Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), με Δημήτρη Νατσιό

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα, Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία, Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο του Κόμματος ΝΙΚΗ, κ. Δημήτρη Νατσιό.

Μπροστά στην ουσιαστική αποτυχία μιας θεαματικής επιτυχίας

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Τα δεδομένα άλλων πολιτειών και μεγαπολιτειών της υφηλίου, δεδομένα συμφυρμένων κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικών ελευθεριασμών, ασφαλώς και δεν συνιστούν κριτήρια νηφάλιας αποτίμησης των δικών μας κυβερνητικών παρωθήσεων. Εκπλήσσομαι, που βλέπω ανθρώπους ρητορευμένης λογιοσύνης να υπερασπίζονται αμερικάνικα δεδομένα ως φόρμες αναγκαστικής εισαγωγής επί ελληνικού εδάφους, κι αυτό το προβάλλουν ως υποχρεωτική διάκριση ρόλων μεταξύ πολιτικής και θρησκευτικής κοινωνικής δεοντολογίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 18/2/2024, 11:16 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (17 Φεβρουαρίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας, αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

‘Αγγελος Σικελιανός: Ο εμπνευστής της μεγαλόπνοης «Δελφικής Ιδέας»

 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων ακολουθώντας τη ροή του Ημερολογίου του για το έτος 2024 -αφιερωμένου σε «Τρισμέγιστους Έλληνες Ποιητές»- παρουσιάζει τον εμπνευστή της μεγαλόπνοης «Δελφικής Ιδέας» ‘Αγγελο Σικελιανό καθώς και την μνημειώδη φιλία του με τον κορυφαίο συγγραφέα μας Νίκο Καζαντζάκη.

(VIDEO) Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα «Κωνσταντίνος Θεοτόκης, πτυχές και στιγμιότυπα του έργου του»


Ένα απόγευμα αφιερωμένο στον σπουδαίο των ελληνικών γραμμάτων και πρωτοπόρο λογοτέχνη, Κωνσταντίνο Θεοτόκη, διοργάνωσε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς» με τη συνεργασία του Δήμου Κιλκίς.

(VIDEO) Εθελοντική δεντροφύτευση στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Καμπάνη Κιλκίς

Μαθήματα εθελοντισμού παραδίδουν οι κάτοικοι του Καμπάνη Κιλκίς. Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (18/2/2024)


Ζητείται γεωπόνος φυτικής παραγωγής. (Ι. Περιβολάρης) Τηλ. 6932435417, Email: iptechnofarm@gmail.com

Eπιμορφωτική ημερίδα στο Κιλκίς με τίτλο «Διδάσκοντας την Ιστορία του Πόντου»

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδεία και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και την Έδρα Ποντιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διδάσκοντας την Ιστορία του Πόντου».

(VIDEO) Ομιλία προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού στο Κιλκίς

Ομιλία προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού στο Κιλκίς. Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024.