Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Κλείστε ραντεβού με τη Ζωή σας στο emvolio.gov.gr – Ισχυρή σύσταση από Δήμαρχο Κιλκίς και επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων


Μήνυμα για τον άμεσο εμβολιασμό των πολιτών απευθύνουν με κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ‘’Δήμος Αξιών’’ Παύλος Τονικίδης, ‘’Ενωτική Δύναμη Κιλκίς’’ Δημήτρης Τσαντάκης,‘’Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη’’ Δημήτρης Αγαθόπουλος, ‘’Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς’’ Γιάννης Φαχουρίδης και ‘’Κιλκίς – Μαζί Μπορούμε’’ Αναστάσιος Καζαντζίδης.

Αθλητικές μετρήσεις pelidis team training

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σκοτώθηκε 49χρονος σε τροχαίο έξω από την Ασπροβάλτα


Σήμερα (12-07-2021) και ώρα 06:50, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Kαβάλας (91,1 χλμ), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, το οποίο στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες και ανετράπη.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στις 16 Ιουλίου 2021


Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη , που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" (12/7/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Πρώτη επιλογή και στην Κολύμβηση
H Ακαδημία Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς αποτελεί την πρώτη σας επιλογή για να ακολουθήσουν τα παιδιά σας αυτό το πολύ όμορφο άθλημα.

Η ταινία «Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγάντιου Αχλαδιού» στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ οι μικροί φίλοι της Τέχνης έχουν την τιμητική τους βραδιά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό και στο θερινό σινεμαδάκι της. «Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγάντιου Αχλαδιού» μια ταινία που έλαβε βραβείο Κοινού στο 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, μια παιδική περιπέτεια δανέζικης καταγωγής και φρουτένιας φαντασίας, μια ταινία που έλαβε Βραβείο Καλύτερης παιδικής ταινίας και Καλύτερου σεναρίου στο Danish Film Awards (Robert) θα προβληθεί για τα παιδιά.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18: Στον τελικό με μεγάλο ρεκόρ στα στιπλ η Μαργαριτίδου - Επιτυχημένη παρουσία των Κ. Κούρλη και Κ. Κουρτίδου


Δελτίο τύπου 
τμήμα Στίβου της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ18 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Το τμήμα Στίβου της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους – Για ποιους γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός


Πηγή: ertnews.gr
Από την Παρασκευή όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης, μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.

Πανελλήνιες 2021 Πόσοι μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση. Στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Μεγάλα ποσοστά βαθμολογιών κάτω από τη βάση, που ακολουθούν σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 2020 -με εξαίρεση τη Χημεία, όπου υπήρξε βελτίωση κατά 8,5% στο ποσοστό αυτό- διασπορά των βαθμολογιών άνω του δέκα και μικρές αυξομειώσεις στον αριθμό των υποψηφίων που αρίστευσαν συγκριτικά με πέρσι, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη γενική εικόνα των φετινών βαθμολογιών των υποψηφίων των ημερήσιων ΓΕΛ στις Πανελλαδικές, μετά την ανακοίνωση των στατιστικών από το υπουργείο Παιδείας .

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (12/7/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς συνεχίζουμε κανονικά και ως έμπειροι πλέον πάνω από μια δεκαετία γνωρίζουμε πολύ καλά το τι επιθυμούν οι μικροί μας φίλοι. Στους ιδανικούς και σύγχρονους χώρους μας είμαστε σε θέση και προσφέρουμε στιγμές ξενοιασιάς, μάθησης και ψυχαγωγίας έτσι ώστε πιστοί στο σύνθημα μας Και μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε τα παιδιά μας να μπορούν να συνδυάζουν τις ξεκούραστες στιγμής τους με χρήσιμα πράγματα που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Κορωνοϊός (12/7/2021): 2065 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 10 θάνατοι και 139 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.065 , εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 440.872 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 156 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.874 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εμβολιασμοί στο Κιλκίς

Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εμβολιασμοί στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Κιλκίς: Live streaming, η TOSCA του Puccini και το αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή


Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας προσκαλούν στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς να παρακολουθήσετε απευθείας από το Επταπύργιο σε live streaming την Όπερα TOSCA του Giacomo Puccini στις 12 Ιουλίου και το αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή στις 28 Ιουλίου, 2 παραγωγές του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 2021 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Η εναλλακτική πρόταση για μια πλατιά κοινωνική συμμαχία.


Γράφει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης
Αναπληρωτής συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ νομού Κιλκίς

Αν και η βαριά σκιά της πανδημίας δεν έχει φύγει πάνω από τις κοινωνίες μας, η συζήτηση για την επόμενη μέρα είναι μια λογική και υγιής αντίδραση των ανθρώπων. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, όταν έχουμε τη σωρευμένη εμπειρία των προηγούμενων δεκαετιών και τη γνώση των αδιεξόδων στα οποία μας έχουν οδηγήσει οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και ο άναρχος ληστρικός καπιταλισμός. 

Στα ηλιοτρόπια του Κιλκίς


Τρεις φωτογραφίες με τον φακό του Γιώργου Τσιμπούκα, μέλους της 
Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς.