Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

(Video) Οι νέοι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκπαιδεύονται

Οι νέοι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκπαιδεύονται, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

O τρύγος του ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η θεματική μας εβδομάδα αφορούσε στο θέμα του "Τρύγου" . Αφού συζητήσαμε με τα παιδιά μας στο ΚΔΑΠ Kinesis για τη διαδικασία του τρύγου, τις ποικιλίες του σταφυλιού αλλά και τι παίρνουμε από το σταφύλι προχωρήσαμε στην κατασκευή μας. Κολλήσαμε κλαδάκια σε σχήμα αμπελιού, κόψαμε φύλλα από τσόχα και ύφασμα και για ρώγες σταφυλιού χρησιμοποιήσαμε φασόλια, τα οποία χρωματίσαμε σε πράσινο χρώμα. Τα τοποθετήσαμε στη βάση μας και έτοιμο το καδράκι μας.

“Εδώ και τώρα ο αυτοκινητόδρομος “Χαλάστρα-Εύζωνοι” με ευθύνη του κράτους, χωρίς διόδια και επιχειρηματικούς ομίλους”

Δελτίο τύπου Λαίκής συσπείρωσης Δήμου Παιονίας
Oσο η Διοίκηση και η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Παιονίας, μαζί με τους “αυλικούς” τους, αναζητούν τη δικαίωση στις αίθουσες των Ανώτατων Δικαστηρίων προσπαθώντας να “ματαιώσουν” τη διαδικασία λειτουργίας διοδίων στο Πολύκαστρο, παριστάνοντας το “Δον Κιχώτη” στο λαό της Παιονίας με το σύνθημα “Πρώτα δρόμος και μετά διόδια”, η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά απρόσκοπτα το διαγωνισμό παραχώρησης της “Εγνατίας Οδού” και των κάθετων αξόνων, ενός παγίου, μιας κρατικής περιουσίας αξίας 7 δισεκατομμυρίων ευρώ, στην ελληνο-γαλλική κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (75%) -EGIS PROJECTS (25%) έναντι του ευτελούς τιμήματος του 1,5 δισ ευρώ!

Στην Κομισιόν η στήριξη των ελαιοπαραγωγών της Χαλκιδικής από τη Μαρία Σπυράκη

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*
«Στο 61,13% έφτασε η απορρόφηση κονδυλίων μέχρι τα τέλη Μαΐου 2022 για το ελληνικό πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014-2022, που απευθύνεται μεταξύ άλλων σε ελαιοκαλλιεργητές και αποκατάσταση για ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές» δηλώνει ο Επίτροπος Γεωργίας Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι απαντώντας σε ερώτηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη. Η ευρωβουλευτής ζητά τη στήριξη της Κομισιόν με επιπλέον κονδύλια για τους ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής που υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες από τη χαλαζόπτωση που έπληξε τις καλλιέργειες τους τον Αύγουστο.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ευχαριστεί θερμά...

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων,Κηδεμόνων & Υποστηρικτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά την οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος κ. Κοτανίδη Θεμιστοκλή για τη δωρεά που πραγματοποίησαν προς ωφελούμενους του Κέντρου σε είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΚΚΣ.

Πανελλήνια ημέρα Αθλητισμού στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς για ένατη (9η) φορά η Πανελλήνια ημέρα Αθλητισμού που εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή ημέρα Αθλητισμού.

Τσιμεντόπαρκο Κιλκίς: Βάλτε τις μπουλντόζες σε δράση για να γλυτώσουμε από τα γκράφιτι

Αγαπητοί δημότες Κιλκίς, αν έχετε αυτό το διάστημα επισκέπτες από άλλες πόλεις επισκεφτείτε μαζί τους το τσιμεντόπαρκο Κιλκίς για να δουν και να απολαύσουν από κοντά τα γεμάτα νόημα γκράφιτι που στολίζουν τα τσιμέντα του πάρκου και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη.

Στο Κιλκίς γινόμαστε ρεζίλι χωρίς να υπάρχει λόγος...

Υπογράφει η Λένα Αναστασιάδου
Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Δεν υπήρχαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς από τον Δήμο Κιλκίς στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου που συμμετέχει σε αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου SUPERLEAGUE2 και Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Άρτεμις Αγαθοκλέους, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πυλαίας- μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Άρτεμις Αγαθοκλέους, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη / Ελεύθερη Επαγγελματίας μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Τι κάνεις και τι ετοιμάζεις επαγγελματικά αυτόν τον καιρό, αγαπητή;
Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της μηχανογράφησης επιχειρήσεων, Η/Υ, των ταμειακών και ζυγιστικών συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων. Στόχος μου είναι να εκσυγχρονίσω και να βελτιώσω την επιχείρηση και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε νέο εργαλείο ανάπτυξης , χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Καλλιτεχνικά εργαστήρια στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Το καράβι “Mataroa” καταφθάνει στο Κιλκίς, γεμάτο με θέατρο, κουκλοθέατρο, κατασκευές σκηνικών, μουσική, φαντασία, δημιουργία, παιχνίδι. Οι καπετάνισσες Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα σας περιμένουν με χαρά σε πέντε καλλιτεχνικά εργαστήρια:

«Αιών… εν Ιωνία, Θράκη και Πόντω» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το συγκλονιστικό αφήγημα της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922…
«…Ω γη της Ιωνίας, σένα αγαπούν ακόμη, σένα οι ψυχές των ενθυμούνται ακόμη…» Κ.Π.Καβάφης
Η φετινή χρονιά έχει έναν ιδιαίτερο επετειακό χαρακτήρα για τη χώρα μας, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την καταστροφή της Μικράς Ασίας και εν γένει του Ελληνισμού της καθ’ ημάς Ανατολής, ο οποίος αποτελεί συστατικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας, της πατρώας κληρονομιάς και προαιώνιο λίκνο της Μεγάλης Προσφυγιάς.

Μήνυμα του Δημάρχου Παιονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Υπογράφει Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Στις 1 Οκτωβρίου γιορτάζουν η γιαγιά και ο παππούς.
Με αφορμή την ημέρα αυτή, θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε την προσφορά και τη σοφία όλων αυτών των ανθρώπων.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Για πρώτη φορά στην ιστορία των λαών οι άνω των 50 ετών αποτελούν αναλογικά το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού συνολικά. Η σταθερή αύξηση του προσδόκιμου ζωής έχει οδηγήσει σε μια ανατροπή της δημογραφικής πυραμίδας. Η αναγκαιότητα να αναπτύξουμε σήμερα στρατηγικές ενεργούς γήρανσης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

(Video) Προχωρά η επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Κιλκίς

 
To video που πρέπει να δουν οπωσδήποτε, οι γονείς παιδιών στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς και όχι μόνο.
Προχωρά η επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Κιλκίς, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.