Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας οδικών μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται τα εξής, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

Εκπαιδευτική επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς του νομού Κιλκίς

Τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Το σχολείο που σέβεται και προστατεύει τα δικαιώματα του παιδιού». Την ημερίδα διοργάνωσαν οι Σχολικές Σύμβουλοι Ιωάννα Αρβανίτη και Μαρία Παπαδοπούλου, της 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης και της 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης Κιλκίς αντίστοιχα και την παρακολούθησε το σύνολο των εκπαιδευτικών των δύο Περιφερειών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 46ο ράλλυ Θεσσαλονίκης

Απαγορεύεται η κίνηση κάθε οδικού οχήματος εντός των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, κατά την διεξαγωγή του  ΡΑΛΛΥ, την Κυριακή 15-09-2013 και ώρες 07.15 - 14.00 που καθορίζονται σε κάθε ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ως ακολούθως:

''Κούνια που τους κούναγε''

Υπογράφει ο Περικλής Κολότσιος
Αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς
“Ο Δήμος της Γευγελής έστησε μνημείο στο κέντρο της πόλης, που φαινομενικά αφιερώνεται στην μνήμη όσων διώχθηκαν κατά την περίοδο της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας για τα ''Μακεδονικά'' τους φρονήματα. Στην πραγματικότητα όμως αποτυπώνει τις απόψεις και διαθέσεις της ηγεσίας της παράταξης που κυβερνά το γειτονικό κράτος. Παράλληλα ένας άλλος Δήμος του Αεροντρόμ, κοντά στα Σκόπια, εγκαινίασε δημοτικό σχολείο με την επωνυμία ''Μέγας Αλέξανδρος'' με προκλητικά εμφανή την εικόνα του έφιππου στρατηλάτη.

"Θα εγκρίνω την απόσπαση υπαλλήλων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς" είπε ο Σκοπελίτης στον Γεωργαντά

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συνεργάστηκε την Πέμπτη (12/9) με τον Διευθυντή της αρμόδιας διεύθυνσης Δημόσιων Βιβλιοθηκών και Γενικών Αρχείων του Κράτους του Υπουργείου Παιδείας κ. Βασίλειο Σκοπελίτη για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη λειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τη μη απόσπαση διοικητικού προσωπικού και τον κατ’ ανάγκη περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας της.

Καταλήψεις των Δημαρχείων Κιλκίς και Παιονίας

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας
"Στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α.-Κιλκίς -Παιονίας την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και με βάση το απεργιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται αποφασίσαμε:

Καμπάνες για ανασφάλιστη εργασία

Μετά από τις εξαγγελίες του Υπουργείου Εργασίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς σας ενημερώνει ότι από την Κυριακή 15/9/2013 θα αρχίσουν συστηματικοί έλεγχοι για την πάταξη της παράνομης εργασιακής απασχόλησης, με την επιβολή υψηλών προστίμων που θα ξεκινούν από 10.550 ευρώ και θα ανέρχονται έως και 16.050 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο.

Καλλιεργούσε χασίσι στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (13.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ληστεία στη Γοργόπη Κιλκίς

Στις 12.09.2013 το βράδυ στην Γοργόπη Κιλκίς, όπως καταγγέλθηκε, τρεις άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από την οικία 31χρονης τη στιγμή της εισόδου της στην οικία της και έχοντας αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας οκτακοσίων (800) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (800) Ευρώ και διάφορα κοσμήματα, οι δύο εξ αυτών έκαναν χρήση σωματικής βίας σε βάρος της 31χρονης και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο ανέμενε τέταρτος συνεργός τους. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αξιούπολης. 

Τον τσάκωσαν στη Νέα Σάντα Κιλκίς με λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη σήμερα (13.09.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 58 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ιδού η εγκύκλιος της ντροπής – «Ξαφνικός θάνατος για 1.165 Ολοήμερα·Ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ- Τέσσερις άξονες για έξοδο από την κρίση·Ανεργία – Άγγιξε το 28%, κινείται προς το 30%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κραυγή απόγνωσης από τα θύματα του Βενιζέλου – Επιστολή οργής στον Σαμαρά – «Κύριε πρωθυπουργέ, κάντε κάτι επιτέλους και αποκαταστήστε την αδικία»- Μικροομολογιούχοι: Ήμασταν νοικοκύρηδες και μας κατάντησαν ζητιάνους ·Ανεργία – σοκ τον Ιούνιο- Στοιχεία που προκαλούν μελαγχολία για την.. .απασχόληση στην Ελλάδα. – 27,9%- Ύστερα από έξι χρόνια ύφεσης ·Ι. Χ. – Μεγάλη πίκρα τον Δεκέμβριο –Μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας θα έρθει για να πληρωθεί και ο νέος φόρος πολυτελείας

Απεργούν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς την Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

"Το Σωματείο Εργαζομένων και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς καλεί όλους τους εργαζόμενους την: ΤΕΤΑΡΤΗ 18 και ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την ανατροπή των νέων μέτρων με την στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ.