Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

"Η Τόλμη" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF παίδων-κορασίδων

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF παίδων-κορασίδων της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού χωριού στην Αθήνα. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν γεν. 1997-1998. 
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη υπολογίζοντας τις αναμετρήσεις από 4 έως 6 αγώνες για τελικό. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do-σένσορες-video replay σε τρία τερέν. Πρέπει να τονίσουμε ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται μια φορά το χρόνο και θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση.

Δήλωση-βόμβα Καμμένου: “Δεν θα πάρω σπόνσορα την εταιρεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική για να σωπάσω”

Ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος μιλάει στον REAL FM με το Νίκο Χατζηνικολάου. Θέμα της συζήτησης είναι οι πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών από το κίνημα. Ακούστε τη δήλωση-βόμβα στο 15:15 του βίντεο:

Ψήφισμα εργαζομένων του χώρου της Ειδικής Αγωγής Κιλκίς

"Οι εργαζόμενοι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και των Τμημάτων Ένταξης του Κιλκίς συμμετέχοντας στην στάση εργασίας που κήρυξε η Δ.Ο.Ε. με αφορμή την κατάθεση προς ψήφιση του σχεδίου νόμου «Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελμάτων Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις», Άρθρο 39 του νομοσχεδίου «Θέματα Ειδικής Αγωγής», με ψήφισμά τους που καταθέτουν στην Δ/νση Π.Ε. Κιλκίς και στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς διαμαρτύρονται και αναφέρουν τα παρακάτω: 

Θερμαινόμενο πατάκι γραφείου από τα Έπιπλα Γραφείου Sigma

Αγαθοπούλου: «…να φύγουν, τώρα!!»

"Το σκληρό πόκερ απέναντι στους φαρμακοποιούς της χώρας και την ομαλή διάθεση φαρμάκων, που αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση να παίξει στις πλάτες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, ανέλαβε από χτες χωρίς προσχήματα ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος. 

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Παντελεήμονα

Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα καθώς νίκησε την Α.Ε. Πεδινού με 2-0 σκορ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά μιας και μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκε με τέρμα του Πεΐδη Κωνσταντίνου «εξαργυρώνοντας» το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας. Το ίδιο δυναμική ήταν όμως και η συνέχεια με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να έχει δοκάρι δέκα λεπτά αργότερα και με τον Χαρίτο Χρήστο να πετυχαίνει στο 45ο λεπτό το 2-0 με το έβδομο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Ημερήσια Εκδρομή Προσκόπων Κιλκίς, στον Άγιο Νικόλαο Ναούσης

Το 2ο Σύστημα Δ/Προσκόπων Κιλκίς διοργανώνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 ημερήσια εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο Ναούσης, με επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και την πόλη της Νάουσας. Ώρα Αναχώρησης: 9:30 από την πλατεία Ζωοπάζαρου και ώρα επιστροφής από Νάουσα 17:30. Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ  Εγγραφές στα τηλέφωνα: 6945 104026 (Αντώνης Κομπατσιάρης ) και 6944 341216 (Χρήστος Καναρόπουλος)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (παλαιά Νομαρχία). 

Μνημόσυνο του Ιεροκήρυκα π. Σεβαστιανού Κωνσταντινίδη το Σάββατο

To Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα τελεσθεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του π. Σεβαστιανού Κωνσταντινίδη Ιεροκήρυκος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Εμμανουήλ. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής από τον Σύλλογο «Πέτρος ο Γλυκύς»

O Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Πέτρος ο Γλυκύς» διοργανώνει, Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με ύμνους των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Δείτε τι δήλωσαν στα ''πόθεν έσχες'' οι πολιτικοί μας

Τα πόθεν έσχες συνολικά 508 υπόχρεων πολιτικών, στους οποίους έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής τους κατάστασης για το οικονομικό έτος 2011, χρήσης του 2010, αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013.

Καμμένος: "Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε"

"Όταν κάτι καινούργιο γεννιέται το παλιό αρνείται να πεθάνει. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα Κίνημα Πολιτών που ξεκίνησε από το διαδίκτυο, πολίτες που συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα αγώνα κοινό, απέναντι στην πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων. 

