Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Εορτών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσων Αποστόλων Κιλκίς


Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Ζώντας εν μέσω πανδημίας με τις αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται όμορφες εικόνες από τις γιορτές των Χριστουγέννων, τα κάλαντα των παιδικών μας χρόνων, ο εκκλησιασμός με τη Θεία Μετάληψη, τα πλούσια οικογενειακά τραπέζια με συγγενείς και φίλους γιατί όχι και τα υπέροχα γλέντια. Έχοντας την υγεία μας, με την ανασκόπηση του παρελθόντος θα ζήσουμε όμορφα και τα φετινά Χριστούγεννα.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα «Ενίσχυση παραγωγών καρπουζιού νομού Κιλκίς για το έτος 2020»


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, με την οποία ζητά να δοθεί οικονομική ενίσχυση στους παραγωγούς καρπουζιού του νομού Κιλκίς, οι οποίοι υπέστησαν ζημία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Το Υπουργείο Παιδείας εξισώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των δημόσιων ΑΕΙ με των Κολεγίων


Γράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Πρόεδρος ΕΛΜΕ –Αιρετός ΠΥΣΔΕ νομού Κιλκίς
Στην Ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώθηκε η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ευχές Εορτών από τον εν δυνάμει υποψ. πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς, Θεόφιλο Τιρεκίδη



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παιονίας ευχαριστεί θερμά τα "Νερά Μακεδονίας"


Δελτίο τύπου 
Δήμου Παιονίας
Η πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην εταιρεία ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την άμεση θετική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας 10 δωροεπιταγές των 50€ για αγορά τροφίμων από super market.

Δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Ειδική και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί, την 23η Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 12.00, για λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο "Έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2019 Δήμου Παιονίας". 

Ευχές Εορτών από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ευχές Εορτών από το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Το προσωπικό & η διεύθυνση του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος, ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι γεμάτα Υγεία για εσάς και τους οικείους σας. Η νέα Χρονιά να φέρει πίσω με ασφάλεια σε όλους μας, όλες τις χαμένες στιγμές ανεμελιάς, γέλιου και ξεγνοιασιάς που στερηθήκαμε πλάι στους αγαπημένους μας φίλους και συνανθρώπους.

Η Διοίκηση του Δήμου Παιονίας είναι αυτή που προσβάλλει “την αλήθεια, την διαφάνεια και το σεβασμό των κανόνων λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης και του Δημοσίου Συμφέροντος “


Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παιονίας
Αντί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Τζούρτζος και η Διοίκηση Σιωνίδη του Δήμου Παιονίας να απολογούνται για την συστηματική μετακύλιση βαρών στους δημότες, που αποτελεί στρατηγική κατεύθυνση διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουν να προσπαθούν να θολώσουν τα νερά (δείτε περισσότερα στο υστερόγραφο) για να προωθηθεί πιο εύκολα η κυβερνητική πολιτική, η οποία θυσιάζει διαρκώς τις ανάγκες των δημοτών για να διατηρηθούν τα προνόμια και τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα:

Συλλυπητήρια ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. για το θάνατο του Θανάση Μάντζαρη


Υπογράφει η Ευαγγελία Μυλωνά
Πρόεδρος ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ Α.Ε εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια και τους οικείους του Αθανάσιου Μάντζαρη, υπάλληλου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του. Η ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ Α.Ε αλλά και όλες οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς στο πρόσωπο του εκλιπόντος χάσαμε ένα άριστο, καταρτισμένο και με ήθος συνεργάτη. Ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του.

Καλή χρονιά και καλές γιορτές, από την Ειρήνη Αγαθοπούλου

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Φέτος τις γιορτές η στήριξη της τοπικής αγοράς είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ας κάνουμε τις αγορές των Χριστουγέννων από τα καταστήματα του Κιλκίς, ας στηρίξουμε την αγορά του τόπου μας για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. Καλές γιορτές, σε όλες και όλους, με υγεία.

Δήμος Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικα δώρα στα μέλη του ΚΑΠΗ


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Οι γιορτές του Δωδεκαημέρου βρίσκουν και τα μέλη του ΚΑΠΗ στην ασφάλεια του σπιτιού τους, αποκομμένα από τις συνηθισμένες ομαδικές τους δραστηριότητες, μήνες μακριά από το αγαπημένο τους σημείο συγκέντρωσης, το εντευκτήριο του ΚΑΠΗ, ώστε να μην εκτεθούν στους ασύμμετρους κινδύνους της πανδημίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Ε. Αγαθοπούλου για τον χαμό του Θανάση Μάντζαρη


Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου
Άλλη μια απώλεια από τον φονικό ιό, αυτή του αγαπητού Θανάση Μάντζαρη, ήρθε να συγκλονίσει την πόλη μας. Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα τούτες τις ώρες. Θανάση θα σε θυμόμαστε πάντα, με το καλοσυνάτο χαμόγελό σου. Συλλυπητήρια θερμά στην οικογένειά του και τους οικείους του. 

