Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Πωλείται επιχείρηση εστίασης στο Κιλκίς (12/4/2023)

Πωλείται η επιχείρηση εστίασης "Μπες στο....ΨΗΤΟ" στην οδό Αθανασίου Τσούντα 2 στο Κιλκίς. Τηλέφωνα 6984915246 και 6973801106

Ενοικιάζεται ή πωλείται επιχείρηση με μεγαλη προοπτική ανάπτυξης στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Κιλκίς (12/4/2023)

Πωλείται ή ενοικιάζεται ως χώρος, επιχείρηση μίνι μαρκετ, τσιγάρα, καφέ, εστιαση λόγω έλλειψης χρόνου. Απασχόληση με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης λόγω απομάκρυνσης των περιπτέρων στην 21η Ιουνίου στο Κιλκίς.
Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Mitas markets and more!
Δίνεται και για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική χρήση.
Τιμή 25000€ 
Παρακαλω μόνο σοβαρές προτάσεις 6946464555
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Ευχές Πάσχα από το Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο



Ευχές Πάσχα 2023 από τον πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο

Αιμοδοσία Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς



Ευχές Πάσχα 2023 από το Ράντσο Κιλκίς



Στους λογαριασμούς αγροτών και κτηνοτρόφων ενισχύσεις πάνω από 180 εκατ. ευρώ – Αναλυτικά τα ποσά για το Κιλκίς

Προγραμματισμένες πληρωμές στους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα που ανέρχεται σε 185,8 εκατ. Ευρώ καταβάλλονται από σήμερα όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και με τον συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του αρμόδιου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνου Πετραλιά και του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως και τις 9 Απριλίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.549.932 ευρώ.

Επίσκεψη Παύλου Τονικίδη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο

Δελτίο τύπου Παύλου Τονικίδη
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Παύλος Τονικίδης.

Ευχές Πάσχα 2023 από τον Υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά



Καταβολές αποζημιώσεων και έκτακτων ενισχύσεων για τη ζωική και φυτική παραγωγή της χώρας, από σήμερα έως τις 10.5.2023

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοινώνουν τις καταβολές αποζημιώσεων, καθώς και έκτακτων ενισχύσεων για τη ζωική και φυτική παραγωγή της χώρας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, 12.4.2023 έως τις 10.5.2023.

Σαρακατσάνικο γλέντι στο Κιλκίς, από το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"



Στο Κιλκίς έχουμε χιούμορ ακόμη και τη Μεγάλη Εβδομάδα!

(Video) Ευχές Πάσχα 2023 από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κώστα Κατσιάνο

Ευχές Πάσχα 2023 από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κώστα Κατσιάνο. Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023.

(Video) Επίσκεψη Κυριακής Τομπουλίδου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Επίσκεψη Κυριακής Τομπουλίδου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Κ. Κιλτίδης: Αυτή η ντροπή του καταυλισμού των Ρομά στην Αξιούπολη θα τελειώσει

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς της Ν.Δ.

Εδώ και καιρό ενημερώθηκα για τις οικογένειες των Ρομά στην Αξιούπολη που ζουν σε άθλιες συνθήκες. Έκανα και κάνω ότι μπορώ για να έχουν τα στοιχειώδη. Χθες επισκέφθηκα τον καταυλισμό για τις Άγιες Ημέρες, αφού είχα ενημερωθεί για τις δυνατότητες που υπάρχουν ούτως ώστε να δοθεί μία αξιοπρεπής λύση. 

Χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, υπενθυμίζει χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας, με στόχο τις ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα.

Ο Στέφανος Παραστατίδης μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και στη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας


Ο Στέφανος Θ. Παραστατίδης, Γενικός Ιατρός και Υποψήφιος Βουλευτής της Εκλογικής Περιφέρειας του ΚΙΛΚΙΣ με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και στη GNOMI KILKIS - PAIONIAS

Ο κόσμος του Κιλκίς, της Παιονίας, της Κεντρ. Μακεδονίας και στην δική σου πολιτική περίπτωση ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Πανελλαδικά, φίλε Στέφανε, ξέρει για σένα το ακαδημαϊκό σου, επαγγελματικό σου και καριερίστικο προφίλ. Πλούσια η δράση σου, μεστό το ιατρικό και επιστημονικό σου υπόβαθρο, αλλά και το αρθρογραφικό και συγγραφικό σου. Αλλά... μίλησε μας, πες μας ορισμένα πράγματα και τον Στέφανο, ως Άνθρωπο! Π.χ. ποιες είναι οι ασχολίες σου τον ελεύθερο σου χρονο, τι Τεχνες (Μουσική, Σινεμά, Θέατρο) αγαπάς και παρακολουθείς, τι σε χαλαρώνει και σε ικανοποιεί ως απλό και καθημερινό Άτομο;

Σύσκεψη για την απαγόρευση της αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη

«Το λιμναίο οικοσύστημα της Δοϊράνης αποτελεί ζωτικό πόρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο , στο πλαίσιο εφαρμογής της Aπόφασής του για την απαγόρευση της αλιείας (από 12 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00 π.μ έως 12 Μαΐου 2023 και ώρα 08:00 π.μ) στη λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών και έπειτα από πρόσκληση του Τμήματος Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Κιλκίς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