Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τον σκότωσε το δέντρο που ο ίδιος έκοψε

Στις 09.08.2014 το μεσημέρι, στους Προμάχους Πέλλας, ένας 76χρονος ημεδαπός 50 ετών κατά διάρκεια εργασιών υλοτομίας, αυτός χτυπήθηκε από δένδρο το οποίο υλοτομούσε ο ίδιος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Κιλκίς: Από το μπαλκόνι του πετούσε διάφορα αντικείμενα σε διερχόμενους

Συνελήφθη χθες (09.08.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 33 ετών για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβαση του νόμου περί όπλων, παράνομη κατακράτηση και αντίσταση.

Έπιασαν δύο άτομα στη Δοϊράνη Κιλκίς με 150 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (09.08.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 40 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

"Δεν σηκώνουν το τηλέφωνο"

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Αλέξη Π.
Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά από την πρώτη δημοσίευση και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή Μητροπόλεως και Αγίου Γεωργίου γωνία στο Κιλκίς (http://gnomikilkis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1017.html). Το μόνο που πρόσθεσαν είναι ένα ακόμη σήμα για την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης..λες και αν θέλει ο Κιλκισιώτης να σταματήσει ή να παρκάρει θα τον εμποδίσει το σήμα..τη στροφή μάλλον ούτε που θα την παρατήρησαν.

"Ετοιμάζουν «πανηγύρι» δήθεν εκδίωξης της τρόικας"

Στόχος του Μαξίμου να εξαφανίσει τις λέξεις: Τρόικα, Μνημόνιο, ΔΝΤ – Παίζουν με την ψυχολογία της μάζας - Ετοιμάζουν φιέστες δήθεν «εκδίωξης» της τρόικας, αντίστοιχες με αυτές της εξόδου στις αγορές. Την εποχή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο Ανδρέας Παπανδρέου στις αρχές του 1980 με το σύνθημα «Έξω οι βάσεις του θανάτου» και διάφορα άλλα γλαφυρά σοσιαλιστικά συνθήματα κυκλοφορούσε κι ένα τραγουδάκι στις θεατρικές επιθεωρήσεις που έλεγε: «Φεύγουν οι βάσεις που μένουν».

180.000 «λιμνάζοντες» φοιτητές εκτός Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. από 1/9/2014

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, σχετικά με το θέμα των «αιωνίων» ή «λιμναζόντων» φοιτητών, στην οποία δηλώνει κατηγορηματικά ότι, ο νόμος θα εφαρμοστεί και στο τέλος του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, δηλαδή στις 31/8/2014, οι «λιμνάζοντες» θα διαγραφούν.

Συνάντηση-ενημέρωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση-ενημέρωση που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέες δημοτικές αρχές πριν αναλάβουν καθήκοντα (εγκύκλιος ΥΠ.ΕΣ.)

Με πολυσέλιδη εγκύκλιο που αποστέλλει στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, το υπουργείο Εσωτερικών δίνει αναλυτικές οδηγίες και διευκρινίσεις αναφορικά με σειρά ζητημάτων για την ορκωμοσία των νέων αιρετών, την εγκατάσταση των νέων αρχών και την εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των δήμων.