Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διώξεις δύο ανδρών για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, οδήγησε στα ίχνη ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, οι οποίοι ενέχονται σε ξεχωριστές υποθέσεις απόπειρας βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Οι ποδηλάτες του Αίαντα Κιλκίς, στον διασυλλογικό αγώνα Mtb Macedonian Trophy

Στον διασυλλογικό αγώνα Mtb Macedonian Trophy 1 που διοργανώνει Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε συνεργασία με τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ στο Ράντσο Κιλκίς θα βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας αυτήν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Ελατοχώρι Πιερίας. Οι ζωγραφιές των παιδιών-πελατών ως ντεκόρ καταστήματος!

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Η παραδοσιακή ταβέρνα "Το Παλιό Σχολείο" βρίσκεται στο Ελατοχώρι Πιερίας. Μέχρι το 1942 λειτουργούσε ως σχολείο, ώσπου κάηκε από τους Γερμανούς. Το 2000 ανακαινίζεται και μετατρέπεται σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Παροχή βοήθειας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε ακινητοποιημένους οδηγούς στον Προμαχώνα

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, εικοσαμελές κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούμενο από επαγγελματίες και εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών, επισκέφθηκε την περιοχή του Προμαχώνα, όπου βρισκόταν ακινητοποιημένος μεγάλος αριθμός φορτηγών και ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων και διένειμε βοήθεια (νερό και ξηρά τροφή) στους οδηγούς αυτών. 

Απάντηση ΔΑΚΕ καθηγητών σε ανακοίνωση της "Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών"

Υπογράφουν: 
Γιάννης Γεωργούσης – Μαρία Συμεωνίδου
Μέλη ΔΣ ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ
(εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε)
Σε απάντηση καταγγελίας της ΠΕΚ δηλώνουμε ότι η ΔΑΚΕ ήταν και είναι πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες των εκπαιδευτικών και εκπροσωπείται στο σημερινό ΔΣ της ΟΛΜΕ, στο οποίο δε συμμετέχει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών-ΠΕΚ, έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή και κινητήρια δύναμη την ενότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Δ.Ε.

Ματαίωση του φιλικόύ της ομάδας γυναικών του Κιλκισιακού με τις Αμαζόνες Γιαννιτσών

Το κυριακάτικο φιλικό της ομάδας γυναικών του Κιλκισιακού με τις Αμαζόνες Γιαννιτσών αναβάλλεται, καθώς η ομάδα της Πέλλας δήλωσε κώλυμα. Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας έκλεισε φιλικό για το Σάββατο 12 Μαρτίου, με τις παίκτριες του Γιώργου Πελίδη να υποδέχονται στο Κιλκίς τον Αχιλλέα Περαίας.

Υποβάθμιση Τελωνείων Κιλκίς και Δοϊράνης

Σε έκτατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Επιμελητήριο έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Τονικίδη Παύλου, συζητήθηκε το γεγονός (αρχές του 2013 ήταν ¨σενάριο¨) της υποβάθμισης των Τελωνείων Κιλκίς και Δοϊράνης από Α΄ σε Β΄ τάξης και την υπαγωγή τους ως εξαρτώμενα στα τελωνεία Α΄ Θεσσαλονίκης και Ευζώνων αντίστοιχα στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των σχετικών υπηρεσιών.

Κιλκίς: Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και κοπή πίτας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Μαγλουσίδη"

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών και γονέων, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 13 Φλεβάρη 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, η καθιερωμένη εκδήλωση «Απονομής των πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας» και ακολούθησε η «Κοπή της Βασιλόπιτας 2016», του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης 1 «Μαγλουσίδη».

Με 43 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στο BABY CUP TAE KWON DO

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ ΒΑΒΥ CUP στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες από 2006 έως 2010 γεννηθέντων και η προπονητική Αγωνιστική Ημερίδα στο κλειστό Στάδιο Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη για τις ηλικίες 2004- 2005.

Επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. 

Γενική συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ. στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε:

ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για 450 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2015 (ΦΕΚ 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεωνπροσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε (ΔΕΗ Α.Ε.).

Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών της ειδικότητας «Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνουν στους ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας», ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις της 1ης Περιόδου του 2016 είναι από 19/02/2016 μέχρι και 11/03/2016.

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτικούς-Λογοτέχνες»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην προσπάθειά της να αναδείξει το πολυσχιδές πνευματικό έργο των Εκπαιδευτικών και να τιμήσει την προσφορά τους στην Παιδεία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό, προτίθεται να θέσει υπό την αιγίδα της εκδήλωση γνωριμίας με τους Εκπαιδευτικούς-Λογοτέχνες των σχολείων της αρμοδιότητάς της, η οποία θα περιλαμβάνει έκθεση των βιβλίων τους και σύντομη παρουσίαση του έργου τους, καθώς επίσης και τη δημιουργία Αρχείου Λογοτεχνών Εκπαιδευτικών.

Αποκριάτικος χορός των Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό του που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διασκεδάσεως «Θέατρο» (1ο χιλιόμετρο Κιλκίς - Ευκαρπίας) την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:00. Θα σας διασκεδάσει δεκαμελής ομάδα καλλιτεχνών (ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, κλόουν ξυλοπόδαροι), ενώ θα κληρωθούν πλούσια δώρα. 

Αποκριάτικες εκδηλώσεις δήμου Κιλκίς


Κιλκίς: Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κιλκίς διοργανώνει την 19η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στην Επιμορφωτική Κιλκίς- Δοϊράνης 56 και ώρες 10.30π.μ.-15.00μ.μ. με τη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και εκπαιδευτικές ομιλίες συγγραφέων, εκδοτών και εκπαιδευτικών.

Ο 12ος και πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ Κεντρικού, εσείς...

Δελτίο τύπου ΠΑΟΚ Κεντρικού
Ο Προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κεντρικού προσκαλούν τους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν το Σάββατο 27-02-2016 και ώρα 15:00 στο Κεντρικό τον αγώνα ΠΑΟΚ Κεντρικού – Αλέξανδρος Κιλκίς και να γίνουν ο 12ος και πολυτιμότερος παίκτης μας.

Ελλάς η χώρα του παραλόγου, με πολιτικούς άριστους!!!

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Ζούμε τελικά σε μια Ευρωπαϊκή χώρα γεμάτη αντιφάσεις και αντιθέσεις. Από τη μια οι απλοί πολίτες, όπου παλεύουν να βγάλουν τα προς το ζην καθώς και τις αμέτρητες υποχρεώσεις που τους έχει επιβαρύνει αυτό το κράτος. Από την άλλη σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε στον τύπο για τις ατασθαλίες των πολιτικών και διάφορων άλλων δημόσιων ευνομούμενων προσώπων.

Αναμενόμενη η νίκη της Κυριακής για τον ΑΤΛΑ Γυναικών

Κείμενο:Σιότσου Μαρία
Έφορος Ομάδας
Αναμενόμενη πλέον ήταν η νίκη της Κυριακής για τον ΑΠΟ ΑΤΛΑ Γυναικών όπου κέρδισε 3-1 στα σετ (16-25) (25-21)(19-25)(17-25) για 3η συνεχόμενη φορά μέσα στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης τον ΑΙΑ Κιλκίς.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Περιοδεία Γιάννη Μανιάτη στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενο από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη, τον γραμματέα της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη και το μέλος της Κ.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιώργο Φραγγίδη πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη , τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη και τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη ,τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη.

Πρώτο Κιλκίς Trophy φιλικό 4Χ4, 2 και 3 Απριλίου 2016


Έκοψαν την πίτα τους οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 έκοψαν την πίτα τους οι διαιτητές του Κιλκίς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κιλκίς κκ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος και ο δήμαρχος Παιονίας κκ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρήστος, ο Δημοτικός σύμβουλος Παιονίας κκ ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αιμίλιος, το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.Ε.Μ. κκ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κώστας,το μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής, ο κκ ΚΟΥΣΙΔΩΝΗΣ, και διαιτητές από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας. 

5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς: Εκδήλωση για την πρόληψη φαινομένων βίας και εκβοφισμού (Video)