Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ο Θ. Μαρκόπουλος αντιμετωπίζει πολιτικοΛΟΓΩΝΤΑΣ στον OkRadio, τον Ν. Ελευθερόγλου, την Α. Παπαδοπουλου, την Α. Γραμμένου και το Θ. Βουλγαράκη

Γιατί φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ την ψήφο των Αποδήμων;

Γράφει ο 
Χαράλαμπος Καραγεωργίου 

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να κατοχυρωθεί νομοθετικά το -χωρίς περιορισμούς -δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του Εξωτερικού. Αυτό θα συμβεί και με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της κ. Τζάκρη, της αρμόδιας Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Θα σταθεί αυτή την φορά η Αξιωματική Αντιπολίτευση στο ύψος των περιστάσεων και θα υπερψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης ή ήταν και αυτές οι δηλώσεις ένα ακόμα πυροτέχνημα;

Φραγγίδης: «COVID – 19: Η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση έχει λήξει προ πολλού»


Του Γιώργου Φραγγίδη
Η χώρα μας εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο έχει εισέλθει στον κυκεώνα της πανδημίας του κορωνοϊού, μιας κατάστασης πολυδιάστατης, απρόβλεπτης και επικίνδυνης. Ο άγνωστος ιός με την υψηλή μεταδοτικότητα ήρθε και αναστάτωσε τη ζωή και την καθημερινότητά μας, έφερε ανθρώπινες απώλειες, προκάλεσε αρνητικά συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 12/4/2021, 10:50 μ.μ.

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών
Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Online εργαστήρι μουσικοκινητικής με την ομάδα Baguetterrie


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό Online εργαστήρι μουσικοκινητικής, το Σάββατο 17 Απριλίου στις 17:30 – 18:30. «Αντικείμενα που χορεύουν στο σπίτι». Ελάτε σε ένα μουσικό ταξίδι με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τα σκουπόξυλα, τα ποτήρια, τις κουτάλες, τις μπάλες, τους φακούς.

Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ: "Στερνό αντίο, στο σύντροφο Γιώργο Μιχαηλίδη"


Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ
Σύντροφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο, σήμερα Δευτέρα 12 Απρίλη στον σ. Γιώργο Μηχαηλίδη, μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή. Η πολιτική του κηδεία, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έγινε στο χωριό του τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Στον επικήδειο που εκφωνήθηκε εκ μέρους της ΤΕ Κιλκίς, αναφέρονται τα εξής.

Νίκη χρυσάφι για την Αναγέννηση Πλαγιάς στα Κουφάλια


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Δυναμική επιστροφή της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στην γ' εθνική κατηγορία Αναγέννηση Πλαγιάς με νίκη χρυσάφι στα Κουφάλια.

Ο εθνικισμός δεν είναι πατριωτισμός

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο Εθνικισμός αποτελεί ένα ιδεολόγημα του αστικού πολιτικού συστήματος και εργαλοποιείται από αυτό, όταν διαρρηγνύονται οι μηχανισμοί λαϊκής ενσωμάτωσης και η κοινωνική δυσαρέσκεια δεν μπορεί πλέον να χαλιναγωγηθεί.

Κορωνοϊός (12/4/2021): 1606 νέα κρούσματα (28 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 76 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.606, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 297.086 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 50 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.531 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δωρεάν rapid tests σε Χέρσο, Τέρπυλλο, Μικρόκαμπο, Καμπάνη και Βαπτιστή


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα στις τέσσερις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Χέρσου, Κρουσσών, Πικρολίμνης, Γαλλικού καθώς και στην Κοινότητα Βαπτιστή.

Τι λέει η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών


Ανακοίνωση ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει εν μέσω πανδημίας το αντιλαϊκό της έργο. Μετά από δεκάδες αντιλαϊκές παρεμβάσεις, σειρά έχει τώρα η “αναδιάρθρωση” της λειτουργίας των λαϊκών αγορών και του υπαίθριου εμπορίου.

Rapid Tests στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς: 2 θετικά από 202 που εξετάστηκαν


Με ελάχιστα υψηλότερο αριθμό εξεταζόμενων, ολοκληρώθηκαν σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοιού του ΕΟΔΥ, στην πόλη του Κιλκίς. Στους 202 συμπολίτες μας που προσήλθαν για έλεγχο, διαπιστώθηκαν θετικοί μόλις οι 2. 

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για τις συνδέσεις καταναλωτών με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου στο Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή τις συνδέσεις καταναλωτών με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου στο Κιλκίς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κιλκίς: Ξεκινούν νέες συνδέσεις καταναλωτών με το δίκτυο φυσικού αερίου


Σε νέες συνδέσεις καταναλωτών με το υφιστάμενο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς, προχωρά η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ).

Επιμορφωτική Κιλκίς: Το έργο MED-QUAD σχεδιάζει συνέργειες για την καινοτομία και την μεταφορά τεχνολογικών εργαλείων μαζί με άλλα 12 εγκεκριμένα από το ENI CBC Med


Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Σε διήμερη εκδήλωση που διοργάνωσε στις 23 & 24 Μαρτίου η Κοινή Τεχνική Γραμματεία (Joint Technical Secretariat, JTS), συμμετείχαν μέλη των 13 στρατηγικών σχεδίων που χρηματοδοτούνται από το ENI CBC MED Programme στο πλαίσιο του θεματικού αντικειμένου 2. 

Δεσμά και Δεσμώτες


Γράφει o Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας
«Μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου» και στων καιρών την κατήφεια, ακούστηκε τις προάλλες στο Σύνταγμα ένα τραγούδι από την κίνηση γυναικών «Οιστρογόνες», που με τη μουσική και τους στίχους του ξύπνησε από το λήθαργο την ψυχή του Έλληνα. Παραθέτω μερικούς στίχους:

Η A.O.C., η Ούρσουλα και… τα μυστήρια!


Υπογράφουν:

– Παπαδοπούλου Χρυσή-Ουρανία, Απόφοιτη Τμήματος Χρηματοοικονομικής, Πανεπιστήμιο Πειραιά / Επιχειρηματίας Ξενοδοχειακών Δραστηριοτήτων
– Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνείς Σπουδές, Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διπλωματία, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Με τα πολιτικά δρώμενα της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή -ή σχεδόν σε αυτή- των media εδώ και μήνες, πολλά είναι τα πρόσωπα που καταφέρνουν να βγουν και πάλι στο προσκήνιο και να γίνουν θέμα συζήτησης, κάνοντάς μας να θυμόμαστε τις στιγμές θριάμβου που αποτελούν τα highlights της πολιτικής τους πορείας.

(Video) Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Κιλκίς, τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.