Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Προετοιμάζεται η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Μετά την χθεσινή της προπόνηση η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με την προσθήκη νεαρών από την Β' Ομάδα του, προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις της αλλά και στο γυμναστήριο για τον Σαββατιάτικο αγώνα της με το Πολύπετρο, με την ευγενική βοήθεια του γυμναστηρίου KINESIS το οποίο και ιδιαίτερα ευχαριστεί.

Νέοι Έλληνες Σολίστ - Κυριακές στον Παρνασσό


Η ΕΥΔΑΠ δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, δίνει την ευκαιρία σε νέους έλληνες σολίστ να αποκτήσουν βήμα δημιουργίας και αναγνώρισης, προκειμένου να γνωρίσει το ελληνικό κοινό το μέλλον της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Θύμα δολιοφθοράς το Γυμνάσιο Πεύκων

Μια… διαφορετική έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους εκατοντάδες μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όταν προσήλθαν για την έναρξη των μαθημάτων μετά τις διακοπές των εορτών των Χριστουγέννων, αλλά και της αναβολής της λειτουργίας των σχολείων λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Αφιέρωμα μνήμης στον Καπετάν Ράμναλη από το Ίσωμα

Γράφει ο
Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος - Θεολόγος
Το 1955 ο αείμνηστος Σταύρος Μάνεσης γυρίζει την Μακεδονία και μελετά τα γλωσσικά ιδιώματα. Εκεί συναντά γέρους που αναθυμούνται το δράμα της σκλαβιάς. Ένας εκατοχρονίτης γέροντας του λέει το εξής πρωτότυπο. «Δεν μπορούσαμε να ζήσουμε σκλάβοι σε ξένα χέρια επ' άπειρον το γραφτό έλεγε πως θα ενωθούμε με την Ελλάδα, γιατί Ελλάς θα πει.... Έλα».

Οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ Κιλκίς, έκοψαν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζόμενων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς
Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζόμενων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς. 

Το Kinesis-Gym Kilkis παρών στο επετειακό Bodypump στην Αθήνα

Δελτίο τύπου  Kinesis-Gym Kilkis
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ η παρουσίαση της 100ης έκδοσης του BODYPUMP. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Les Mills, έγινε παρουσίαση προγράμματος την ίδια ημέρα σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να προπονηθούν ταυτόχρονα.

Ιστορικό χρέος η άλλη πολιτική έναντι των συνδικάτων

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η κατάσταση των ελληνικών συνδικαλιστικών οργανώσεων προκαλεί θλίψη. Είναι πηγή απογοήτευσης και οργής. Και ακόμη χειρότερα: πηγή κινδύνου για τη δημοκρατία και τη χώρα. 

Όλα τα νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Κιλκισιακού, ο οποίος μπαίνει στη τελική ευθεία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Πεδινό.

Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει το Γερακαριό Κιλκίς σαν ζωγραφιά

Μνημόνιο Συνεργασίας για την Κάρτα του Αγρότη και με την Alpha Bank

Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση του τραπεζικού προϊόντος «Κάρτα του Αγρότη / Agro-carta» υπέγραψε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την Alpha Bank.

Κιλκίς: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Μετά από απόφαση του Δήμαρχου Κιλκίς, δεν θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των βλαβών που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης:

Φιλανθρωπικό γκαλά και κοπή βασιλόπιτας στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, για την παρουσία τους σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, 15.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Μοναδική προσφορά του Yoga Pilates House Kilkis

Δελτίο τύπου
Yoga Pilates
House Kilkis
Μοναδική προσφορά γνωριμίας, αποκλειστικά στο yoga pilates house στο νομό Κιλκίς το Infra Red Therm Lipolysis εγγυάται απώλεια πόντων στην 8η συνεδρία. Ρωτήστε τους πελάτες μας για τα αποτελέσματά του.

Πανελλαδική Στάση Εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017


Δελτίο τύπου 
Εκτελεστικής Επιτροπής Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκήρυξε Πανελλαδική Στάση Εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29-Αθήνα) στις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Παραγωγή λευκού χαβιαριού από σαλιγκάρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Από τον Οκτώβριο 2016, τα μέλη της Ομάδας Εκτροφής Σαλιγκαριού του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έχουν ξεκινήσει κλειστή ελεγχόμενη εκτροφή σαλιγκαριού με σκοπό την παραγωγή και προπάχυνση γόνου με παράλληλη παραγωγή λευκού χαβιαριού.

Κιλκίς: Νέες διακοπές ύδρευσης λόγω διαρροών

"Ενημερώνονται οι δημότες – καταναλωτές του Δήμου Κιλκίς ότι:
Εξαιτίας της παγωνιάς υπάρχουν δεκάδες κρυφές και εμφανείς διαρροές σε παροχές καταναλωτών, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ζήτηση νερού σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

«Ενώ ξεπαγιάζουν οι πρόσφυγες οι ΜΚΟ συνεχίζουν το πάρτι

Του Νότη Μαριά*
Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα hotspots της χώρας λόγω του πρωτοφανή χιονιά των τελευταίων ημερών. Ειδικότερα, στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου, πάνω από 2.500 πρόσφυγες ζουν σε πρόχειρες καλοκαιρινές σκηνές σκεπασμένες από τέντες, θαμμένες κυριολεκτικά στο χιόνι, με μόνη «προστασία» τις κουβέρτες που τους έχουν διανεμηθεί, προσπαθώντας να προστατευτούν από το κρύο. 

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, 09.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Πολυάνειο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Κλειστό θα παραμείνει μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, καθώς δεν έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα στη θέρμανση και στην υδροδότηση του.

Η κοροϊδία προς τους κατοίκους της Ειδομένης συνεχίζεται

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Με αφορμή μια επιστολή που έτυχε ευρείας συζήτησης, και που αφορά την αποζημίωση που θα λάμβανε ο κάτοικος της Ειδομένης που υπέστη καταστροφές από την αυθαίρετη και παράνομη παραμονή προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη, γνωστοποιώ και επαναφέρω το θέμα, όταν άλλοι έχουν ξεχάσει τους κατοίκους της Ειδομένης.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς - Δείτε τα θέματα

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 18 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 17η Ιανουαρίου 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία



Το τηλεοπτικό σποτάκι αυτό, πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΘΙ, με την ιδιότητα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας (ΕΣΡΜ).