Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτή Ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Κιλκίς 2015


- Βραδιά αναγνώρισης και διακρίσεων για τους Κιλκισιώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
- Αιχμηρός για την ηγεσία της ΕΠΟ ο πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου

Ο Α.Σ. "Αριστοτέλης" στο Winter Cump Shin Kyokyshinkai karate

Από 30 Ιανουαρίου μέχρι και 1 Φεβρουαρίου στα Χανιά του Πηλίου πραγματοποιήθηκε το Winter Cump Shin Kyokyshinkai karate με συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Από το Κιλκίς πήραν μέρος σε αυτή την εκδήλωση τέσσερις αθλητές του συλλόγου καράτε "Αριστοτέλης" και συγκεκριμένα οι Καουρματσίδης Συμεών, Μπλουντάι Δημήτρης, Ασλανίδης Βαλάντης και Ανδρεανίδου Μπέλα. Προπονητές ήταν ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Shin Kyokushin Karate Κοσμίδης Γεώργιος από τον Βόλο και ο εθνικός προπονητής Μελικιάδης Οτάριο από το Κιλκίς.

Το ΠΑΣΟΚ, ο Καμμένος και η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ κ Καμμένου περί «κόκκινων γραμμών» στο θέμα της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί ή μεγαλώσει στην Ελλάδα δημιουργούν σοβαρό κοινωνικό και πολιτικό θέμα.

Ηλεκτρονική πλέον η υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2015

Η ηλεκτρονική υπηρεσία (on line) υποβολής της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2015, για όσους δικαιούχους παραγωγούς επιθυμούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις μόνοι τους, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα είναι διαθέσιμη από τις 4/2/2015.

Ενημερωτική συζήτηση σχετικά με την ενδοσχολική βία

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 οι μαθητές του Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενημερωτική συζήτηση με την ψυχολόγο κα Έλλη Φρεγγίδου σχετικά με την ενδοσχολική βία, την αναγνώρισή της και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Κοπή πίτας του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς»

Σε ένα «ζεστό» και εορταστικό κλίμα, παρουσία φίλων του Συλλόγου και μελών, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 1 Φεβρουάριου 2015 η κοπή πίτας του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς»

Ιερά αγρυπνία στον ιερό ναό Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Κιλκίς

Εκ του Ιερού Ναού
Αγαπητοί μου αδελφοί
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 μ.μ. στον ιερό ναό Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων  Κιλκίς θα τελεστεί ιερά αγρυπνία, προς τιμήν και μνήμη του εν αγίοις πατρός υμών Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου του θαυματουργού προστάτου των καρκινοπαθών.

Γενική συνέλευση της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς


Καλούνται τα μέλη της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών Ν.Κιλκίς στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 , στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Στην ημερίδα κλειστού στίβου των Σερρών “ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΑΝ” οι σπρίντερ και ρίπτες. Π. Παπαδόπουλος 1ος στα 60μ , ρεκόρ η Καζαντζίδου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η ημερίδα κλειστού στίβου στις Σέρρες που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Β. Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.

Η Λυδία Πιπερίδου ευχαριστεί

'Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στηρίξατε με τη ψήφο σας σε αυτές τις εκλογές και κάθε ένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε! Η εμπιστοσύνη σας αυτή,είναι που με γεμίζει με ευθύνη και θάρρος προκειμένου να αγωνίζομαι με πίστη και ανιδιοτέλεια."
Με εκτίμηση Πιπερίδου Λυδία

Το πανηγύρι του Αγίου Τρύφωνα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε και φέτος το πανηγύρι του Αγίου Τρύφωνος, προστάτου των αμπελουργών, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με τον ομώνυμο Σύλλογο Στενημαχιτών του Κιλκίς αναβιώνοντας και το παραδοσιακό κουρμπάνι.

Εγγραφή στο μητρώο συνταγογράφων γεωργικών φαρμάκων

Σύμφωνα με το άρθρο 6 της με αριθμό 9497/104760/ 20.8.2014 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 2310) προβλέπεται η σύσταση Μητρώου συνταγογράφων γεωργικών φαρμάκων.

Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Πεσόντων»

Ανακοινώνεται ότι στις 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Κιλκίς, επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Πεσόντων». Η παρουσία των συγγενών αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής, θα τιμήσει ιδιαίτερα τη μνήμη των νεκρών μας.

Εκδήλωση τιμής των Τριών Ιεραρχών στο Κιλκίς (Video)


Συγχαρητήρια Παναγιώτη Ηλιάδη

Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια στο παιδί μας Ηλιάδη Παναγιώτη, που πήρε το πτυχίο του Μηχανικού Βιομηχανικής Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με υγεία και επιτυχίες στη ζωή του!

Οι γονείς: Σάββας και Ειρήνη Ηλιάδη
Τα αδέρφια: Νίκος και Φούλη
Η γιαγιά: Όλγα Καρυπίδου.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ρωγμές στο τείχος του Βερολίνου- Υπό γενική αμφισβήτηση η τρόικα στην Ευρώπη·Μήνυμα Α. Ξανθού:- Δεν είναι πλέον υποχρεωτικό το πεντάευρο στο ΕΣΥ·Προτάσεις βιωσιμότητας του χρέους- «Διηνεκή» ομόλογα και ομόλογα με ρήτρα ανάπτυξης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πυρετός για το δράμα της Ελλάδας-Βερολίνο: Με χαρά θα υποδεχόμασταν στην Καγκελαρία τον κ. Τσίπρα-Τη Δευτέρα η Μέρκελ στην Ουάσιγκτον για κρίσιμο τετ α τετ με τον Ομπάμα·Το ΣΔΟΕ βγαίνει παγανιά! –Αγωνία για τη μεγάλη υστέρηση στα έσοδα·Πλημμύρες, κατολισθήσεις και διάσωση με ελικόπτερο