Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Του Αγίου Φανουρίου στην Κολχίδα Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Στο όμορφο και μικρό χωριό Κολχίδα του Νομού Κιλκίς γιορτάστηκε με λαμπρότητα ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.

"Το έγκλημα εις βάρος των μαθητών και μαθητριών δυστυχώς ολοκληρώθηκε"


Υπογράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Πρόεδρος ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το έγκλημα εις βάρος της πιο πολύπαθης γενιάς μαθητών και μαθητριών δυστυχώς ολοκληρώθηκε. Τους έκλεισαν τα σχολεία για 8 μήνες, τους εξανάγκασαν σε "τηλεκπαίδευση" χωρίς εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό, τα φυλάκισαν στο σπίτι και μετά τα στοίβαξαν ανά 27 σε αίθουσες κλουβιά εν μέσω πανδημίας.

"Συγχαίρουμε θερμά τη Γεωργία-Χριστίνα Αναστασιάδου..."

Υπογράφει
ο Θεολόγος Ζώτος
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Το κίνημα και ο θεσμός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας συγχαίρουν θερμά τη Γεωργία- Χριστίνα Αναστασιάδου για την επιτυχή εισαγωγή της στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Μικρά παιδιά με μεγάλες εμπνεύσεις – Έκθεση ζωγραφικής από τον Α’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά με τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών του Α΄ Παιδικού Σταθμού Κιλκίς.

Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Γκουντενούδη για τους μαθητές


Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Με την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που δοκιμάστηκαν στις εξετάσεις και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσουν τα ομολογουμένως πολλά και σημαντικά εμπόδια που αντιμετώπισαν στο διάβα τους.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021


Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 και ώρα έναρξης 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέση εργασίας σε μικροβιολογικό εργαστήριο του Κιλκίς (27/8/2021)


Μικροβιολογικό εργαστήριο στο Κιλκίς ζητάει βοηθό μικροβιολόγου με εμπειρία στις αιμοληψίες. Τηλ. επικοινωνίας 6977016404.

Κορωνοϊός (27/8/2021): 3.076 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 22 θάνατοι και 337 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.076, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 576.672 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 217 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.794 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 27/8/2021, 4:03μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (26 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο ένας από αυτούς χωρίς να γίνει αντιληπτός, εισήλθε σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό 195 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα, που τον ανέμενε ο συνεργός του. 

Συγχαρητήριο μήνυμα Δ. Κυριακίδη στους επιτυχόντες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στους επιτυχόντες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μας, στους Κιλκισιώτες επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η είσοδος τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής που θεμελιώθηκε στη μελέτη και σε επίπονη προσπάθεια και υποστηρίχθηκε από το οικογενειακό και εκπαιδευτικό τους περιβάλλον. 

Μήνυμα Ε. Αγαθοπούλου για τα αποτελέσματα των βάσεων των Πανελλαδικών εξετάσεων


Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου

Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς

Σήμερα είναι μέρα χαράς για χιλιάδες υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειές τους, που βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, κατακτώντας μια θέση στη Σχολή της αρεσκείας τους. Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή.

Συγχαρητήρια Ανδρέα Βεργίδη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα: «Εκτός μειωμένων χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ οι αγρότες με οφειλές σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και ΟΤΑ»


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα: «Εκτός μειωμένων χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ οι αγρότες με οφειλές σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και ΟΤΑ» π
ρος τους κ.κ. Υπουργούς: 1) Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σπ. Λιβανό, 2) Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα, 3) Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα
Κύριοι Υπουργοί,
Η πανδημία της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19) όπως ήδη είναι γνωστό έχει επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινότητας των αγροτών. Εάν μάλιστα συνυπολογιστούν κι οι ακραίες καιρικές συνθήκες, που ο απασχολούμενος στον πρωτογενή τομέα κόσμος καλείται να αντιμετωπίσει, η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Μήνυμα Κ. Σιωνίδη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων


Μήνυμα δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ένας πλατύς δρόμος ανοίγεται μπροστά τους, για την εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων τους. Με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έγινε το πρώτο βήμα.

Εγγραφές και έναρξη στην ακαδημία βόλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στην ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου για αγόρια και κορίτσια δημοτικού. Στόχος μας είναι να παρέχουμε όλα τα εφόδια στα παιδιά ώστε να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές διαδικασίες.