Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Κιλκίς: Εορτασμός του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Ανακοίνωση Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικός Διευθυντής Δημόκριτος ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Κυριακή 20-10-2024 στην εορταστική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, με αφορμή τον «εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της 40ης Επετείου από την ίδρυση της Ελληνικής Αστυνομίας, έτους 2024.»

Η ταινία ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ (Kuru Otlar Üstüne/About Dry Grasses) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ


- Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στις 8:00μ.μ.
Μια καθηλωτική ταινία από έναν μοναδικό δημιουργό, ίσως τον κορυφαίο εν ζωή Τούρκο σκηνοθέτη
ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ (Kuru Otlar Üstüne/About Dry Grasses)
Αίθουσα “Μανόλης Ανδρόνικος” της ΜΚΕ Τέχνη Κιλκίς
25ης Μαρτίου 20 • Τηλ.: 23410 24217 & 6946 253 961
Ψηφιακή προβολή και ήχο DOLBY DIGITAL • SURROUND EX

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Δημοτικού Σχολείου Πετράδων Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Δημοτικού Σχολείου Πετράδων Κιλκίς. Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 16/10/2024, 8:13 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου 2024 σε περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας και ένας ημεδαπός άνδρας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ενημερωτική εκδήλωση – συνάντηση εργασίας με θέμα: «Κέντρα καινοτομίας στην ύπαιθρο και συνέργειες οικοσυστημάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της καινοτομίας»

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Ο Μηχανισμός Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (One Stop Liaison Office) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α. Α.Ε. ΟΤΑ (ANKI), διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση – συνάντηση εργασίας με θέμα: «Κέντρα καινοτομίας στην ύπαιθρο και συνέργειες οικοσυστημάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της καινοτομίας», την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 12.00, στις εγκαταστάσεις της ΑΝΚΙ, Σόλωνος 13, στο Κιλκίς, με σκοπό:

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΟΙ: Κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΩΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΩΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 20-10-2024 ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 09:00 έως 13:00.

Η ταινία ΜΝΗΜΗΣ ΛΙΘΟΙ ΔΟΪΡΑΝΗ του Κιλκισιώτη Γιάννη Σιταρίδη, στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Η ταινία μικρού μήκους ΜΝΗΜΗΣ ΛΙΘΟΙ - Δοϊράνη, αποτελεί μια ανεξάρτητη παραγωγή του Γιάννη Σιταρίδη που σκηνοθετήθηκε από το Δημήτρη Ζησόπουλο και πρόκειται να προβληθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (Αίθουσα Β'), στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, Chania Film Festival (CFF) το οποίο σχεδιάζεται και διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ «Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης».

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΕΙΨΥΝΔΡΙΟ, ΛΑΟΔΙΚΙΝΟ, ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ, ΦΑΝΑΡΙ, ΠΥΡΓΩΤΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 21-10-2024 ΔΕΥΤΕΡΑ από ώρα 10:00 έως 14:30.

ΟΛΜΕ: Κάτω τα χέρια από τους απεργούς εκπαιδευτικούς

Δελτίο τύπου ΟΛΜΕ
Η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ σχετικά με την πειθαρχική δίωξη δεκατριών συναδέλφων μας από τη Διευθύντρια Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς:

ΚΚΕ: «Λαέ Θυμίσου, το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ – ΕΠΟΝ -ΕΛΑΣ»

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Κιλκίς 4 Νοέμβρη 1944  - 4 Νοέμβρη 2024 
Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία, που με τα ειδικά τους χαρακτηριστικά ξεφεύγουν από τα όρια της “στιγμής”. Γίνονται σύμβολα, παραδείγματα, σημεία αναφοράς, εξηγούν μέσα από το ειδικό το γενικό. Τέτοια είναι η περίπτωση της Μάχης του Κιλκίς, στις 4 Νοέμβρη 1944, μια μάχη με τις δυνάμεις του ΕΛΑΣ από τη μία, και τα Τάγματα Ασφαλείας από την άλλη. 

Πανελλαδική Πανυγειονομιή Κινητοποίηση την Πέμπτη 17/10/2024



Σεμινάριο στο Κιλκίς με θέμα "Η Νεοελληνική Πεζογραφία του 19ου αιώνα και η διδασκαλία της"

Δελτίο τύπου Συνδέσμου φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς»
Ο Σύνδεσμος φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων (ΠΕΦ) θα υλοποιήσει στην πόλη μας μέρος του σεμιναρίου που πραγματοποίησε κατά την περσινή σχολική χρονιά η ΠΕΦ με θέμα:
Η Νεοελληνική Πεζογραφία του 19ου αιώνα και η διδασκαλία της.

Εσπερίδα με θέμα «Από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, στη "Μακεδονική Εκκλησία" υπό την ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών του 2018»

Ανακοίνωση 
Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) / Παράρτημα Κιλκίς

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) / Παράρτημα Κιλκίς, σας προσκαλεί στην εσπερίδα με θέμα «Από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, στη "Μακεδονική Εκκλησία" υπό την ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών του 2018» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, με ομιλητή τον Διδάκτορα Εκκλησιαστικού κ Κανονικού Δικαίου του Α.Π.Θ. Άρχοντα Ασηκρήτη της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και Μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Δρ. Αναστάσιο Βαβούσκο.

(VIDEO) Οι βαφές των αρχαίων υφασμάτων χρωματίζουν τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Συντήρησης

Οι βαφές των αρχαίων υφασμάτων χρωματίζουν τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Συντήρησης. Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024.