Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Η θεατρική παράσταση Σκρουτζ στο Κιλκίς


Συνάντηση νέων και παλιών τεχνολογιών στα ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Η προτελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έφτασε το τέλος της για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, με την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων μας να επικεντρώνονται στην εξέλιξη της τεχνολογίας. 

«Ο Πόντος των Ελλήνων. Ο Πόντος της οικουμένης»: Διεθνές επιστημονικό Συνέδριο

Με ιδιαίτερη τιμή το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών σάς προσκαλεί στο διεθνές επιστημονικό Συνέδριο, υπό τον τίτλο «Ο Πόντος των Ελλήνων. Ο Πόντος της οικουμένης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στη μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αθήνα).

Τί είναι το τέστ δυσανεξίας; Βοηθάει στην απώλεια βάρους;


Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Το τεστ δυσανεξίας, το οποίο λανθασμένα ονομάζεται έτσι, διότι το σωστό είναι να ονομάζεται τεστ υπερευαισθησίας απέναντι σε κάποιες τροφές, δεν έχει καμία χρησιμότητα στην απώλεια βάρους.

Αστυνομική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών


Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου), διοργανώνεται κοινή δράση, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας των Φύλων (ΚΕΘΙ).

Γιορτάστηκε στο Πολύκαστρο η ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, με λαμπρότητα και επισημότητα εορτάσθηκε στο Πολύκαστρο η ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων.

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Κύριοι Υπουργοί,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Το θέμα της ψήφου του απόδημου Ελληνισμού, που εμπεριέχεται στις αναθεωρητέες διατάξεις της 9ης ενότητας, άρθρο 54, παράγραφος 4, είναι ένας λόγος που αυτή η Συνταγματική Αναθεώρηση αποκτά νόημα.

Ανακοίνωση διανομής τροφίμων και προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου ΠαιονίαςΟ Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει διανομή: Νωπών προϊόντων, Ξηρών-Βρεφικών, Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ)-Βρεφικά, ως εξής:

Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-ορίων νομού Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-ορίων νομού Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 22/11/2019, 7:30 μ.μ.

Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (21 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 21χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβης βάρους 1 κιλού και 582 γραμμαρίων. 

Διάκριση 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο διαγωνισμό "Αστέρι της Ευχής"

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, διακρίθηκε με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας στον Διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής» του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish» Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθησαν 5 άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, συνελήφθησαν χθες (21 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 5 άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Γιάννης Ανδρίτσος και Ηλίας Ζαχαρής οι νέοι διοικητές των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.
Έτσι την διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς αναλαμβάνει ο Ιωάννης Ανδρίτσος, ενώ ο Ηλίας Ζάχαρης αναλαμβάνει το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Πρώτες βοήθειες για πολίτες" από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το πρόγραμμα εκπαίδευση πολιτών "Πρώτες βοήθειες για πολίτες"  διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες) υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών και CPR/AED” του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε όλη την Ελλάδα.

Τι είπε ο Χ. Καστανίδης στη Βουλή, για την ποινική ευθύνη υπουργών


Ομιλία του Χάρη Καστανίδη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την  αναθεώρηση του Συντάγματος στο άρθρο περί ποινικής ευθύνης των Υπουργών, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι κατά τις αρχαιρεσίες της 10ης Νοεμβρίου 2019 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους φαρμακοποιούς:

Αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo WT η Κιλκισιώτισσα Φουλεδάκη Μαρία

Δελτίο τύπου Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς
Στις 10/12 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo Deaf στην Αττάλεια Τουρκίας που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστημίου.