Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε Video από την κοπή Βασιλόπιτας 2019 του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Η κοπή της Βασιλόπιτας 2019 του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Αιμοδοσία στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Χειροτονία Ιερομονάχου στη Μητρόπολη Κιλκίς - Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Με την λαμπρότητα που αρμόζει στην εορτή πανηγύρισε η ακριτική Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, την μεγάλη Δεσποτική και Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. 

Χάλκινο για τους «μικρούς» του στίβου του Γ.Α.Σ.Κ.

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε ο περιφερειακός ανώμαλος δρόμος της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου υπό καλές καιρικές συνθήκες και μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς, έκοψε την πίτα του

Σε μια ζεστή εκδήλωση με καλούς φίλους και συναδέλφους έκοψε την πίτα του το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο μεζεδοπωλείο ΜΕΥΖΕΥΣ στο Κιλκίς. 

Το Κιλκίς «ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ» δυναμικά


Δελτίο τύπου αυτοδιοικητικής παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη»
Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη», η οποία σήμανε και την επίσημη εκκίνηση της παράταξης, καλώντας τους πολίτες να ενεργοποιηθούν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας εναλλακτικής πρότασης για τον Δήμο Κιλκίς. 

Συλλήψεις δύο ατόμων από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (5 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Προοδευτικό είναι το Πατριωτικό!


Υπογράφουν οι:
Νικολοπούλου Αναστασία, Δικηγόρος 
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος 
Ο αιώνας που ζούμε άρχισε με την προοπτική της κοινωνικής ουτοπίας. Αυτή είναι κατά κύριο λόγο διεθνιστική και συνδυάζεται με την παγκοσμιοποίηση.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Το παράθυρο»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης των Εικαστικών τμημάτων της, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Αργυρούπολη: "Απομακρύνθηκαν επιτέλους τα ματωμένα κομμάτια του αυτοκινήτου"


Απομακρύνθηκαν επιτέλους τα ματωμένα κομμάτια του αυτοκινήτου στον τόπο του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του (Δείτε ΕΔΩ), τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, ο 33χρονος εκπαιδευτικός Μιχάλης Τίγκας στο δρόμο Κιλκίς - Αργυρούπολη. 

Χαλασμένα φανάρια στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιάννης Κολιούσκας
Τα φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς δεν λειτουργούν εδώ και αρκετό καιρό. Το σημείο καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνο τις πρωινές ώρες κατά την προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών.

"Οι παπαράτσι της καταστροφολογίας ξαναστοχοποιούν το νοσοκομείο Κιλκίς"

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την πτώση πλακιδίου ορυκτών ινών ψευδοροφής στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Υπογράφει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης
Για μία ακόμη φορά, απολογούμαστε για την έλλειψη μαγικού ραβδιού αποκατάστασης του επί δεκαετίες απαξιωμένου και εγκαταλελειμένου Δημόσιου Συστήματος Υγείας. 

Εθελοντική Δράση Ειδομένης: "Διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό"

Ανακοίνωση Εθελοντικής Δράσης Ειδομένης
Ο άνεμος της συνεργασίας, της σύμπνοιας και του εθελοντισμού έφτασε και στην περιοχή μας. Ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής μας προερχόμενοι από τον οικισμό Χαμηλό, θέλησαν να δημιουργήσουν μια εθελοντική δράση με θέμα το περιβάλλον.

Διανομή τροφίμων από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας νομού Κιλκίς διανέμει τρόφιμα για δέκατη συνεχή χρονιά. 

Περιοδείες της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στα εργοστάσια του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Περιοδείες στα εργοστάσια της ΒΙΠΕ Κιλκίς ξεκίνησαν να πραγματοποιούν από την Τρίτη 5 Φλεβάρη, κλιμάκια της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για το τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί και για τη νέα κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.