Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

"Αυτοί είμαστε στο ΚΔΑΠ του Αίαντα Κιλκίς..."

Τι λέει η παράταξη «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του Δήμου Κιλκίς για το βόρειο τμήμα της Δ.Ε. Κρουσίων (Α' μέρος)

Δελτίο τύπου της παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του Δήμου Κιλκίς
Σε συνέχεια της προσπάθειας της παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του Δήμου Κιλκίς, να καταγράψει τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της κάθε περιοχής στην λεπτομέρειά τους, προγραμμάτισε και συναντήθηκε με τους Προέδρους των τοπικών Συμβουλίων του βόρειου τμήματος της Δ.Ε Κρουσσίων. Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η Δημ. Σύμβουλος της παράταξης κ. Λένα Αναστασιάδου.

Ο σύλλογος "Καπετάν Ράμναλης" κόβει την βασιλόπιτά του στο Ίσωμα Κιλκίς

Κάλεσμα Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ισώματος Κιλκίς "Ο Καπετάν Ράμναλης"
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ισώματος Κιλκίς "Ο Καπετάν Ράμναλης" σας προσκαλεί στην κοπή της Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 6:00µµ στο Δημοτικό Σχολείο Ισώματος. Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουµε ευχές για την νέα χρονιά που ήδη κυλάει και να περάσουμε όμορφα.

Στην Παιονία, οι ράγες σκουριάζουν - Ο Σιδηρόδρομος είναι ανάπτυξη, είναι πολιτισμός

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Τα "σιδηροδρομικά νέα" έρχονται από μια ευρωπαϊκή χώρα: Ένα νέο νυχτερινό τρένο συνδέει ξανά τη Βιέννη με τις Βρυξέλλες. Η Αυστρία και το Βέλγιο δεν είχαν απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση τα τελευταία 16 χρόνια. Η πρωτοβουλία ανήκει στον δημόσιο αυστριακό οργανισμό σιδηροδρόμων (OBB). 

Υπέρ της ίδρυσης Μουσικού Σχολείου, Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. ο Δήμος Κιλκίς

Την απόφαση να εισηγηθεί προς τους αρμόδιους φορείς, την ίδρυση και στέγαση Ειδικού Γυμνασίου- Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ), Εσπερινού ΕΠΑ.Λ και Μουσικού Σχολείου, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Πόζαρ και Όλυμπο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στον 7ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο λουτρών Πόζαρ έτρεξαν τα μέλη του συλλόγου μας  Νίκος Αναστασιάδης, Θοδωρής Τσιμπούκας, Άκης Μιχαηλίδης και Γιώργος Σταμπουλής την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Το θαυμάσιας ομορφιάς τοπίο με τους καταρράκτες, τα σπήλαια, τα φαράγγια και τα μονοπάτια αποζημίωσε τους συμμετέχοντες οι οποίοι έκαναν την καλύτερη αποκατάσταση στα φημισμένα λουτρά της περιοχής.

Αυγενάκης: Όχι, στην ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες

Δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη
"Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση". 

Δήμος Κιλκίς: Εκπαίδευση ανθρώπων τρίτης ηλικίας στην ψηφιακή τεχνολογία

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες αξιοποιώντας την ευκαιρία που τους προσφέρει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλκίς.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με θέμα, «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων»

Ο Δήμος Παιονίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  σας προσκαλούν στην παρουσίαση:

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου στην κύρωση της σύμβασης του Υπ. Υγείας με το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος - Αναφορά στις ελλείψεις φαρμάκων


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η κ. Αγαθοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τη σύμβαση δωρεάς από το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος για την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών υγείας του δημοσίου, αφού είναι μια σύμβαση που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε την πρωτοβουλία να διαμορφώσει και συνάψει. 

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι ούτε η αριστεία ούτε η αξιοκρατία αλλά η πελατεία

Δελτίο τύπου Ομάδας Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Μετά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τη συστηματική συκοφάντηση των δημοσίων ιδρυμάτων και τις εξαγγελίες για την μείωση των εισακτέων, την αναστολή λειτουργίας των δωρεάν Διετών Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για αποφοίτους ΕΠΑΛ, την κατάργηση της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και την κατάργηση της δυνατότητας ελεύθερης πρόσβασης των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την εισαγωγή της «βάσης του 10» και τις διαγραφές φοιτητών που ξεπερνούν το χρονικό όριο φοίτησης, η Ν.Δ συνεχίζει ακάθεκτη την υλοποίηση του οράματός της για την παιδεία: Πανεπιστήμια για λίγους, συρρίκνωση και υποχρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Σκοτώθηκαν 2 νέες γυναίκες σε τροχαίο στην Αγία Παρασκευή Κιλκίς

