Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς με Ε. Αγαθοπούλου


Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς,
Την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απρ 21, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με την Βουλεύτρια κα Ειρήνη Αγαθοπούλου.

(Video) Αρχές Μάη 2021, στο αγρόκτημα Κιλκίς

Ο παπαγάλος που σκούζει



Του Φώτη Μισόπουλου
.....ξαφνικά μού ζήτησε να δώσω ένα κομμάτι ψωμί
Samuel Beckett [1]

Νέες δουλειές, παραγωγική Ελλάδα



Του Χαράλαμπου Καραγεωργίου
Με αφορμή την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο Υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Ο εορτασμός της όμως αποκτά ακόμα περισσότερο νόημα, όταν κοιτάμε την θέση των εργαζομένων στο σήμερα και στο αύριο» Και αυτό είναι ίσως το νόημα του εορτασμού των αγώνων για τα δικαιώματα των εργαζομένων πολιτών.

24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Πέμπτη 06/05/2021



Κατάθεση στεφάνων από την Ε. Αγαθοπούλου, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς



Τελετή της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμοφώσεως

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου
Στην τελετή της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού προέστη στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως ο Σεβ. Τοποτηρητής Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ. Δημήτριος. 

Λαμπάδες Αγάπης από το Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς
Ακόμη μια χρονιά η Ανάσα Ευαισθησίας με δημιουργία χειροποίητες λαμπάδες στάθηκε σαν Νονός/ά δίπλα σε παιδιά και γονείς, προσφέροντας 400 χειροποίητες λαμπάδες με συνοδεία τσουρέκια, αυγά κόκκινα, σοκολατένια αυγά παιχνίδια επώνυμα.

Κορωνοϊός (4/5/2021): 1.387 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 81 θάνατοι και 783 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.387, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 349.936 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 34 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 957 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στις 15 Μαΐου 2021 ανοίγει το Ράντσο Κιλκίς