα στελέχη του συνδυασμού «Νέα Ισχυρή Παιονία» διοργάνωσαν εκδήλωση-πολιτική ομιλία σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας.

Ολοκλήρωση 1ου Κύκλου Χριστουγεννιάτικων Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Δελτίο τύπου Βιβλιοπωλείο Ψάλτου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου μας, και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Επίσκεψη Κ. Σιωνίδη σε Γ. Γεωργαντά


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης επισκέφτηκαν στην Αθήνα τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά προκειμένου να ζητήσουν την συνδρομή του για την ικανοποίηση τρεχόντων αιτημάτων του δήμου Παιονίας.

Χριστουγεννιάτικο ωράριο του Γυμναστηρίου Kinesis

Ανακοίνωση Γυμναστηρίου KInesis
Από Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 έως Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου θα είναι από τις 10:00 π.μ έως τις 22:00 μ.μ.

(Video) Συμμετοχή Γιώργου Φραγγίδη στις 15.12.2022 στο Πανελλήνιο Συνέδριο 2022 για την οικονομία και τις πολιτικές υγείας

Συμμετοχή του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη στις 15.12.2022 στο Πανελλήνιο Συνέδριο 2022 για την οικονομία και τις πολιτικές υγείας, με τον δημοσιογράφο Γ. Ευγενίδη, τον πρώην Υφυπουργό Υγείας Β. Κοντζαμάνη και τον πρώην Υπουργό Υγείας Α. Ξανθό.
Δείτε το video ΕΔΩ

Ευχές Εορτών από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη



Χριστουγεννιάτικο μήνυμα δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο του δήμου και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό. Μοίρασε δωράκια στα παιδιά που φοιτούν εκεί και έστειλε ευχές προς όλους τους κατοίκους του δήμου για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Ευχές Εορτών από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά



Ευχές Εορτών από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη



Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τις 17 εώς 19 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων ( βοοειδή, αιγοπρόβατα, πουλερικά, χοίροι, ιπποειδή και κόνικλοι).

“Πρώτη δύναμη η ΔΑΣ ΟΤΑ στις εκλογές για τα υπηρεσιακά του νομού Κιλκίς”

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Η ανάδειξη των δυνάμεων της ΔΑΣ ΟΤΑ στις πρόσφατες εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των μονίμων υπαλλήλων στους ΟΤΑ του νομού Κιλκίς σε πρώτη δύναμη, για πρώτη φορά και μάλιστα με ποσοστό 65,66 %, στέλνει ηχηρό μήνυμα πως οι εργαζόμενοι δεν είναι απαθείς απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται στους Δήμους.

Γλέντι αλληλεγγύης του Συνδικάτου Μετάλλου

Δελτίο τύπου Συνδικάτου 
Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου γλέντι αλληλεγγύης στο Κιλκίς στην πλατεία Λατσιών, ώστε να δυναμώσει το μέτωπο αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συναδέλφους μας σε ΑΛΟΥΜΥΛ, ΠΥΡΑΜΙΣ και ΚΛΕΜΑΝ. Η Στήριξη του λαού του Κιλκίς και του Σωματείο Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς, αλλά και άλλων συλλόγων ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε.

Το ΚΔΑΠ Kinesis σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε και μας βρήκε να συζητάμε για τη νέα μας θεματική ενότητα. Την ώρα των εικαστικών μιλήσαμε για την γέννηση του Ιησού και φτιάξαμε μια Φάτνη. Οι μικροί μας φίλοι σχεδίασαν και έκοψαν διάφορα κομμάτια από χαρτόνι και τσόχα και τα κόλλησαν.

Το παιδί ενός ραγισμένου κόσμου

Tου Κώστα Μπούζα
Κάποτε στη θέση μας υπήρχε ένα παιδί. Ατίθασο, τρελό. Και νόμισε ότι μπορούσε τα αστέρια να αγγίξει. Και όλη την γη την έκανε ένα τόπι, που το έπαιζε στα δύο του χέρια. Κι ο ουρανός γινόταν ένα σεντόνι, που κυμάτιζε στους χτύπους της καρδιάς του. Τα μάτια του, ουράνια τόξα, που άστραφταν στον ήλιο. Κι η ψυχή του... Αχ, η ψυχή του... Λεύτερο πουλί, που πέταγε ψηλά. Μέρα και νύχτα.

WM KATAR 2022: Ένα παγκόσμιο κύπελλο που τα είχε όλα

- WM KATAR 2022: 
Ένα παγκόσμιο κύπελλο που τα είχε όλα
- Σύγχρονη συνοπτική μεθοδική στατιστική καταχώρηση των 64ων συνολικά Αγώνων και των 172 γκολ

Γράφει ο Αβραμίδης Γε. Δημήτριος
- M.Sc. Public Health & Sport - Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
- Εξειδικευμένη Μετεκπαίδευση Ποδοσφαίρου Deutsche Sporthochschule D.S.H.S. Köln
- Προπονητής - Εκπαιδευτής Ποδοσφαίρου D.F.B. B Lizenz & Ε.Π.Ο. UEFA B

ΚΚΕ Κιλκίς: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Κιλκίς βρίσκονται απέναντι από τους εργαζόμενους για τα συμφέροντα των βιομηχάνων»

Δελτίο τύου ΚΚΕ Κιλκίς
Τα διαπιστευτήριά τους στους βιομήχανους του Κιλκίς έδωσαν για ακόμα μία φορά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο δημοτικό συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς. Δεν φτάνει που ούτε λέξη δεν βρήκαν να πουν για τους πάνω από 50 απολυμένους της ΑΛΟΥΜΙΛ ή να αποφασίσουν έστω και ένα μέτρο ανακούφισης τους σε συνθήκες ανεργίας, ακρίβειας και ενεργειακής φτώχεια, αλλά αντίθετα οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονταν για το ποιος θα εκθειάσει παραπάνω τους βιομήχανους της περιοχής.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Σας γνωστοποιούμε ότι μετά τις εκλογές του Σωματείου μας την 30/06/2022 για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. καθώς και την κατανομή αξιωμάτων που ακολούθησε την 15/12/2022 το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα: