Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς



(Video) Παρουσίαση του βιβλίου "Ιχνηλατώντας τις ρίζες μας", του Ν. Κωνσταντινίδη και της Α. Κωνσταντινίδου

Δείτε ολόκληρη τη βιβλιοπαρουσίαση ΕΔΩ
Παρουσίαση του βιβλίου "Ιχνηλατώντας τις ρίζες μας", του Νίκου Κωνσταντινίδη και της Αρχοντούλας Κωνσταντινίδου, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στην Aυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς

Συνάντηση γνωριμίας του Αστυνομικού Διευθυντού Κιλκίς, με τα τοπικά ΜΜΕ

Συνάντηση γνωριμίας με τα τοπικά ΜΜΕ είχε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Δημήτρης Μικρός, στο πλαίσιο των επαφών του με τις αρχές και τους φορείς του τόπου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους δημοσιογράφους του νομού Κιλκίς, συζητήθηκαν σε φιλικό κλίμα θέματα ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, ενώ αντηλλάγησαν ευχές για μια αγαστή συνεργασία με στόχο την ορθή ενημέρωση του κοινού. 

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (17/6/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά με Αετούς Θεσσαλονίκης
Τους Αετούς Θεσσαλονίκης φιλοξένησε την Κυριακή ο Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια διαμερίσματος για μη τήρηση κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς

- Εντός της οικίας, των οποίων οι χώροι ήταν ιδιαίτερα ρυπαροί, εντοπίστηκαν (16) σκυλιά
- Σε βάρος της συλληφθείσας βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα

Μεσημβρινές ώρες χθες (16-06-2022), στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών που αφορούν σε μη τήρηση κανόνων ευζωίας και συνθηκών υγιεινής ζώων συντροφιάς, πραγματοποιήθηκε έρευνα διαμερίσματος στην περιοχή της Τούμπας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 17/6/2022, 5:14 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (15 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, 3 ναρκωτικά δισκία, 1 κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ. Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

(Video) Τιμούν το Κιλκίς οι 3 πανελλήνιες διακρίσεις της κιλκισιώτικης ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies

Δελτίο τύπου ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies
Η ομάδα των RGB της ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies κατάφερε για άλλη μια φορά στα πλαίσια του διαγωνισμού να κατακτήσει την δεύτερη μέρα των αγώνων την 2η θέση στο μαραθώνιο η οποία δίνει και το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό παγκόσμιο διαγωνισμό τον Νοέμβριο στην Εσθονία εκπροσωπώντας τα χρώματα της Γαλανόλευκης και το Κιλκίς.

(Video) Παράνομος σκουπιδότοπος δίπλα στα νεκροταφεία Κρηστώνης

Παράνομος σκουπιδότοπος δίπλα στα νεκροταφεία Κρηστώνης, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022.

Ιδρύεται εσπερινό ΕΠΑΛ στο Κιλκίς

Ιδρύεται εσπερινό ΕΠΑΛ στο Κιλκίς, σύμφωνα με ανάρτηση 
του υπουργού Αγορικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Η ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ, στο Κιλκίς, γίνεται για πρώτη φορά, πράξη. Ενισχύουμε τις δημόσιες εκπαιδευτικές  δομές στο Νομό. Δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο συμπολίτη μας να προχωρήσει την εκπαίδευση του και να διεκδικήσει μια ζωή με περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες."