Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Λαδάς, Jaupi και Αλπανίδης στον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ανδρέα Λαδά (Αμυντικός, 31 ετών) και Dorian Jaupi (Αμυντικός, 20 ετών"). Ο Κιλκισιακός, ανακοινώνει επίσης την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Αλπανίδη, (Μέσος, 18 Ετών").

Και παιδίατρος στο Νοσοκομείο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Μετά την έλευση Ορθοπεδικού και Γυναικολόγου, των οποίων τα ιατρεία σφύζουν από συντοπίτες μας, τώρα πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Παιδιατρικό Ιατρείο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 10/7/2020, 11:15 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπός άνδρας στις Σέρρες για κατοχή αρχαίων νομισμάτων και παράνομη οπλοκατοχή
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (9 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και περί όπλων.

"Η πόλις εάλω"


Γράφει η Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου 
Καθηγήτρια Τουρκικής γλώσσας
Ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο ιδρυτής τους σύγχρονου τουρκικού κράτους, το 1934 μετατρέπει την Αγία Σοφία (Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας) σε μουσείο. Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίστηκε ότι το συγκεκριμένο μουσείο ανήκει στην ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 

Ε. Αγαθοπούλου: «Η κοινωνία δεν πτοείται από τέτοιους νόμους»


Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση σ/ν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις
Η κ. Αγαθοπούλου στην ομιλία της ενώπιον της ολομέλειας του κοινοβουλίου ξεκαθάρισε ότι η χρονική στιγμή του συγκεκριμένου νομοσχεδίου δεν είναι τυχαία καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «όλα αυτά που έχετε κάνει αλλά και όλα αυτά που σκοπεύετε να κάνετε δεν μπορείτε να τα επιβάλλετε με άλλο τρόπο, παρά μόνο με καταστολή και περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών», και συνέχισε λέγοντας πως «η αλήθεια για αυτό το νομοσχέδιο είναι ότι φέρνετε βία, καταστολή και περιστολή συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών και δικαιωμάτων, κάτι που καμιά κυβέρνηση δεν τόλμησε να κάνει μετά τη Χούντα».

''Αεί Λιβύη φέρει τι καινόν''


''Αεί Λιβύη φέρει τι καινόν''
... τάδε έφη Aριστοτέλης
... Πάντα κάτι καινούργιο έρχεται από την Αφρική.
Βέβαια, αποδίδεται συχνά και με «κακόν» αντί «καινόν»!

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.