KouPa Kilkis Cristmas Wishes Video

 
H ΚουΠα Κιλκίς σας εύχεται ολόψυχα καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα και μια αισιόδοξη, φωτεινή, καλύτερη από την περσινή χρονιά.

Θανάσης - Μοναχοπαίδι του Γιώργου και της Κίτσας Μάντζαρη


Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
Θανάσης - Μοναχοπαίδι του Γιώργου και της Κίτσας Μάντζαρη
Σύζυγος της Φωφώς Νικολαϊδου και πατέρας της μικρής Γιωργίας που μεγάλωσε.
Γέννημα θρέμμα κιλκισιώτης, μεγαλωμένος στη γειτονιά του 2ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς, μαθητής 2ου Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου Κιλκίς, εν συνεχεία φοιτητής και φυσικά πτυχιούχος Μαθηματικών. 

Κάλαντα βουβά

Του Στέφανου Παραστατίδη 
Τα Χριστούγεννα είναι στη σκέψη μας μία οικογενειακή γιορτή· μαζευόμαστε, αφήνουμε πίσω τα άγχη της καθημερινότητας, τις ενδοοικογενειακές διαφωνίες, τα στραβά και τα ανάποδα μιας ζωής γεμάτης απρόοπτα.
Ανάβουμε λαμπιόνια, αφήνουμε τα παιδιά να τρέχουν ανάμεσά μας πασαλειμμένα με την άχνη των κουραμπιέδων ώστε να μεταδίδουν την χαρά από τον ένα στον άλλο, ευχόμαστε, μοιράζουμε αγάπη, αναζητούμε την τύχη μας σε μοσχοβολιστές βασιλόπιτες.

Κορωνοϊός (21/12/2020): 526 νέα κρούσματα (9 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 85 θάνατοι


Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 526 νέα κρούσματα και 85 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 131.597 και των θυμάτων σε 4.257. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 505 συμπολίτες μας, ενώ 812 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.687.812 κλινικά δείγματα PCR και 447.348 δείγματα Rapid Ag. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Προκήρυξη 26ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΕΧΝΗ» ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Εικοστό Έκτο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού», ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Επιπλέον 70 εκατομμύρια στους λογαριασμούς των αγροτών


Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Πλήρη καταγραφή των ποσών που έχουν διατεθεί στους Έλληνες αγρότες παρείχε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης απαντώντας σε ερώτηση που του έθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για την καταβολή των ενισχύσεων, κατά την διάρκεια της ομιλίας του με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε προς ψήφιση, με την οποία οι ενισχύσεις που λαμβάνουν οι αγρότες λόγω Covid-19 καθίστανται ακατάσχετες και αφορολόγητες.

Συγχαρητήρια δήλωση Γ. Γεωργαντά για το νέο εφορευτικό συμβούλιο της Βιβλιοθήκης Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή τη συγκρότηση του νέου εφορευτικού συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Κιλκίς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Θέλω να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο και τα νέα μέλη του εφορευτικού συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Κιλκίς. Πρόκειται για γνωστές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής του Κιλκίς, με τη δική τους ιδιαίτερη διαδρομή και σημαντική ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού. 

"Kυρία Ανθούλα Σταυροπούλου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."


Ανακοίνωση Κέντρου 
Υγείας Πολυκάστρου 

Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στην Γενική Διευθύντρια της εταιρείας «DOPPLER» κυρία Σταυροπούλου Ανθούλα, για τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος αυτόματης απολύμανσης των εσωτερικών χώρων του Κέντρου Υγείας, για την καθημερινή προστασία του προσωπικού και των εισερχόμενων ασθενών σε αυτό από τον COVID-19. Aς σημειωθεί ότι η εταιρεία «DOPPLER», βρίσκεται στο πλευρό του Κέντρου Υγείας με σειρά δωρεών κατά καιρούς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άρτια λειτουργία του.

(Video) Γ. Φραγγίδης: Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε


Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς ο Αθ. Γραμματικόπουλος στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Καϊσίδη


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Να εκτελεί τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε σήμερα ο κ. Αθανάσιος Γραμματικόπουλος ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς.

Τεχνικό πρόγραμμα δημοτικής ενότητας Αξιούπολης - Λιβαδίων 2021


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Το τεχνικό πρόγραμμα του 2021 για την δημοτική ενότητα Αξιούπολης - Λιβαδίων είναι το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα με χρηματοδότηση από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ) που έχει καταρτίσει ο Δήμος Παιονίας τα τελευταία 6 χρόνια.