Σήμερα (27 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 14.00 περίπου, στο 79 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέου Πετριτσίου, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Κιλκίς, όχημα που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε με όχημα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 48χρονης ημεδαπής και 44χρονης αλλοδαπής, που επέβαιναν στο όχημα που οδηγούσε η 53χρονη. Επίσης τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Δανειστική βιβλιοθήκη στο ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς
Οι στόχοι του ΚΔΑΠ Άθλος για το έτος 2020 άρχισαν ήδη να υλοποιούνται. Έχοντας πάντα ως κύριο στόχο, την επιμόρφωση των παιδιών σε γνωστικό, συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο παράλληλα με τη διασκέδαση και το παιχνίδι, προσθέσαμε άλλη μία, νέα δραστηριότητα, στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. ΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

Επίσκεψη Φραγγίδη στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Φραγγίδη Γεωργίου στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου κου Καλαβάζη και των μελών του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας, ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους περιοχής Αξιούπολης.

Γεμάτο δράση το Σαββατοκύριακο 25-26/1/20, για τον ΑΕΤΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
ΑΝΔΡΙΚΟ 25/1/2020
Με πολλά παιδιά να δηλώνουν «απών» από την αρχή της εβδομάδας, λόγω υποχρεώσεων, για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΚΕ Πιερίας, ο ΑΕΤΟΣ παρατάχθηκε με πέντε εφήβους στη δωδεκάδα του, κοιτάζοντας πιο βαθιά στα τμήματα υποδομής.

Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου: Δεν έχει αντίπαλο ο Άλεξ Αλερού - Ελπιδοφόρες εμφανίσεις για Παρασκευά & Μαργαριτίδου

Δελτίο τύπου Τμήματος Στίβου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Με επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 26.01.20 ο αναπτυξιακός αγώνας δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου με εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές και αθλήτριες της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 27/1/2020, 03:00 μ.μ.

Συνελήφθη 44χρονος για κατοχή 17 κιλών κάνναβης
Περισσότερα από 17 κιλά κάνναβη εντοπίστηκαν σε αποθήκη 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Στους ημιτελικούς του κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς

Με νίκη συνέχισε τις εμφανίσεις του στο Διασυλλογικό Κύπελλο Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2020 ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς. Την Κυριακή 26/01/2020, η ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ομάδα του Σ.Ο.Π. «Δούρειος Ίππος» Πτολεμαΐδας και επικράτησε με το επιβλητικό σκορ 0-4.

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερµά την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερµά την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ για την ενηµέρωση της Τοπικής Κοινωνίας σχετικά µε τις εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου µας στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων.

Για ελλείψεις φαρμάκων στο νομό Κιλκίς, μιλά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 25-01-2020 οι συναντήσεις του Προέδρου Κατσιάνου Κωνσταντίνου και αντιπροσωπείας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς με τους Βουλευτές Κιλκίς κ.κ. Γεωργαντά Γεώργιο της Ν.Δ, Αγαθοπούλου Ειρήνη Ελένη του ΣΥΡΙΖΑ και Φραγγίδη Γεώργιο του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να τους γνωστοποιήσει τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει πλέον το πρόβλημα των ελλείψεων φαρμάκων στο Νομό Κιλκίς οι οποίες αυτή τη στιγμή, μετά από καταγραφή τους από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς, ανέρχονται σε περισσότερα από 100 σκευάσματα, 25 φαρμακευτικών εταιρειών, παραδίδοντάς έγγραφα με αναλυτικά στοιχεία.

Η ΑΡΜΟΝΙΑ χόρεψε και έκοψε τη βασιλόπιτα 2020

Δελτίο τύπου ΑΡΜΟΝΙΑΣ Κιλκίς
Μια ανεπανάληπτη βραδιά για τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας, με πολύ χορό, κέφι, δώρα και άφθονο κρασί. Με τους ήχους ακορντεόν, κόντρα μπάσου και νταρμπούκας, γιορτάσαμε τον ερχομό της νέας χρονιάς η οποία σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, χρόνια συνεχούς προσφοράς στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας. 

(Video) Ετήσιος χορός και βράβευση διακριθέντων αθλητών του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς


Ετήσιος χορός και βράβευση διακριθέντων αθλητών του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

(Video) Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού "Παναγία Σουμελά"


Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού "Παναγία Σουμελά", έγινε στο Κιλκίς το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.