Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με όλα τα όπλα του ο Κιλκισιακός για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα

Τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αγροτικό Αστέρα υποδέχεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο Κιλκισιακός. Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Αποκλειστικός στόχος η νίκη ούτως ώστε να ανεβεί η ομάδα ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Υπογράφουν, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ
 "To ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που βγαίνουν με τα τρακτέρ, τα μηχανήματα τους στους δρόμους, στις πλατείες των χωριών δίνοντας μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων.

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος στη Θεσσαλονίκη

Από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι με πρόσφατη εντολή του Υπουργείου Υγείας, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη


Στο Ναύπλιο πάνε οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι Κιλκίς

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Τριήμερη Εκδρομή στο ΝΑΥΠΛΙΟ στις 22 – 23 και 24 Φεβρουαρίου 2014.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κιλκισιακός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Πέμπτης ο Κιλκισιακός. Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Βασίλης Σεργιανίδης ευχήθηκε να είναι πετυχημένο αγωνιστικά το 2014.

Παιδικός αποκριάτικος χορός από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο χορό, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της, Μητροπόλεως 11 (3ος όροφος) στις 5 το απόγευμα.
Εμψυχώτρια των παιδιών θα είναι η Νικολέτα Κακαβέλα.
Συμμετέχει και το Γυμναστήριο «Ευ ζήν»
Τιμή συμμετοχής (μόνο για τα παιδιά) 4 ευρώ.

«Με μουσικές εξαίσιες …με φωνές!»

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών διοργανώνει κάθοδο στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 για την παρακολούθηση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Με μουσικές εξαίσιες …με φωνές!» του συγγραφέα Λιάβα Λάμπρου, σε σκηνοθεσία Σπυράτου Σοφίας, στη θεατρική σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών.

Συνάντηση Γεωργαντά για τη λειτουργία των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στο Ν. Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς πραγματοποίησε συνάντηση χτες (30/01/14) με τον Υποδιοικητή του Ι.Κ.Α. κ. Πατσούρη Διονύση.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις 8:00 π.μ., Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014





Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Ημερίδα για το παιδικό ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς


Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς διοργάνωσε από κοινού με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ημερίδα ενημέρωσης που αφορά το παιδικό ποδόσφαιρο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι αθλητές -παράγοντες- προπονητές και γονείς αθλητών ποδοσφαίρου, καθώς και όσοι ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

"Όσο υπάρχουν Άνθρωποι"

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του πριν από 137 χρόνια και μέχρι σήμερα παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του. Η εθελοντική αλληλέγγυα προσφορά βρίσκεται στο θεμέλιο της δράσης του κινήματος και ήταν ανέκαθεν η βάση της ύπαρξης και της δραστηριότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.