Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Οι «ηλίθιοι» του Κουλιέντσικοφ στο Κιλκίς

Μία από τις πιο θλιβερές διδαχές της Ιστορίας είναι η εξής: αν μας έχουν κοροϊδέψει για αρκετά μακρύ χρονικό διάστημα, τείνουμε να απορρίπτουμε κάθε ένδειξη της κοροϊδίας. Δεν μας ενδιαφέρει πλέον να μάθουμε την αλήθεια. Η κοροϊδία μάς έχει καταστήσει δέσμιους. Απλά παραείναι οδυνηρό να παραδεχτούμε, ακόμα και στους εαυτούς μας, ότι υπήρξαμε ευκολόπιστοι.
Carl Sagan, αστρονόμος-αστροφυσικός

Περιοδείες Γεωργαντά την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023



Τιρεκίδης; Έξι ημέρες χωρίς πόσιμο νερό το Πολύκαστρο- Οι δημότες απαιτούν απαντήσεις και όχι δικαιολογίες

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονιας

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά συνολικά έξι ημέρες(!) χρειάστηκε να περάσουν για να τρέξει και πάλι πόσιμο νερό από τις βρύσες των κατοίκων του Πολυκάστρου. Αφορμή στάθηκε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή, την περασμένη Τρίτη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ΔΕΥΑΠ, «την εισχώρηση επιφανειακών νερών στο δίκτυο ύδρευσης του Πολυκάστρου».

Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Kinesi
Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Το καλοκαίρι έφτασε, έτσι κι εµείς ετοιµάσαµε για 6η συνεχόµενη χρονιά την καλοκαιρινή µας γιορτή. Ʃας περιµένουµε, λοιπόν, την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Ʃυνεδριακό Κέντρο του Δήµου µας. Η παρουσία σας θα µας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μη λείψει κανείς.

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για όλους, στον Αγιο Πέτρο Παιονίας

 

Τα fake news και η ποιότητα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Τοξικότητα, fake news, ανούσιες αλληλοκατηγορίες, απουσία πολιτικού λόγου και προτάσεων από μία σημαντική μερίδα του πολιτικού προσωπικού συνθέτουν δυστυχώς την παρούσα προεκλογική περίοδο. Στην μέση όπως πάντα οι πολίτες.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 5/6/2023, 01:15 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις 2 Ιουνίου 2023 το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στο Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την πόλη του Κιλκίς θα επισκεφτεί το Σάββατο 10-6-2023, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παραμονή του Αγίου Πνεύματος στο εξωκκλήσι του Αγίου Πνεύματος Λαοδικηνού Κιλκίς

Παραμονή του Αγίου Πνεύματος στο εξωκκλήσι του Αγίου Πνεύματος Λαοδικηνού Κιλκίς. Κυριακή 4 Ιουνίου 2023