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε φορείς από την Περιφέρεια


Ενημερώνουμε τα άτομα –μέλη που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων από τα αποθέματα της ΕΕ έτους 2012 όπως απευθυνθούν στους φορείς που έχουν κάνει αιτήσεις για να πάρουν τα προϊόντα που έχουν ήδη παραληφθεί από τους φορείς (ρύζι , τυρί φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα ΠΟΠ). 

Συναντήσεις Αγαθοπούλου με ΑΔΕΔΥ και διευθύντρια ΤΕΙ Κιλκίς

Το Σάββατο 8/12 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρ. Αγαθοπούλου με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, με αφορμή την εφαρμογή του νόμου περί διαθεσιμότητας και τις επικείμενες απολύσεις στο δημόσιο τομέα. Οι αντιπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ εξέφρασαν την ανησυχία τους, ενώ η βουλευτής τόνισε ότι οι απολύσεις θα είναι καταστρεπτικές τόσο για τους δημοσίους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους όσο και για τη λειτουργία του δημοσίου τομέα γενικότερα.

Απέχουν οι δικηγόροι Κιλκίς την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς που συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, αποφάσισε αποχή των δικηγόρων-μελών του Συλλόγου από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012. 

Η κρίση κόβει τις άδειες των στρατιωτών! Από 100 έως 205 ευρώ καλούνται να πληρώνουν οι στρατιώτες!

Άδειες-στοπ για τους στρατιώτες των ακριτικών περιοχών. Ποιος τις σταματά; Η οικονομική κρίση και η ακατανόητη απόφαση για ουσιαστική κατάργηση των διευκολύνσεων δωρεάν μετακίνησης των στρατεύσιμων. Το κόστος μετακίνησης ενός στρατιώτη είναι πλέον δυσβάσταχτο για τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες.

Τέλος και οι δωρεάν γιατροί από τη Δευτέρα για ΕΟΠΥΥ!


Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν οι συμβεβλημένοι κλινικοί και εργαστηριακοί γιατροί από τις 17/12/2012.

Έκλεψε από παντοπωλείο 635 ευρώ

Στις 10.12.2012 το απόγευμα συνελήφθη στην Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 22χρονος ημεδαπός, διότι λίγες ώρες πριν αφαίρεσε από κατάστημα (παντοπωλείο) 71χρονου ημεδαπού που βρίσκεται στην Άψαλο Πέλλας το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Τον συνέλαβαν με μισό γραμμάριο ηρωίνης

Στις 10.12.2012 το βράδυ συνελήφθη στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, 32χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει 0,5 γραμμάρια ηρωίνης. Ο προαναφερόμενος κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν δάσκαλοι και καθηγητές

Τρίωρες στάσεις εργασίας κήρυξαν για σήμερα, Τρίτη οι ομοσπονδίες των καθηγητών και των δασκάλων (ΟΛΜΕ και ΔΟΕ) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ειδική Αγωγή και ειδικότερα εναντίον των διατάξεων που περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και πρόκειται να ψηφισθεί.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΓΗ Βορά στην αγορά η αργία της Κυριακής – Απορυθμίζονται η κοινωνική και η προσωπική ζωή·Συνέντευξη στον “GUARDIAN» - Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Χρέους ζητεί ο Αλ. Τσίπρας·Φαρμακείο – Πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου – Απεργία φαρμακοποιών σήμερα σε Αθήνα –Πειραιά
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αναστέλλουν την καταβολή συντάξεων λόγω υπέρβασης των πλασματικών – Εγκύκλιος του ΙΚΑ ζητά πίσω τις συντάξεις ·Ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας – Προγράμματα απασχόλησης 55.000 νέων μέχρι 29 ετών Περιλαμβάνονται αγροτική παραγωγή και καινοτόμοι κλάδοι·ΔΕΗ- Ηλεκτροσόκ σε 3 δόσεις -= Αυξήσεις ως 30% στα τιμολόγια ζητά η επιχείρηση