Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Φάρμα Κουκάκη: Στην έκθεση Anuga στη Γερμανία, με Βραβείο Γεύσης CRYSTAL

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga 2023 στην Κολωνία, όπου παρουσίασε το βραβευμένο Στραγγιστό Γιαούρτι 10% και 0% λιπαρά, τα Επιδόρπια Γιαούρτης με Φρούτα, το Κεφίρ και το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, το οποίο διέπρεψε στα φετινά International Taste Awards λαμβάνοντας ένα κορυφαίο Βραβείο Γεύσης.

(VIDEO) Ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Κιλκίς Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μιλά στην TV100, για την εκδήλωση "Check in στην τουριστική ανάπτυξη του Κιλκίς"

Ανδρέας Βεργίδης: Η πολιτιστική κληρονομιά, αναπτυξιακό κεφάλαιο της ΠΕ Κιλκίς

«Ο τόπος μας έχει σπάνια φυσική ομορφιά, πολιτισμό και Ιστορία. Αξιοποιώντας την πλούσια ιστορική μας κληρονομιά, εντάσσουμε την περιοχή μας στο χάρτη των Προσκυνηματικών Διαδρομών Μνημείων Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου μέσω τουριστικών προγραμμάτων ιστορικού ενδιαφέροντος»
τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, σήμερα, στην ημερίδα που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Κιλκίς ΑΑΕ ΟΤΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου διακρατικής συνεργασίας “NETOURAL”.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Octagon Fighting Show 13

Δελτίο τύπου KINESIS GYM
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Octagon Fighting Show 13 στις 21 Οκτωβρίου στο Κτήμα των Ευχών στο Κιλκίς.

Με το δεξί μπήκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Με το δεξί μπήκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών το Σάββατο 21/10 στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς. Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο σετ και απλά συνέχισε με την ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο. Το τρίτο σετ έγινε ντέρμπι με τον Άτλα στο τέλος να το κερδίζει. Τα σετ (25-17. 25-19. 26-24).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 26/10/2023, 7:54 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών
Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το χρονικό διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2023, προσέγγισαν 6 ημεδαπές γυναίκες σε περιοχές των Σερρών και προσποιούμενοι οικεία τους πρόσωπα, αφαίρεσαν από την κατοχή τους με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους, συνολικής αξίας 2.100 ευρώ.

(VIDEO) Μαγειρεύοντας ποντιακά με το Θεόφιλο και την Αφροδίτη

Στη διήμερη εκδήλωση (24 & 25/10) της Αναπτυξιακής Κιλκίς με θέμα την ανάπτυξη της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, συμμετείχε με live cooking, ο μετρ της ποντιακής κουζίνας Θεόφιλος Γεωργιάδης, μετά της κόρης του Αφροδίτης, που εξελίσσει τα βήματα του πατέρα της. H οικογένεια του «Ραγιάν» εκτέλεσε για το κοινό της εκδήλωσης αυθεντικές ποντιακές συνταγές, όπως συρόν, σουρβά και περέκ.
(Στο βίντεο, η συνταγή για «συρόν»)

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Αστέρης ταξιδεύει στο διάστημα», της Κιλκισιώτισας εκπαιδευτικού Σωτηρίας Μιχαηλίδου

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση του πρώτου παιδικού βιβλίου της Κιλκισιώτισας εκπαιδευτικού Σωτηρίας Μιχαηλίδου που εργάζεται στη Βιβλιοθήκη.

Εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς – 1η Τ.ΟΜ.Υ – Κέντρο Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς σε συνεργασία με την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς, τίμησαν και φέτος σε κλίμα γιορτής, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, 25η Οκτωβρίου, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

Η ανέγγιχτη χτεσινή νύχτα


Του Φώτη Μισόπουλου
πάνω σε μια ιδέα του Charlie Chaplin/ prose, pour une scène finale
Πυροσβέστης εθελοτυφλών προς τα βελουδένια περιθώρια, και καταστρατηγών την υποτείνουσαν, μεταξύ λιθίνων παραδείσων
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ [à la manière de.....ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ][*]

(VIDEO) Check in στην τουριστική ανάπτυξη του Κιλκίς με ποντιακές γεύσεις, έκανε η Αναπτυξιακή Κιλκίς


Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα


Να ξεκινήσουν άμεσα τα Σχολικά Δρομολόγια για να πάνε οι μαθητές στο σχολείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜ. ΚΕΝΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι εργαζόμενοι του Κιλκίς, που τα παιδιά μας πηγαίνουν στο σχολείο με το λεωφορείο, με έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 11/10 ότι οι σχολικές μεταφορές διακόπτονται.

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου στο Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονία;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
ΠΕΜΠΤΗ 26/10/2023
Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημόσιων - ιδιωτικών κτιρίων και οικιών.