Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στο Κιλκίς

Ασθενής δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε απόψε στις 20.42, στην περιοχή του Μαυρονερίου στο Κιλκίς. 
Σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης, βόρεια της Πικρολίμνης, στην ευρύτερη περιοχή του Μαυρονερίου.
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην περιοχή, καθώς το εστιακό της βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί προβλήματα ή ζημιές.

Αγιασμός στο 2ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς


Μπαλάσκας: "Κύριε Σισμανίδη, οφείλετε να είστε περισσότερο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας"

Ανακοίνωση απερχόμενου Δημάρχου Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα 
"Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις αιτιάσεις του νέου Δημάρχου Κιλκίς στην πρώτη του τοποθέτηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς κατά τη διαδικασία των δημαιρεσιών, περί ανυπαρξίας μελετών ικανών να χρηματοδοτηθούν από ευρωπαϊκά προγράμματα, από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς χορεύει


Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ερώτηση Γεωργαντά σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ερώτηση προς τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών σχετική με τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έως την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου η έκθεση εικαστικών του συνόλου "η πόλις"


«Δικαίωση ΕΣΕΕ από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές»

Δελτίο τύπου ΕΣΕΕ
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και ο εμπορικός κόσμος της χώρας αισθανόμαστε δικαιωμένοι από την 307/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία αναστέλλεται η ισχύς της Υπουργικής Απόφασης Κ1-1119/7-7-2014, που απελευθέρωνε την λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε 10 περιοχές της χώρας. Η ΕΣΕΕ ήδη από τα τέλη του 2012, είχε αντιταχθεί σθεναρά και με επιχειρήματα στην πλήρη απελευθέρωση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, 52 Κυριακές το χρόνο.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Στίβο του ΓΑΣ Κιλκίς

Από 10η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τις πρώτες χαλαρές προπονήσεις τους οι ακαδημίες του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς , ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλα τα Τμήματα Στίβου του συλλόγου .

"ΒηματίΖΟΥΜΕ καλλιεργώντας τροφή για άλογα"


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ανακοινώνει ότι ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο:
"ΒηματίΖΟΥΜΕ καλλιεργώντας τροφή για άλογα"
Η δική μας συμμετοχή στη Θεραπευτική Ιππασία».

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στις 16 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 11.09.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Στον Αγιασμό των σχολείων Γοργόπης και Τούμπας, η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στον αγιασμό των Δημοτικών Σχολείων Γοργόπης και Τούμπας του Δήμου Παιονίας παραβρέθηκε χθες 11 Σεπτέμβρη η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Mάγεψαν το κοινό οι Σόνια Θεοδωρίδου και ο δικός μας Θεόδωρος Ορφανίδης

Mάγεψαν το κοινό τους οι Σόνια Θεοδωρίδου και ο Θεόδωρος Ορφανίδης σε συναυλία που έδωσαν στο Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης, την Τρίτη 9.9.2014.

Εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Οκτωβρίου 2014

Από το Τμήμα Φαρμάκων- Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Οκτωβρίου 2014, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ ως εξής:

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Νομαρχιακή συνέλευση ΔΗΜ.ΑΡ. Κιλκίς

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Δημοκρατικής Αριστεράς σε συνέλευση εν όψει του τρίτου τακτικού συνεδρίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πόντου 6 στο Κιλκίς.

Εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Μετά τον πετυχημένο πρώτο χρόνο λειτουργίας, η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ξεκινά προπονήσεις και για την εφετινή περίοδο! Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο Σαλάτς, όπου και θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές! Οι προπονήσεις πλέον θα γίνονται καθημερινά.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς στην τελετή αγιασμού σχολείων του Δήμου

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης παρέστη χθες στην τελετή αγιασμού του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου, του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 2ου Λυκείου Κιλκίς.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με Κολότσιο και Σισμανίδη

Δελτίο τύπου Ειρ. Αγαθοπούλου
Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Κολότσιο και το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Σισμανίδη.

"Χάλασε" πλαστό πενηντάευρο στο Κιλκίς, αλλά...

Συνελήφθη προχθες (10.09.2014) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 31 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα, την 09.09.2014 στο Κιλκίς, ο προαναφερόμενος αντάλλαξε με 21χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος ένα πλαστό χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας των 50 ευρώ, με άλλα χαρτονομίσματα μικρότερης αξίας.

16 χρόνια μετά στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Υπογράφει η Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς«Θα κάνετε και τις "κοπάνες" σας, αλλά όταν παίρνετε μια απόφαση, να μην είναι κατευθυνόμενη, αλλά να έχετε τα δικά σας κριτήρια»
Σύσταση στους μαθητές από τον πατέρα Γαβριήλ

Ημέρα αιμοδοσίας στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Εκμάθηση σαρακατσάνικων χορών στον "Φλάμπουρα"

Δελτίο τύπου συλλόγου "Ο Φλάμπουρας"
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, δημιούργησε τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών σαρακατσάνικων χορών αλλά και ενασχόλησης των παιδιών με άλλες δραστηριότητες (σαρακατσάνικα θεατρικά, εκμάθηση παιχνιδιών, παροιμιών κ. α).

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Πραξικόπημα για να φιμώσουν τον Τσίπρα- Το Μαξίμου σε ρόλο μεγάλου λογοκριτή εν όψει εκλογών·Εκλογική αστάθεια στην κυβέρνηση·Σχολεία- Αγιασμός με… τροπάρια Λοβέρδου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τα 51 «ΝΑΙ» για τον ΕΝΦΙΑ- Όλα τα ονόματα-Ποιοι βουλευτές (από το τη Ν. Δ. και το ΠΑΣΟΚ) ψήφισαν τελικά χθες τον φόρο-καρμανιόλα·Δώρο 300 ευρώ (εφάπαξ) για σπίτια κοντά σε αιολικά πάρκα·Προβοκάτσια Άδωνη κατά Χαρδούβελη